Search
SeniorMed - camin batrani Popesti-Leordeni, Ilfov
previous arrow
next arrow
previous arrownext arrow
Slider

Affinity Life Care Validata

Adauga primul comentariu

Affinity Life Care

Affinity Life Care

Te ajutam sa ai grija de cei dragi!

Centrul nostru este situat in centrul Bucurestiului, la doi pasi de Arcul de Triumf, fiind o a doua casă pentru rezidenți, unde ei sunt mereu pe primul plan și vor primi toată atenția de care au nevoie. Iar atenție înseamnă mai mult decât prestarea unor servicii medicale sau îngrijirea de zi cu zi. Îi ajutăm pe cei care ajung la noi să-și regăsească demnitatea, independența și bucuria de a trăi.

Căminul de bătrâni Affinity Life Care a fost deschis la inițiativa unei familii de medici cu o experiență de peste 35 de ani, care a înțeles cât de multă nevoie au vârstnicii de un suport de acest fel, atunci când nu se mai pot descurca singuri.

La noi, rezidenții vor primi cele mai bune servicii medicale, vor fi consultați zilnic, iar tratamentul personalizat recomandat de medici va fi întotdeauna respectat și monitorizat atent. De asemenea, vor beneficia de recuperare medicală, realizată prin programe individualizate și masaj, kinetoterapie sau fizioterapie, în funcție de necesități.

Fondatorii Affinity Life Care au decis să înființeze acest centru destinat îngrijirii persoanelor în vârstă, ca o încununare a activității lor de patru generații în domeniul medicinei. De peste 70 de ani, membrii acestei familii și-au dedicat viața îngrijirii semenilor lor, alegând specializări medicale diverse, precum psihiatrie, chirurgie, medicină generală, radiologie, medicină de familie. Acumulând toată experiența aceasta, din generație în generație, membrii familiei s-au hotărât să pună bazele noului proiect, unde pe primul loc se află respectul și grija față de oameni, prin acordarea tuturor serviciilor medicale necesare în această a doua casă.

Affinity Life Care este un loc intim, care oferă cele mai bune condiții de cazare, o curte unde rezidenții pot face plimbări în aer liber și mâncare proaspătă, preparată zilnic în propria bucătărie. Dieta este stabilită pentru fiecare rezident în parte, în funcție de afecțiunile de care suferă și de recomandările medicului nutriționist.

Centrul nostru nu este un spital și nici un azil de bătrâni în sensul clasic, pentru că fiecare rezident care ajunge la noi este pus pe primul plan și ajutat să ducă în continuare o viață cât mai activă, independentă. Pentru persoanele care nu au dizabilități, organizăm la centrul nostru diferite activități recreative, pentru ca ei să se simtă cât mai bine, să socializeze, să-și facă prieteni și să fie stimulați atât fizic cât și psihic. Desigur, legătura lor cu familia este esențială, de aceea încurajăm cât mai mult comunicarea și interacțiunile rezidenților cu cei dragi.

Servicii

Situat chiar în centrul capitalei, aproape de Arcul de Triumf, căminul de bătrâni Affinity Life Care oferă cele mai bune condiții de cazare, în camere cu 1-4 paturi și facilități premium (camere spațioase și luminoase, aer condiționat, baie proprie, televizor, lift interior, curte interioară, bibliotecă, sală de mese), astfel încât rezidenții noștri să se bucure în continuare de tot confortul pe care îl aveau acasă.

Respect. Afinitate. Grijă față de oameni. Acestea sunt valorile în care credem!

Dispunem de aparatură medicală de specialitate și de personal calificat, care poate îngriji în cele mai bune condiții chiar și pacienți aflați în stare gravă (paralizați, cu Parkinson, Alzheimer sau alte forme de demență). Îi ajutăm pe rezidenții care ajung la noi să-și recâștige independența și demnitatea, oferindu-le siguranță și îngrijirea de care au nevoie, cu multă blândețe și răbdare.

Tarifele noastre nu sunt standard, ele variază în funcție de necesitățile rezidentului și de serviciile pe care le vom oferi. Prin urmare, pentru a primi o ofertă personalizată, vă invităm să luați legătura cu noi!

Cazare de lux și servicii medicale premium

Oferim rezidenților noștri servicii medicale la cele mai înalte standarde de calitate și programe personalizate de recuperare medicală atent monitorizate, care includ:

– Kinetoterapie;
– Fizioterapie;
– Masaj;
– Dietă personalizată (stabilită la recomandările medicului nutriționist);
– Colaborare cu alte centre de recuperare geriatrică;
– Colaborare cu medici specialiști.

