Search
Servicii pentru batrani
Servicii pentru batrani
previous arrow
next arrow
previous arrownext arrow
Slider

Asociatia Rasaritul

Suntem Asociatia Rasaritul, un camin pentru varstnici situat in apropierea mun. Targu Mures (17km) in localitatea Bolintineni, intr-un mediu rustic, cunoscut cu aer curat si ferit de agitatia inerenta a societatii de consum. Un loc linistit cu oameni primitori, dotat cu tot ceea ce e necesar pentru o batranete linistita.
Va asteptam cu mult drag sa ne vizitati!

Claim This Listing

Informatii suplimentare

   Galeria contine 19 imagini.

   todayTime Program de vizitaOpen Now~
   • Luni09:00 - 17:00
   • Marti09:00 - 17:00
   • Miercuri09:00 - 17:00
   • Joi09:00 - 17:00
   • Vineri09:00 - 17:00
   Afiseaza

   Alte informatii

   Q Spatiu si dotari

   Dispunem de 20 de camere cu bai cu 1 si 2 paturi, bucatarie, sala de mese, curte, gradina si personal calificat.

   Q Tarife

   1800-2000 lei/luna

   Scrie un comentariu

   Evaluare
   Browse

   Curatenie

   Personal

   Pret

   Locatie

   Va recomandam sa trimitei o evaluare sau sa scrieti un comentariu de cel putin 140 caractere.

   2 Evaluari pentruAsociatia Rasaritul

   Vizitator 546 Comentarii
   Ca acasa.
   View All

   In caminul de varstnici Rasaritul te simti ca acasa. Este o atmosfera calda, primitoare plina de dragoste. Atat personalul cat si conducerea ii trateaza pe bunicuti ca pe proprii lor parinti, tot timpul nu doar de fatada cand sunt vizitatori. Pe langa atmosfera calda si primitoare , hrana este deosebita. Am avut onoarea de a lua masa in acest camin si de a vedea cum sunt ingrijiti bunici si parintii nostri aici. Respect pentru aceasti oameni care fac din suflet ceea ce fac si asigura bunicutilor nostri o batranete linistita!

   A fost acest review ...? Interesting 0 LOL 0 Love 0
   Vizitator 546 Comentarii
   UN ASEZAMANT EXEMPAR!
   View All

   VIS DE DECEMBRIE.

   La inceput de decembrie 2015 am avut un vis,un vis frumos, chiar prea frumos sa poata fi adevarat~, cun spunea Pompilia Stoian, intr-una dintre cele mai frumoase melodii de muzica usoara romanesti, ~Prieten drag~.

   Se facea ca am fost, impreuna cu doi unchi de-ai mei, la un camin de persoane varstnice, ca sa ne vedem un unchi, care a ales sa-si petreaca batranetea acolo. Si, ce sa vezi, chiar in poarta, ne astepta insusi patronul asezamantului, urandu-ne `Bun venit~ Apoi ne-a poftit in sala de oaspeti. Totul era impodobit de sarbatoare chiar daca pana la Craciun mai erau doua saptamani. Dupa ce ne-am imbratisat cu unchiul si ne-am adresat urarile de cuviinta a venit si administratoarea, o frumoasa si amabila Doamna care ne-a asezat la masa, tratandu-ne ca pe unii de-ai casei, cu oepitalitate, oferindu-ne din minunatele lor bucate sanatoase, taranesti, preparate din produse naturale, proprii. Ni s-au alaturat, la masa, si domniile lor si ne-au tinut companie pe tot intinsul sederii noastre. Au mai trecut, pentru a ne saluta, o doctorita frumoasa, bucatareasa priceputa intr-ale bucatelor si asistenta.

   Toate aceste persoane ne-au facut o impresie foarte frumoasa, cu aplecare spre aproapele lor, dovedind adevaratul spirit crestinesc, specific adestor pamanturi.

   Unchiul, care in vara era in carucior, acum avansase la cadru, se misca mai bine si, ne spunea, ca la urmatoarea noastra vizita ne va primi doar cu un baston. Sa dea Domnul. Si cu un asemenea personal si cu o asemenea atentie care i se acorda sunt convins ca asa va fi.

   Dar stiti ceva? NU A FOST VIS CI TOTUL A FOST AIEVEA! Unchiul vizitat este Coman Ioan, var primar cu regretatul meu tata dar si cu cei doi unchi cu care care l-am vizitat.

   Asezamantul despre care vorbesc este �sociatia Rasaritul~ din frumoasa comuna muresana Bolintineni, al Domnului Simon. Conditiile sunt exemplare, tot ce vezi acolo e ca la farmacie, cum se spune. Doamna Mariana, administratoarea, amabilitatea personificata, a impus intregului personal o conduita demna si plina de afectiune fata de cei avuti in grija. Din preaplinul sufletului acestor oameni se revarsa asupra batranilor.

   Cinste Domniilor voastre si sa va dea Dumnezeu sanatate si viata lunga ca sa continuati nobila munca ce va onoreaza..

   Tuturor, un sincer si din suflet, LA MULTI ANI!

   aveti stima si recunostinta noastra pentru daruirea si omenia de care dati dovada. Si as fi multumit ca, in toate asezamintele asemenea celui pe care il slujiti, sa fie aceleasi conditii minunate si acelasi atasament si tratament.

   Cu multumiri si recunostinta

   Suciu Petru

   A fost acest review ...? Interesting 0 LOL 0 Love 0