Search
Casa Privata Banciu
Camin varstnici Ariminia
previous arrow
next arrow
previous arrownext arrow
Slider

Centrul Rezidential Persoane Varstnice Papi Sante Validata

Adauga primul comentariu

Centrul Rezidential Persoane Varstnice Papi Sante

Centrul de batrani PAPI SANTE este situat la o distanta de 8 km de Brasov, la poalele muntilor Ciucas, intr-o zona deosebit de linistita si de insorita.
Caminul de batrani a fost deschis din dorinta noastra de a oferi o solutie cat mai potrivita pentru ingrijirea persoanelor varstnice care nu mai pot sa se descurce singure, persoanelor suferinde de afectiuni degenerative sau persoanelor care sunt dornice de socializare. Am conceput un ansamblu de convietuire unde experienta, devotamentul si grija personalului medical si socio-uman asigura confortul tuturor rezidentilor si linistea de care acestia au nevoie.
Locul unde se afla caminul de batrani este ideal pentru seniori. Ei vor fi foarte atent ingrijiti, personalul specializat se va ocupa in permanenta de intretinerea conditiei medicale, fizice, psihice si spirituale. Locatia este menita sa asigure linistea si confortul de care beneficiarii au nevoie. Dotarea si amenajarea casei respecta standardele de calitate de care un rezident are nevoie in vederea mentinerii calitatii vietii, fara insa a avea vreo legatura cu saloanele reci ale spitalelor sau cu notiunea de “azil”.
La Centrul de batrani Papi Sante, beneficiarul se poate bucura de o ingrijire corespunzatoare gradului de dependenta si-i pot fi satisfacute nevoile vietii cotidiene. In caminul nostru de batrani, toti cei dragi dumneavoastra vor avea parte de cazare, conditii deosebite de trai, supraveghere medicala si sociala, meniu zilnic sanatos, adaptat in functie de indicatiile medicale de specialitate, terapii ocupationale si activitati diverse menite sa-i stimuleze cognitiv si fizic, toate acestea stabilite de un plan de interventie ce va fi elaborat dupa admiterea in centru in functie de afectiunile fizice, psihice sau motorii.
In zilele cu soare si vreme frumoasa se pot relaxa in curte, avand posibilitatea sa desfasoare activitati de socializare sau relaxandu-se pe banca la aer curat.
Centrul rezidential pentru varsnici Papi Sante este un loc de tratament si ingrijire, dar nu spital, un loc de odihna si de petrecere a timpului liber prin divertisment si activitati recreative. Ne remarcam prin conditiile oferite seniorilor si prin serviciile prestate la standarde de calitate ce pot satisface nevoile reale ale rezidentilor.
Situat intr-o zona inconjurata de munti si padure si totusi aproape de oras, avem avantajul sa oferim rezidentilor conditiile unui trai curat si linistit si totusi neizolat. Modul de viata de care au parte la noi ii fereste de grijile specifice varstei, dar nu-i priveaza de independenta de care au nevoie.

Claim This Listing

Informatii suplimentare

   todayTime Program de vizitaIn afara orelor de vizita09:00 - 17:00
   • Luni09:00 - 17:00
   • Marti09:00 - 17:00
   • Miercuri09:00 - 17:00
   • Joi09:00 - 17:00
   • Vineri09:00 - 17:00
   Afiseaza

   Alte informatii

   Q Spatiu si dotari

   Centrul dispune de spatii generoase si este organizat tip hotel, cu camere de unul sau doua locuri, camerele au baie proprie si sunt utilate si mobilate optim pentru asigurarea unui mod de viata placut si linistit. Camerele sunt dotate cu televizor, mobilier divers, sisteme necesare tuturor tipurilor de ingrijire a unei persoane varstnice. Centrul dispune de scaune rulante, cadre de mers, scaune speciale pentru dus si mentinerea curateniei corporale. Deasemenea exista aparatura care ajuta la monitorizarea starii generale de sanatate (aparate de masurat tensiunea arteriala, glicemia, etc.).

   Q Tarife

   Tarifele sunt stabilite in functie de gradul de dependenta al persoanei beneficiare a serviciilor si pleaca de la 2600 lei/luna.

   Q Alte servicii

   Centrul vine in intampinarea nevoilor beneficiarilor oferind si alte servicii, contra cost, in dorinta de a asigura cele mai bune conditii rezidentilor (ex: kineto-terapie, masaj, consiliere psihologica,cabinet medicina de familie, etc)

   Scrie un comentariu

   Evaluare
   Browse

   Curatenie

   Personal

   Pret

   Locatie

   Va recomandam sa trimitei o evaluare sau sa scrieti un comentariu de cel putin 140 caractere.