Search
SeniorMed - camin batrani Popesti-Leordeni, Ilfov
previous arrow
next arrow
previous arrownext arrow
Slider

Caminul Villa Orchidea Validata

Adauga primul comentariu

Caminul Villa Orchidea

Caminul Villa Orchidea este un centru rezidential pentru ingrijirea persoanelor varstnice. Caminul este solutia ideala pentru acele persoane carora, din motive intemeiate, nu li se mai poate asigura la propriul domiciliu o calitate satisfacatoare a vietii, dar pentru care nu s-a pierdut speranta pentru o viata mai buna.
Centrul respecta inalte standarde europene de calitate in domeniul asistentei sociale si are menirea de a satisface nevoile persoanelor de varsta a treia, precum si asteptarile membrilor familiilor acestora.
Tratam cu respect si grija parintii sau bunicii dvs., in conditii de siguranta si cu maxim profesionalism, asa cum ne imaginam ca ar face-o in propria familie, in conditii ideale, fiecare dintre noi. Ne dorim sa recream atmosfera buna din interiorul familiei si sa oferim o buna calitate vietii, o stralucire anilor care vor veni.

Claim This Listing

Informatii suplimentare

   todayTime Program de vizitaIn afara orelor de vizita09:00 - 17:00
   • Luni09:00 - 17:00
   • Marti09:00 - 17:00
   • Miercuri09:00 - 17:00
   • Joi09:00 - 17:00
   • Vineri09:00 - 17:00
   Afiseaza

   Alte informatii

   Q Spatiu si dotari

   Centrul este pozitionat in imediata apropiere a orasului Targoviste, intr-o zona naturala caracterizata de liniste si siguranta, cladirea fiind cuprinsa intr-un spatiu verde de peste 20.000 mp. Cadrul natural permite desfasurarea unor activitati in aer liber pentru beneficiarii nostri: plimbari, gradinarit, relaxare si recreere in spatiile amenajate afara, cu acces facilitat pentru toate persoanele, inclusiv pentru cele cu o mobilitate redusa. Intregul complex se caracterizeaza prin absenta barierelor arhitectonice, in cladire deplasarea intre etaje se face cu ajutorul liftului iar afara spatiile sunt amenajate astfel incat sa nu fie limitata libertatea de miscare si acces.
   Centrul ofera in acest moment 50 de locuri, dispuse in camere cu doua, trei sau patru paturi. Alegerea unei camere se va face impreuna cu beneficiarul serviciilor noastre, scopul fiind acela de a-i oferi o inalta satisfactie, bazata pe compatibilizarea colegilor de camera in functie de interese comune si afinitati. Camerele sunt spatioase, iar mobilierul si utilitatile sunt perfect adaptate la nevoile beneficiarilor varstnici. De pilda, folosim numai paturi medicale electrice, omologate international.
   Fiecare camera are baie proprie si chiar mai mult de atat, un spatiu de legatura intre camera si baie, o ante-baie, dotata cu o chiuveta. Baile sunt utilate complet si corespunzator destinatiei lor, avand in dotare cabina de dus, wc, bideu si chiuveta. In cadrul caminului exista o baie speciala pentru persoane cu handicap, dotata cu o cada specifica, omologata in acest sens.

   Q Tarife

   Tarife promotionale

   Q Alte servicii

   Deasemenea, sunt prevazute:
   - Cabinet medical
   - Sala de sport si recuperare
   - Sali de mese pentru fiecare etaj
   - Spatii comune de interactiune cu functii polivalente si cu suport pentru diverse activitati de socializare si ocupare a timpului liber.
   - Capela
   - Bucatarie profesionala
   - Spalatorie proprie
   - Garderoba
   - Magazii si depozite.
   Caminul Villa Orchidea ofera urmatoarele servicii:
   - Asistenta calificata si ingrijire permanenta 24h/24h, 7 zile pe saptamana
   - Asigurarea igienei si asistenta in indeplinirea activitatilor zilnice.
   - Evaluare, monitorizare si reevaluare constanta si structurata a beneficiarilor din centru.
   - Planificarea unei abordari si asistente individualizate, ce integreaza, totodata, informarea si consultarea familiei.
   - Asistenta si supraveghere medicala: administrarea tratamentului.
   - Fiziokinetoterapie; activitati de recuperare si reabilitare; masaj.
   - Consiliere psihologica.
   - Asistenta duhovniceasca.
   - Pregatirea si servirea hranei. Alimentatia se bazeaza pe asigurarea unui meniu variat, echilibrat si in concordanta cu gusturile beneficiarilor. Meniul sintetizeaza elementele bucatariei traditionale si exigentele nutritionale specifice varstei a treia.
   - Activitati recreative si socio-culturale; terapie ocupationala; cinema; biblioteca; abonamente la principalele cotidiane si reviste locale si nationale; celebrarea festiva a sarbatorilor, zilelor de nastere, zilelor onomastice; integrarea traditiilor romanesti in centru.
   - Servicii de manichiura, pedichiura, frizerie si coafor.
   - Curatenie zilnica; spalatorie; garderoba.
   - Receptie; servicii postale; program de vizita flexibil, acces telefon, internet (skype, messenger etc) cu scopul de a asigura o buna comunicare cu familia.
   "Caminul Villa Orchidea este o realitate vie, dedicat recrearii atmosferei unei familii protectoare, care este, totodata, in contact cu lumea incojuratoare.
   In afara facilitatilor proprii, ne bucuram de o retea de suport, care ne asigura o buna colaborare cu policlinici, cabinete medicale si personal medical din Municipiul Targoviste, Bucuresti sau din afara tarii (din Italia, de pilda)."

   Scrie un comentariu

   Evaluare
   Browse

   Curatenie

   Personal

   Pret

   Locatie

   Va recomandam sa trimitei o evaluare sau sa scrieti un comentariu de cel putin 140 caractere.