Search
SeniorMed - camin batrani Popesti-Leordeni, Ilfov
previous arrow
next arrow
previous arrownext arrow
Slider

Asociatia Mosia Bunicilor

Adauga primul comentariu

Asociatia Mosia Bunicilor

Dupa modelul din Florida, Canada, Elvetia ( Senior Citizen Village ), am construit un complex ideal pentru persoane de varsta a treia, amplasat in mediu natural langa Bucuresti.
Nu e vorba de un azil conventional de batrani!
Oferim locuinte private si servicii aferente pentru stimatii nostri/vostri bunici, intr-o atmosfera linistita, placuta, eleganta, beneficiind de conditii de calitate, asistenta si protectie 24/24 ore in orice zi a saptamanii.
Dupa o viata zbuciumata, plina de sacrificii si griji, parintii/bunicii nostri se pot bucura de o batranete frumoasa, programul nostru oferindu-le posibilitatea de a inchiria casa din poveste.
Casa bunicilor poate deveni in acelasi timp casa de la tara/de vacanta dorita de orice bucurestean, care traieste stresat intr-o metropola aglomerata si poluata. Pentru toata familia, tineri si varstnici, casa din poveste a bunicilor poate deveni locul ideal de petrecere a timpului liber departe de aglomeratia urbana oricand si cat timp doreste ( nu exista interdictii pentru vizitare !)
Aproape de curtea bunicilor se poate pescui in balta Pasarea sau se pot culege ciupercute in paduricea alaturata. Copii pot vedea iepurasi si alte animalute in plina natura. In final toata lumea se poate relaxa la un gratar in curte.
Conceptul “Mosia Bunicilor” ofera locatarilor continuitatea vietii independente, obisnuite impreuna cu alegerea serviciilor complementare necesare odata cu inaintarea in varsta.

Claim This Listing

Informatii suplimentare

   todayTime Program de vizitaIn afara orelor de vizita09:00 - 17:00
   • Luni09:00 - 17:00
   • Marti09:00 - 17:00
   • Miercuri09:00 - 17:00
   • Joi09:00 - 17:00
   • Vineri09:00 - 17:00
   Afiseaza

   Alte informatii

   Q Spatiu si dotari

   Programul Mosia Bunicilor pune la dispozitia celor interesati locuinte formate din 2 camere, baie, bucatarie, terasa si curte privata. In functie de dorinta fiecaruia se poate amenaja mansarda pentru a gazdui in comoditate membrii familiei sau prietenii care vor dori sa-si petreaca timpul liber la aer curat impreuna cu parintii/bunicii.

   Pentru locatarii permanenti, complexul ofera urmatoarele servicii :
   Imprejmuire si paza 24/7;
   Asistenta medicala : asistent, medic, ambulanta si abonament pentru investigatii medicale speciale;
   Servicii de curatenie: menajera care se va ocupa de curatenie, rufe (spalat si calcat), cumparaturi, si alte servicii solicitate suplimentar;
   Bucatareasa: va gati mancarurile alese la domiciliu sau in bucataria exterioara la dorintele locatarilor sau alte variante de alimentatie;
   Servicii de intretinere: reparatii necesare in timp util;
   Transport privat de la "Mosia Bunicilor" in Bucuresti pentru deplasari diverse si pentru vizitatorii care nu conduc masini (prieteni varstnici sau familie);
   Sala de fitness potrivita locatarilor;
   Servicii de coafor, manichiura/pedichiura si alte tratamente de infrumutesare la domiciliu;
   Servicii de croitorie la domiciliu;
   Servicii de internet si cablu tv.

   Q Tarife

   Tariful va fi in functie de facilitati, starea de sanatate si gradul de confort ales.

   Q Alte servicii

   Servicii suplimentare negociabile la alegere.

   Cauta si

   Scrie un comentariu

   Evaluare
   Browse

   Curatenie

   Personal

   Pret

   Locatie

   Va recomandam sa trimitei o evaluare sau sa scrieti un comentariu de cel putin 140 caractere.