Search
SeniorMed - camin batrani Popesti-Leordeni, Ilfov
previous arrow
next arrow
previous arrownext arrow
Slider

Casa Bunicilor Validata

Adauga primul comentariu

Casa Bunicilor

Infiintat de Asociatia “Aproape de oameni”, Caminul Pentru Persoane Varstnice “Casa Bunicilor” doreste sa sprijine si sa vina in intampinarea nevoilor persoanelor varstnice aflate in dificultate si in incapacitatea de a se ingriji singure dupa indemnul din Sfanta Scriptura: “Daruind vei dobandi” sau “Cine pe batrani ajuta, pe Dumnezeu imprumuta si Dumnezeu nu ramane niciodata dator”.
Caminul se afla intr-o zona scaldata in vegetatie prielnica inmultirii animalelor si pasarilor salbatice care este o oaza de liniste si terapie pentru sufletele seniorilor si incanta sufletele cu prezenta si glasurile lor, intr-o atmosfera linistitoare si cu aer curat.
Caminul de batrani “Casa Bunicilor” este centru rezidential pentru seniori, conceput si dotat pentru a oferi conditii de confort si siguranta conform standardelor de calitate corespunzatoare, intr-un mediu placut si familial, menit sa confere caldura, afectivitate si sentimentul de acasa.
Rezidentii beneficiaza de conditii deosebite de cazare, mobilier nou, socializare in spatiul de relaxare, unde se pot purta discutii, se poate petrece timpul placut, sub supravegherea psihologului de activitati.
Insotiti de personalul centrului, rezidentii pot face plimbari in lunca raului Jales, menite sa ajute la recreere si culegerea de plante medicinale de sezon specifice zonei.
Dorinta echipei noastre, este sa ne daruim cu totii astfel incat cei ce aleg serviciile noastre, sa simta ca au venit intr-o familie, unde batranetea sa nu mai fie o povara, ci bucuria si frumusetea de a trai.
In cadrul centrului, nevoile si problemele seniorilor sunt tratate cu respect si responsabilitate, in asa fel incat sa existe siguranta ca ei beneficiaza de cele mai bune conditii de viata, de o ingrijire medicala atenta si mai ales de multa intelegere, dragoste si afectivitate, unde interesul pentru batrani este prioritar.

Claim This Listing

Informatii suplimentare

   todayTime Program de vizitaOpen Now~
   • Luni09:00 - 17:00
   • Marti09:00 - 17:00
   • Miercuri09:00 - 17:00
   • Joi09:00 - 17:00
   • Vineri09:00 - 17:00
   Afiseaza

   Alte informatii

   Q Spatiu si dotari

   Cladirea centrului, amenajata dupa standardele actuale, dispune de 10 dormitoare, cu 2, 3, si 4 paturi, acestea fiind dotate cu mobilier nou corespunzator, televizor, internet, sistem de incalzire centralizat, grupuri sanitare suficiente si dotate corespunzator.
   Curtea interioara, in suprafata de cca 3000 mp, asigura conditii deosebite de recreere si petrecere a timpului, intr-un mediu placut si relaxant.
   Spatiul curtii interioare cuprinde o terasa de vie, pomi frictiferi, tei, brazi, o liziera de salcami si o dumbrava cu narcise si liliac.
   Centrul are in curs de amenajare o gospodarie anexa, ce poate asigura conditii de zooterapie ocupationala pentru beneficiari.

   Scrie un comentariu

   Evaluare
   Browse

   Curatenie

   Personal

   Pret

   Locatie

   Va recomandam sa trimitei o evaluare sau sa scrieti un comentariu de cel putin 140 caractere.