Search
SeniorMed - camin batrani Popesti-Leordeni, Ilfov
previous arrow
next arrow
previous arrownext arrow
Slider

Camin de batrani Healthy Living

/58 Comentarii

Camin de batrani Healthy Living

Healthy Living este un centru de ingrijire a persoanelor varstnice situat in Sectorul 1 al capitalei, intr-o zona verde si nepoluata, amplasata intre doua lacuri: Lacul Grivita si Lacul Baneasa. In acelasi timp uniatea este in imediata apropiere a unor importante repere ale capitalei, cum ar fi: Parcul Herastrau, Casa Presei Libere.
Centrul este format din personal bine calificat, cu multa experienta, care doreste ca rezidentii nostri sa aiba parte de o batranete linistita, senina si de o viata cat mai lunga. De asemenea, desi nu este o unitate spitaliceasca centrul nostru poate ajuta la recuperarea functionala a rezidentilor utilizand mijloace specifice de fiziokinetoterapie.
Obiectivul nostru fundamental este sa ajutam persoanele care, aflate la varsta senectutii, au nevoie de ajutorul nostru, cat si sa amelioram suferintele celor aflati in cea mai dificila perioada a vietii lor.
Nutritia rezidentilor
Centrul nostru acorda o atentie deosebita alimentatiei corecte cu regimuri diferentiate in functie de afectiunile fiecarui rezident. Acest obiectiv este asigurat prin facilitatile unei bucatarii proprii, hrana fiind preparata zilnic de bucatar calificat.
Petrcerea timpului liber
Unitatea noastra asigura o sala in care rezidentii nostri pot socializa sau pot participa la diferite activitati in comun: vizionare filme, jocuri, petreceri de zile festive.
Asistenta specializata
Personalul nostru specializat va administra medicatia corespunzatoare fiecarei afectiuni. In cazuri deosebite putem asigura consultatie medic specialist contra cost.

Claim This Listing

Informatii suplimentare

   todayTime Program de vizitaIn afara orelor de vizita09:00 - 17:00
   • Luni09:00 - 17:00
   • Marti09:00 - 17:00
   • Miercuri09:00 - 17:00
   • Joi09:00 - 17:00
   • Vineri09:00 - 17:00
   Afiseaza

   Alte informatii

   Q Spatiu si dotari

   Persoanele ce apeleaza la serviciile noastre vor fi placut surprinse de catre confortul oferit de catre caminul de batrani Healthy Living, acesta fiind amenajat intr-o vila de 535 de metri patrati construiti, cu 8 dormitoare distribuite intre parterul , etajul si mansarda vilei. Dormitoarele au doua, trei sau patru paturi, si dispun de geamuri termopan, parchet, televizor color cu televiziune prin cablu si aer conditionat.Vila este echipata cu incalzire cu 2 centrale termice. Aici, rezidentilor li se ofera o viata demna, in cele mai bune conditii de lux

   Q Tarife

   Am inclus conceptul All-Inclusive ceea ce ofera pentru 1500 lei/luna, absolut toate serviciile necesare ingrijirii unui batran pana la cele mai mici detalii.

   Cauta si

   Scrie un comentariu

   Evaluare
   Browse

   Curatenie

   Personal

   Pret

   Locatie

   Va recomandam sa trimitei o evaluare sau sa scrieti un comentariu de cel putin 140 caractere.

   8 Evaluari pentruCamin de batrani Healthy Living

   Vizitator 546 Comentarii
   camin de batrani
   View All

   Buna ziua tuturor!

   Suntem foarte entuziasmati de acest nou camin ,va pot spune ca am pus si punem tot sufletul si munca necesara ca rezidenti nostri sa fie multumiti!

