Search
SeniorMed - camin batrani Popesti-Leordeni, Ilfov
previous arrow
next arrow
previous arrownext arrow
Slider

Centrul Rezidential Dr. Micu Validata

Adauga primul comentariu

Centrul Rezidential Dr. Micu

Ideea infiintarii acestei clinici ne-a venit dupa ce o persoana draga fusese diagnosticata cu dementa. Nu stiam ce inseamna, nu stiam exact ce vom face, dar stiam sigur ca viata trebuie sa isi urmeze cursul normal. Nu doream un pat de spital, zile si nopti care seamana intre ele si, mai ales, privirea trista a celui de langa noi, care nu mai doreste nimic.
Centrul acesta doreste o alta abordare a pacientilor diagnosticati cu dementa. Credem ca posibilitatea de a avea un ciclu al activitatilor zilnice normal promoveaza o stare de bine, o relaxare naturala; inlatura nocivitatea problemelor asociate cu inactivitatea. Posibilitatea de a face lucruri ofera ocazia de etalare fara restrictii a sentimentelor fata de altii care impartasesc aceeasi experienta, sansa de a avea activitati in comun, de a fi intr-un rol independent si a-si imbunatati deprinderile de comunicare.
Dorinta noastra este de a implica si comunitatea in viata din interiorul centrului, organizand activitati comune cu grupuri de voluntari . Din pacate, aceasta latura este aprope inexistenta in tara noastra, dar totusi exista. Trebuie doar sa cauti. Sa vrei !
Sportul, gradinaritul, gatitul, dar si preocupari culturale (auditii muzicale, vizionarea unor filme si, chiar, a unor piese de teatru) sunt activitati normale din viata unui om, pe care vom incerca sa le aducem si pacientilor nostri.
Multumim pentru increderea acordata!
Echipa Centrului Rezidential va asteapta!

Claim This Listing

Informatii suplimentare

   todayTime Program de vizitaIn afara orelor de vizita09:00 - 17:00
   • Luni09:00 - 17:00
   • Marti09:00 - 17:00
   • Miercuri09:00 - 17:00
   • Joi09:00 - 17:00
   • Vineri09:00 - 17:00
   Afiseaza

   Alte informatii

   Q Spatiu si dotari

   Prin activitatile desfasurate, Centrul rezidential 'Dr. Micu' doreste sa asigure pacientilor posibilitatea de a se implica in activitati cat mai diverse, potrivite varstei si conditiei de sanatate. Astfel, folosind mintea si trupul se construieste baza unei vieti active si fericite.
   Acest lucru favorizeaza intretinerea memoriei, a concentrarii si a procesului de gandire in general.
   Socializarea in cadrul grupului cu persoane din aceeasi generatie conduce la imbunatatirea echilibrului psihic.
   De asemenea, desfasurarea regulata a activitatilor ajuta la intarirea sistemului imunitar si reduce stresul.
   La parter se afla o camera de zi spatioasa, in care pacientii pot desfasura o serie de activitati recreative intr-o atmosfera placuta. Aici ii incurajam sa isi petreaca impreuna timpul prin jocuri (sah, table, carti de joc, remi), discutii sau vizionarea emisiunilor preferate. Este necesar ca ei sa nu se simta singuri, ci sa isi formeze un nou cerc de prieteni intr-o atmosfera familiala. De asemenea, curtea este amenajata pentru petrecerea timpului intr-un mod placut. Toate camerele sunt cu 2 paturi si bai proprii, dotate cu mobilier nou, televizor.

   Q Tarife

   80 RON/zi

   Scrie un comentariu

   Evaluare
   Browse

   Curatenie

   Personal

   Pret

   Locatie

   Va recomandam sa trimitei o evaluare sau sa scrieti un comentariu de cel putin 140 caractere.