Search
SeniorMed - camin batrani Popesti-Leordeni, Ilfov
previous arrow
next arrow
previous arrownext arrow
Slider

Centrul de asistenta si ingrijire Sfanta Maria Validata

Adauga primul comentariu

Centrul de asistenta si ingrijire Sfanta Maria

Centrul de asistenta si ingrijire „Sfanta Maria” este un centru privat deschis in 2018 de catre furnizorul de servicii sociale acreditat ASOCIATIA CENTRUL DE ASISTENTA SI RESURSE PENTRU EDUCATIE SI INTEGRARE.
Misiunea noastra este de a asigura, persoanelor adulte cu dizabilitati, servicii de gazduire, asistenta medicala, ingrijire, recuperare, reabilitare, consiliere psihologica, terapie ocupationala, socializare, petrecere a timpului liber, asistenta paleativa, in vederea aplicarii politicilor si strategiilor de asistenta speciala a persoanelor cu dizabilitati, pentru cresterea sanselor recuperarii si/sau integrarii acestora in familie ori in comunitate si de a acorda sprijin si asistenta pentru prevenirea situatiilor ce pun in pericol securitatea acestora.
Centrul de asistenta si ingrijire “Sfanta Maria” este un centru de tip rezidential ce asigura ingrijire specializata, tratament specific diagnosticului si recuperare motorie prin kinetoterapie pentru persoanele varstnice si alte persoane aflate in incapacitate de a se ingriji singure.
Sprijinim permanent persoanele adulte ce se afla in situatie de dificultate (sufera de singuratate, prezinta depresie, demente mixte, vasculare, Alzheimer, Parkinson, diabet, AVC, fracturi, etc.) pentru:
• obtinerea si pastrarea indepedentei (prin recuperare socio-medicala);
• mentinerea demnitatii proprii (prin sprijin la satisfacerea nevoilor individuale);
• introducerea intr-o comunitate benefica acestuia (afectivitate impartasita, ancorare in prezent si implicarea in activitati ocupationale diverse);
Asistam familia apartinatoare pentru a identifica cele mai bune decizii pentru persoana asistata in centrul nostru, impreuna cu asigurarea consultantei si a suportului necesar in vederea:
• formarii unei imagini de ansamblu privind situatia socio-medicala a persoanei care are nevoie de ajutor (nevoile identificate si masurile necesare de implementat);
• obtinerii unui Certificat de handicap (furnizarea documentatiei necesare, informare asupra drepturilor legale, asigurarea suportului necesar la momentul evaluarilor socio-medicale).
Asiguram asistenta medicala 24h din 24h cu personal calificat, iar infirmierele asigura confortul persoanelor de a-si gasi linistea in cadrul centrului nostru.
Personalul socio-medical vede in fiecare persoana care are nevoie de ajutor, un parinte, pe care il ingrijeste cu daruire si profesionalism pentru a vedea pe chipul lui un zambet pe care il impartaseste cu generozitate.
Ne dorim sa fim o familie pentru cei care apeleaza la noi si intreaga echipa de personal face tot posibilul sa mentina armonia si buna dispozitia in centru! Sanatatea si confortul psiho-emotional este tot ceea ce conteaza pentru noi!
SERVICII INCLUSE in pachetul nostru:
• evaluare clinica la internare si consult medical
• asistenta medicala 24h din 24h
• administrarea medicamentelor conform schemei de tratament specifice fiecarui rezident
• asigurare prim ajutor si solicitare de ambulanta la nevoie
• consiliere psihologica
• supraveghere permanenta
• asigurarea si servirea mesei compusa din 3 mese principale si 2 gustari, cat si prepararea meniurilor pentru diverse afectiuni (HTA, diabet zaharat, etc.)
• servicii de spalatorie si igienizare
• petreceri organizate cu prilejul sarbatorilor traditionale: Paste, Craciun, Anul Nou
• Petreceri organizate cu prilejul sarbatoririi zilelor de nastere ale fiecarui rezident al centrului;
• achizitionarea medicamentelor conform retetelor eliberate de catre medicul de familie sau medicul specialist, costul acestora fiind suportat de catre rezident;
• posibilitatea vizitarii rezidentilor de catre familie sau apropiati ori de cate ori doresc;
• Kinetoterapie, gimnastica si masaj de recuperare;
• frizerie, coafura, manichiura, pedichiura.

Claim This Listing

Informatii suplimentare

   todayTime Program de vizitaDay Off!
   • Luni09:00 - 17:00
   • Marti09:00 - 17:00
   • Miercuri09:00 - 17:00
   • Joi09:00 - 17:00
   • Vineri09:00 - 17:00
   Afiseaza

   Alte informatii

   Q Spatiu si dotari

   Centrul se afla pe drumul national care duce spre Alexandria, la 15 km distanta fata de Bucuresti, la numai 5 minute distanta fata de Primarie si de centrul orasului Mihailesti.
   Centrul Sfanta Maria dispune de un imobil P+1 ETAJ, recent amenajat cu dormitoare spatioase de 1, 2, 3 sau 4 paturi, dotate corespunzator nevoilor rezidentilor nostri, si o capacitate de 30 de locuri.
   Centrul dispune de curte proprie de aprox. 700 mp, amenajata cu alee si gazon, plantatii de arbusti si flori, mese si scaune pentru activitati in aer liber si spatiu pentru ergoterapie.
   Amplasat in imediata apropiere de padure si apa, reprezentam o oaza de sanatate si relaxare pentru cei ce au nevoie de ajutor!

   Q Tarife

   Costurile sunt accesibile si se stabilesc in functie de situatia socio-medicala a persoanei, in functie de conditiile de cazare, incepand de la costul de 2300 lei/luna.

   Q Alte servicii

   La Centrul Sfanta Maria, TERAPIA PRIN MUZICa sI ARTa reprezinta o terapie pentru sufletul fiecarui rezident.
   Lunar, toti rezidentii nostri au parte de evenimente cultural artistice cu sprijinul ASOCIAtIEI ROYAL ART MUZZYK si a artistilor formati de catre Mezzosoprana Claudia Deleanu.
   Echipa centrului este formata din specialisti cu experinta in ingrijirea, tratamentul si recuperarea persoanelor adulte cu dizabilitati:
   Asistent social
   Psiholog
   Medic psihiatru
   Medic de familie
   Asistent medical
   Kinetoterapeut
   Infirmiera
   ingrijitoare
   Bucatar
   La Centrul de asistenta si ingrijire "Sfanta Maria", terapia cu catei reprezinta o noutate in acest domeniu, tocmai pentru a face mai usoara trecerea la un nou mod de viata! Si da, noi va putem gazdui impreuna cu catelul dvs, prietenul de o viata! Avem un loc in curtea noastra si pentru el!

   Scrie un comentariu

   Evaluare
   Browse

   Curatenie

   Personal

   Pret

   Locatie

   Va recomandam sa trimitei o evaluare sau sa scrieti un comentariu de cel putin 140 caractere.