Beneficii pentru rezidenții Affinity Life Care

Indiferent de perioada pe care o vor petrece la centrul nostru, rezidenții vor beneficia de:

– Personal disponibil non-stop (asistente, infirmiere, kinetoterapeuți);
– Medic primar generalist prezent zilnic pentru consultații;
– Consultații oferite de medici specialiști colaboratori (psihiatru, psiholog, ortoped, cardiolog, geriatru);
– Recoltare de probe pentru analize medicale;
– Administrarea zilnică a tratamentului recomandat conform schemei și monitorizarea parametrilor fiziologici;
– Fișă medicală actualizată constant;
– Mâncare proaspătă, preparată în bucătăria noastră (persoanele care nu se pot deplasa vor primi mâncarea la pat sau prin sonde speciale, în cazul în care nu se pot alimenta natural);
– Lenjerie de pat și prosoape schimbate ori de câte ori este nevoie;
– Curățenie în cameră (zilnic sau de câte ori este nevoie);
– Ajutor pentru igienă corporală (zilnic sau de câte ori este nevoie), inclusiv tratarea plăgilor și escarelor;
– Comunicare cu familia (vizită sau telefonic);
– Terapie ocupațională prin activități recreative și de stimulare cognitivă (jocuri, plimbări, muzică, desen etc. – în funcție de necesități și de preferințele rezidentului).

Pachete de servicii oferite în cadrul azilului de bătrâni Affinity Life Care:
– Îngrijire medicală cu cazare pe termen scurt
– Îngrijire medicală cu cazare pe termen lung
– Cazare pe termen lung pentru bătrânii singuri

Claim This Listing

Informatii suplimentare

 • Bucuresti
 • Camere cu 1 pat, Camere cu 2 paturi, Camere cu 3+ paturi
 • 60
  todayTime Program de vizitaDay Off!
  • Luni09:00 - 17:00
  • Marti09:00 - 17:00
  • Miercuri09:00 - 17:00
  • Joi09:00 - 17:00
  • Vineri09:00 - 17:00
  Afiseaza

  Alte informatii

  Q Pe cine putem îngriji la centrul Affinity Life Care?

  În căminul de bătrâni Affinity Life Care putem interna și îngriji în cele mai multe condiții persoane cu afecțiuni locomotorii (boala Parkinson, Huntington, Wilson etc), boli neurologice (Alzheimer, scleroze, diferite forme de demență, boli degenerative, epilepsie), afecțiuni musculare, articulare și ale coloanei vertebrale.

  De asemenea, medicii și asistentele noastre pot trata și îngriji persoane vârstnice care suferă de diferite afecțiuni oculare, auditive, tulburări de echilibru, care au trecut prin intervenții chirurgicale, ori au suferit un accident vascular cerebral sau infarct miocardic. Asigurăm îngrijire pe toată perioada necesară recuperării acestora, dar și ulterior, dacă este nevoie.

  Q Ce acte sunt necesare pentru internare?

  Pentru internarea în căminul de bătrâni Affinity Life Care sunt necesare următoarele documente:

  Copie CI rezident
  Copie CI aparținător
  Talon de pensie rezident
  Card de sănătate
  Acte medicale cu diagnosticul și schema de tratament necesară (analize, alte investigații, scrisoare medicală, bilet externare spital).

  Q Care sunt serviciile medicale de care vor beneficia persoanele internate la cămin?

  Fiecare rezident va fi consultat zilnic de către un medic primar generalist cu 35 de ani experiență, iar de câteva ori pe săptămână va fi văzut și de către medicii specialiști cu care noi colaborăm (cardiolog, neurolog, psihiatru, endocrinolog, ortoped etc).

  Analizele medicale necesare vor fi recoltate la cămin, iar dacă este nevoie de investigații medicale suplimentare, pentru care este necesară deplasarea la un spital, vom asigura transportul și însoțirea rezidentului. Un membru al echipei noastre va merge cu el la spital și va ține mereu legătura cu medicii de acolo, pentru a-i informa despre istoricul medical al pacientului și despre evoluția stării acestuia în perioada în care a stat la noi. În acest fel, ne vom asigura că rezidenții noștri primesc și în spital cele mai bune servicii medicale posibile.

  În permanență, în cămin vor fi prezente asistente medicale, infirmiere, kinetoterapeuți și fizioterapeuți și în fiecare zi va fi disponibil un medic, inclusiv în weekend. Programele de recuperare medicală care presupun fizioterapie și kinetoterapie se desfășoară la cămin, sunt individualizate și monitorizate constant.

  Q Care sunt condițiile de cazare?

  Rezidenții vor fi cazați în camere cu 1-4 paturi, fiecare dotată cu televizor, baie proprie și multe alte facilități. Căminul nostru este dispus pe 5 etaje, are lift interior, iar repartizarea rezidenților se va face ținând cont de condiția lor medicală. Indiferent de camera în care vor fi cazați și de numărul de paturi, rezidenții noștri vor beneficia de cele mai bune servicii și se vor bucura de condițiile de lux

  Scrie un comentariu

  Evaluare
  Browse

  Curatenie

  Personal

  Pret

  Locatie

  Va recomandam sa trimitei o evaluare sau sa scrieti un comentariu de cel putin 140 caractere.