Search
previous arrow
next arrow
previous arrownext arrow
Slider

Caminul Varstnici Aroma de Primavara

Adauga primul comentariu

Caminul Varstnici Aroma de Primavara

Casa pentru batrani “Aroma de Primavara” este situata intr-o zona linistita superba, printre singurele camine de varstnici aproape de o STATIUNE BALNEARA SI ANUME BAILE BOGHIS. Acesta sunt la 3 minute de mers pe jos fata de Caminul nostru de batrani, astfel ca puteti beneficia de tratamente excelente pentru diferite afectiuni .
La noi veti beneficia de ingrijire 24h din 24, asistenta pe toata intreaga zilei, consiliere si sustinere specializata, cabinet medical dotat cu tot ce aveti nevoie, doctor specialist prezent saptamanal pentru dvs., ambulanta la dispozitie in caz de probleme.
Pentru a va convinge ca suntem locul ideal unde va puteti petrece o perioada de timp limitata sau definitiva, trebuie sa va prezentam in cateva randuri prin ce se caracterizeaza acest camin de batrani. Asadar, principalele caracterisitici sunt:
Localizare – suntem situati chiar langa statiunea balneara Baile Boghis din Salaj accesul in zona fiind foarte usor.
Suprafata – acest spatiu beneficiaza nu doar de o suprafata foarte intinsa ci si de o zona superba cu trandafiri si foisor unde putem desfasura activitati.
Amenajarea suprafetei – pe langa acestea, oamenii se pot bucura si de multimea pomilor fructiferi, care le asigura atat umbra in zilele toride de vara,+ foisor cu loc gratare si bucatarie aer liber) cat si fructe proaspete si ecologice.
Design constructie – in ceea ce priveste constructia acestui complex, aceasta are o capacitate mare, fiind alcatuit din parter si inca 3 etaje. Planul a fost gandit de specialisti, avand siguranta ca s-au respectat toate normele europene aflate in vigoare.
Facilitati – pentru ca batranii sa nu fie nevoiti sa se deplaseze foarte mult, deoarece unii dintre ei au probleme locomotorii, bucataria si sala de mese sunt situate la parter. Camerele sunt amenajate modern si complet la etaje fiind accesibile cu liftul.
Tarife – preturile sunt foarte accesibile si puteti beneficia de diverse promotii pe parcursul anului.
Asadar, atmosfera primitoare si prietenoasa pe care echipa noastra incearca sa o creeze, dar si restul batranilor care s-au acomodat deja, sunt o incurajare pentru orice nou venit.

Claim This Listing

Informatii suplimentare

   todayTime Program de vizitaDay Off!
   • Luni09:00 - 17:00
   • Marti09:00 - 17:00
   • Miercuri09:00 - 17:00
   • Joi09:00 - 17:00
   • Vineri09:00 - 17:00
   Afiseaza

   Alte informatii

   Q Spatiu si dotari

   Oferim o cazare moderna, camere cu doua paturi din mobilier de calitate cu toate facilitatiile (scaun pliabil dus, maner wc, etc, televizor, mini frigider, dulapuri, si unele camere su balcon).

   Q Tarife

   De la 3000 lei/luna

   Cauta si

   Scrie un comentariu

   Evaluare
   Browse

   Curatenie

   Personal

   Pret

   Locatie

   Va recomandam sa trimitei o evaluare sau sa scrieti un comentariu de cel putin 140 caractere.