Search
SeniorMed - camin batrani Popesti-Leordeni, Ilfov
previous arrow
next arrow
previous arrownext arrow
Slider

Camin varstnici Sfantul FLORIAN Validata

Adauga primul comentariu

Camin varstnici Sfantul FLORIAN

Asezamantul Sf. FLORIAN este amplasat intr-o locatie frumoasa, o zona linistita si discreta in vecinatatea Masivului CINDREL, la 3 kilometri de intrarea in cea mai veche statiune montana din Romania. Prin transformarea unei foste locatii turistice in asezamant rezidential practic cei care vor opta pentru o cazare de lunga durata la noi vor fi ca si niste turisti in concediu. Conditiile de cazare sunt excelente, depasind cu mult nivelul de confort de care dispun majoritatea unitatilor similare. Ozonul este cel mai curat oxidant si dezinfectant. De multi ani, Paltinisul conduce detasat in topul statiunilor montane la acest capitol, fapt care ne-a determinat sa amplasam asezamantul nostru in locatia actuala. Terapia cu ozon este cunoscuta pentru minunatele ei efecte de incetinire a imbatranirii, de remodelare a corpului, dar mai ales, de vindecare a numeroase boli. Acesta poate distruge majoritatea bacteriilor si virusilor din apa si din aer. La munte, ozonul are un rol determinant in purificarea aerului distrugind virusii, sporii si bacteriile din atmosfera.
Unitatea noastra are o capacitate maxima de 20 de locuri, fapt care contribuie la o alocare optima a atentiei cadrelor medicale si personalului de deservire pentru fiecare rezident, 24 de ore din 24. Suplimentar, acestia beneficiaza de conditii deosebite de cazare, mobilier nou, socializare in sala de relaxare, loc unde se pot purta discutii, se poate petrece timpul placut vizionand un film sau jucand diverse jocuri in compania si sub supravegherea psihologului de activitati.
Hrana este preparata zilnic si include trei mese principale pe zi, “cafeaua de la ora 10″(supliment) si “ceaiul de la ora 5” (supliment). Meniul este personalizat in functie de recomandarea medicului pe grupe principale de diete specifice varstelor, afectiunilor sau dorintelor rezidentilor sau apartinatorilor acestora. Vara masa se poate servi pe terasa. Meniul este variat, se stabileste si se afiseaza saptamanal.
Aprovizionarea cu alimente se face astfel incat ingredientele sa fie proaspete. Meniul se prepara de catre bucatarul specialist in bucataria proprie amenajata, autorizata si dotata corespunzator.

Claim This Listing

Informatii suplimentare

   todayTime Program de vizitaOpen Now~
   • Luni09:00 - 17:00
   • Marti09:00 - 17:00
   • Miercuri09:00 - 17:00
   • Joi09:00 - 17:00
   • Vineri09:00 - 17:00
   Afiseaza

   Alte informatii

   Q Spatiu si dotari

   Caminul Sf. FLORIAN va ofera tot confortul de care aveti nevoie, fiind adaptat necesitatilor rezidentilor. Asezamantul este sub directa coordonare si administrare a A.F.S.R.I. - Asociatia Filantropica "Sanatate, Recuperare, Interare". Conditii de cazare si alimentatie centru:
   Sala de mese special amenajata, igienizata si cu acreditarile obligatorii;
   Internet WiFi permanent,
   Bucatarie moderna proprie;
   Spatiu de recreere cu canapele, fotolii, tv, etc;
   Cabinet medical si sala sport;
   Biblioteca;
   Aparate pentru gimnastica si masaj;
   Gradina amenajata (flori, verdeata, bancute, suprafata totala fiind 1500 mp)
   Dormitoare pentru 1, 2 sau 3 persoane cu dulapuri, tv, radio, balcon propriu etc;
   Bai amenajate cu toate cele necesare;Supraveghere continua 24/7;

   Q Tarife

   Incepand de la 70 lei/zi, functie de evaluarea dosarului de rezident (cupon pensie, fisa meicala - cope si C.I.).

   Q Alte servicii

   Caminul privat pentru seniori "Sf. FLORIAN" ofera 3 categorii de pachete rezidentiale: Standard, Gold si Platinium. Pentru detalii va rugam sa ne contactati la telefon sau e-mail.

   Scrie un comentariu

   Evaluare
   Browse

   Curatenie

   Personal

   Pret

   Locatie

   Va recomandam sa trimitei o evaluare sau sa scrieti un comentariu de cel putin 140 caractere.