Search
SeniorMed - camin batrani Popesti-Leordeni, Ilfov
previous arrow
next arrow
previous arrownext arrow
Slider

Caminul Sfanta Ecaterina

Fiecare om doreste un trai indelungat, dar nici unul nu vrea sa fie batran. (Jonathan Swift)
Casa Sf. Ecaterina, situata in Afumati-jud. Ilfov, pune la dispozitie celor interesati asistenta pentru persoane varstnice. La noi, cei dragi dumneavoastra vor beneficia de conditii deosebite de cazare, servicii medicale de cea mai buna calitate precum si de un meniu variat si foarte atent selectat, toate la cele mai inalte standarde conform cerintelor U.E. In plus, se pot bucura de parcul nostru de recreere care ofera o ambianta placuta si linistitoare.

Cladirea a fost ridicata in 2010, totul este nou, ales cu atentie pentru a oferi potentialilor nostrii clienti cele mai bune conditii. Personalul este foarte atent selectat si instruit pentru a raspunde celor mai exigente cereri.

Va invitam sa ne vizitati!
La noi va veti simti din nou tineri!

Claim This Listing

Informatii suplimentare

   todayTime Program de vizitaDay Off!
   • Luni09:00 - 17:00
   • Marti09:00 - 17:00
   • Miercuri09:00 - 17:00
   • Joi09:00 - 17:00
   • Vineri09:00 - 17:00
   Afiseaza

   Alte informatii

   Q Spatiu si dotari

   - Camere cu 3-4 paturi, echipate cu mobilier modern, inclusiv paturi rabatabile, TV Color, aer conditionat, grupuri sanitare proprii.

   - Sala pentru servit masa

   - Parc amenajat pentru recreere si recuperare mers

   - Paza asigurata 24/7

   Q Tarife

   Pretul porneste de la 2000 RON/luna si creste in raport cu serviciile efectuate pentru afectiunile fiecarui pacient in parte.

   Rezervarea este de minim 30 de zile calendaristice.

   In pret nu sunt inclusi Pampers si medicamentele.

   Ne rezervam dreptul de a selecta clientii

   Cauta si

   Alte camine de batrani din Bucuresti si Ilfov

   Scrie un comentariu

   Evaluare
   Browse

   Curatenie

   Personal

   Pret

   Locatie

   Va recomandam sa trimitei o evaluare sau sa scrieti un comentariu de cel putin 140 caractere.

   4 Evaluari pentruCaminul Sfanta Ecaterina

   Vizitator 546 Comentarii
   View All

   Preturile sunt mari si nu prea. Patronul a investit bani iar lucratorii investesc multa munca. Gandeste-te ca batranii trecuti de o anume varsta devin incontinenti asa ca scapa pe ei ori treba mare ori treaba mica iar de multe ori pe amandoua.Ca poti lucra cu oameni care au Alzhaimer, Parkinson sau alte afectiuni din gama dementelor. In SUA unde eu practic meseria asta exista case de batrani unde daca rezidentul e mai sarac o parte de bani o da statul, o parte revine din pensia sau ajutorul social al respectivului iar a treia de la familie si rude. Asa ca eu as multumi celor care au infiintat asemenea camine de batrani. Sa auzim de bine.

   A fost acest review ...? Interesting 0 LOL 0 Love 0
   Vizitator 546 Comentarii
   View All

   Foarte frumos caminul de batrani am fost si a vizitat exact ca in paradis personalul este foarte primitori si tot odata oameni cu suflet. Le multumim celor care au construit acest camin de batrani

   A fost acest review ...? Interesting 0 LOL 0 Love 0
   Vizitator 546 Comentarii
   View All

   F. frumos, exista oameni si locuri de care iti este greu sa te desparti. O am si eu pe matusa mea la acest azil si toti din familie suntem f. multumiti, conditiile sunt f. bune iar personalul de acolo este exceptional de la infirmiere pana la doamnele asistente care sunt deosebit de dragute si amabile,avem nevoie de asemenea oameni.Felicitari si sarbatori fericite tuturor angajatilor acestui camin de batrani,speram sa intalnim tot mai des asa oameni.

   A fost acest review ...? Interesting 0 LOL 0 Love 0
   Vizitator 546 Comentarii
   destul de mult…
   View All

   Marea problema este ca toti particularii in ziua de azi au uitat ca exista o mare criza economica nu numai in Romania, dar peste tot. Si mai toti se folosesc de pretextul ca ingrijesc oameni batrini cu nevoi mari si multe. Sint de acord cu ei,batranii sint ciudati,sint dificili,dar sa nu uitam ca mai presus de toate astea sint oameni,sint rudele noastre. NU MARFURI din care cineva isi va face avere. Asta vreau sa rog pe cei care conduc asemenea case de batrini. Nu uitati nici un moment ca sint rudele noastre, sint tatii si mamele noastre.

   A fost acest review ...? Interesting 0 LOL 0 Love 0