Search
SeniorMed - camin batrani Popesti-Leordeni, Ilfov
previous arrow
next arrow
previous arrownext arrow
Slider

Caminul Rosen Validata

Adauga primul comentariu

Caminul Rosen

Centrul rezidential pentru persoane varstnice “Amalia si Sef Rabin Dr. Moses Rosen” este cel mai mare centru pentru persoane varstnice din Bucuresti si Sudul Romaniei, cu o capacitate de 164 de locuri ofera servicii de ingrijire si asistenta varstnici la cele mai inalte standarde de calitate.

Misiunea Centrului rezidential pentru persoane varstnice “Amalia si sef Rabin Dr. Moses Rosen” este de a oferi asistenta sociala si medicala de inalta calitate pentru a spori bunastarea seniorilor nostri, asa cum o facem inca din 1979.

Spatiul fizic-locativ, dar in egala masura si atmosfera familiala, sunt concepute pentru a veni in intampinarea nevoilor persoanelor varstnice:
– Asistenta sociala
– Asistenta psihologica
– Kineto si fizioterapie
– Asistenta medicala
– Programe ocupationale si de socializare in cadrul Clubului de Ergoterapie si Creatie pentru “imbatranire activa”.
– Programe derulate cu participarea unor tineri voluntari actori, regizori, coregrafi, muzicieni, fotografi (meloterapie, terapie prin miscare si dans).

Bucatarie ocupationala, spatii pentru aniversari sau evenimente sociale, sala pentru vizitatori, sala de mese, bibloteca si sala de calculatoare, special amenajate pentru a asigura accesibilitatea si a oferi comfort locativ.

Jim Rohn spunea: “O persoana careia ii pasa de alta persoana  este darul cel mai de pret al vietii”. Pornind de la acest motto, ne-am definit atitudinea fata de beneficiari:
– Promovarea unui mod de trai sanatos pentru seniorii nostri
Furnizarea de resurse excelente si accesibile care imbunatatesc calitatea vietii pentru persoanele in varsta si apartinatorii acestora.
– Imbunatatirea continua a serviciilor furnizate pentru seniori.

Ca raspuns la nevoile in schimbare ale societatii prin elaborarea si implementarea unor programe de reintegrare pentru seniorii fragili si in situatii speciale.
– Imbunatatirea continua a serviciilor furnizate.

Centrul rezidențial pentru persoane vârstnice “Amalia și Șef Rabin Dr. Moses Rosen” este situat în București, sectorul 1, Str. Jimbolia nr. 105  lânga Parcul Bazilescu,  și funcționeaza coordonat de Departamentul de Asistența Sociala și Medicala din cadrul Federației Comunitații Evreiești din România.

Amplasamentul centrului permite utilizatorilor acces liber la toate serviciile și facilitațile-centrul este amplasat la 500 detri de stația Metrou Parc Bazilescu (M4 Gara de Nord – Straulești)

Cladirea în care își desfașoara activitatea centrul rezidențial a fost construita în 1979, are o capacítate de 164 de locuri și a fost renovata în 2013. Suprafața construita este de 2145 mp iar suprafața construita desfașurata este de 7686mp dispuși pe 3 nivele + demisol (etaj tehnic) D+P+2E.

Centrul dispune de o curte generoasa de 10.000 mp dotata cu banci și foișor, fiind chiar în continuarea Parcului Bazilescu, pentru activitați recreative pe timpul verii.

Centrul are paza asigurata non-stop, accesul în incinta se face doar controlat pentru siguranța seniorilor noștri.

Claim This Listing

Informatii suplimentare

 • Bucuresti
 • In functie de nevoia de ingrijire a fiecarui beneficiar
 • Imobil cu destinatie de ingrijire varstnici. Dotari socio-medicale, Kinetoterapie, Fizioterapie, Ergoterapie, Art-terapie
 • Camere cu 1 pat, Camere cu 2 paturi
 • 155
 • 70
todayTime Program de vizita24 hours open
 • Luni24 hours open
 • Marti24 hours open
 • Miercuri24 hours open
 • Joi24 hours open
 • Vineri24 hours open
 • Sambata24 hours open
 • Duminica24 hours open
Afiseaza

Scrie un comentariu

Evaluare
Browse

Curatenie

Personal

Pret

Locatie

Va recomandam sa trimitei o evaluare sau sa scrieti un comentariu de cel putin 140 caractere.