   Dr.Grogore Corina Ceo Florin Bouros

   A fost acest review ...? Interesting 0 LOL 0 Love 0
   Vizitator 546 Comentarii
   Impresie
   View All

   Am avut privilegiul sa ma ocup de fotografierea acestui superb centru de ingrijire a batranilor si am fost placut surprins de luxul din incinta acestuia , de amabilitatea personalului si mai ales de conditiile de trai ale rezidentilor. Este o alegere potrivita si va pot spune cu sinceritate ca rezidentii sunt mult mai ingrijiti decat la ei acasa. Va asteptam.

   A fost acest review ...? Interesting 0 LOL 0 Love 0
   Vizitator 546 Comentarii
   Surprins in mod placut
   View All

   Nu credeam ca o sa vizitez un camin de batrani prea curand luand in considerare varsta mea, totusi pot spune dupa vizita la voi ca nu imi mai este asa urata batranetea! Recomand tuturor celor care au persoane dragi in varsta si doresc sa le ofere ocazia de a petrece aceasta perioada a vietii intr-un loc placut si linistit sa viziteze cu incredere caminul vostru. Apreciez cum ati combinat linistea si caldura locului cu modul de a-i face pe clientii vostri sa nu se simta doar batrani, neputinciosi si lipsiti de activitate! Felicitari pentru munca de calitate depusa pentru ca toti acesti oameni sa simta ca si batranetea poate fi frumoasa! Recomand cu incredere!

   A fost acest review ...? Interesting 0 LOL 0 Love 0
   Vizitator 546 Comentarii
   Recomand
   View All

   Super locatie, ambianta placuta. Recomand Caminul de batrani Healthy Living. Personal calificat. Atat parintii cat si bunicii nostri se pot simti ca intr-o vacanta prelungita.

   A fost acest review ...? Interesting 0 LOL 0 Love 0
   Vizitator 546 Comentarii
   MULTUMIRI
   View All

   m avut unchiul intrnat in acest camin care a fost ingrijit cum nici acasa nu ar fi fost. Am fost placut surprinsi ca si in Romania se poate. Asistenta medicala la un nivel prfesional si de alimentatie nici nu mai spun decat ca este chiar mai buna ca acasa. RECOMAND ACEST CAMIN. MERGETI VEDETI SI VA VETI CONVINGE

   A fost acest review ...? Interesting 0 LOL 0 Love 0
   Vizitator 546 Comentarii
   nu recomand
   View All

   Buna ziua

   mama mea a fost in acest camin ptr mai multe luni. personalul este putin fata de necesarul caminului si in permananenta in schimbare- cel putin 80% din personal venea si pleca- si fara sa fie instruit fata de neveoile batranilor din acel centru. Cei care aveau istorie stiau sa si faca treaba dar depasiti de situatie de multe ori.

   Persoanele varstnice sunt puse laolalta indiferent de problemele lor – cu Alzheimer si fara- scopul principal fiind profitul si in nici un caz grija fata de ei.

   Mancarea este de la medie in jos iargustarea de al ora 10 sau 16 nu a existat desi era trecuta in contract.

   Lucrurile spalate se pierdeau de cele mai multe ori fiind distribuite altor persoane.

   Acestea sunt pe scurt unele probleme fara a mai relata comportamentul proprietarului.

   multumesc

   A fost acest review ...? Interesting 0 LOL 0 Love 0
   Vizitator 546 Comentarii
   View All

   Absolut DERUTANTE aceste comentarii, unele la superlativ, altele descriind activitatea azilului ca fiind deplorabila. Ce sa inteleaga cineva eventual interesat? Si TOTI vorbesc in cunostinta de cauza! Suspectez ca cei care au comentat la superlativ, fac parte din personal (ca un “drept la replica”).

   A fost acest review ...? Interesting 0 LOL 0 Love 0
   Vizitator 546 Comentarii
   Camin batrani
   View All

   Buna ziua. As vrea sa stiu daca aveti un loc si pentru mama mea in varsta de 81 ani bolnava de Alzheimer, se deplaseaza singura si nu este violenta.

   Va multumesc.

   A fost acest review ...? Interesting 0 LOL 0 Love 0