Search
Casa Privata Banciu
Camin varstnici Ariminia
previous arrow
next arrow
previous arrownext arrow
Slider

Caminul de batrani Briza Marii Validata

/54 Comentarii

Caminul de batrani Briza Marii

Caminele de ingrijire au aparut ca raspuns la nevoile permanente ale batranilor si sunt in prezent cea mai buna solutie pentru cei care ajung in situatii de imobilizare la pat si nu-si mai pot purta singuri de grija sau pentru cei care se imbolnavesc si raman singuri (in urma decesului partenerului de viata sau a celor dragi).
Pentru a nu deveni o povara pentru cei din jur si pentru a beneficia de asistenta medicala si psihologica permanenta, batranii pot alege sa-si traisca in liniste si cu demnitate batranetea, in cadrul caminului de ingrijire “Briza Marii”.
Aici aveti siguranta ca ei vor primi ingrijirea si atentia cuvenita, asigurata de un personal calificat. De asemenea, acestia sunt incurajati in permanenta sa socializeze si sa ia parte la activitati recreative, atat de benefice sanatatii si starii lor de spirit.
In cadrul caminului nostru de ingrijire, batranii isi pot petrece timpul alaturi de persoane de aceeasi varsta, cu acelasi bagaj consistent de experienta de viata, cu care pot imparti hobby-uri, pareri, filosofii de viata si cu care pot discuta despre domenii comune de interes.

Claim This Listing

Informatii suplimentare

   todayTime Program de vizitaIn afara orelor de vizita09:00 - 17:00
   • Luni09:00 - 17:00
   • Marti09:00 - 17:00
   • Miercuri09:00 - 17:00
   • Joi09:00 - 17:00
   • Vineri09:00 - 17:00
   Afiseaza

   Alte informatii

   Q Spatiu si dotari

   Caminul de batrani "Briza Marii" este situat in Eforie Nord, la 100m de plaja si 150m de baza de tratament Eforie Nord.
   Caminul ofera conditii excelente de cazare. Cladirea dispune de 14 camere (4 de 3 locuri si 10 de 2 locuri), fiecare cu dimensiuni cuprinse intre 19 si 25 de metri patrati. Batranii pot alege intre camere cu 2 sau 3 paturi.
   Toate camerele dispun de:
   - baie proprie;
   - TV;
   - aer conditionat;
   - balcon;
   - paturi de o persoana.
   De asemenea, caminul beneficiaza de o gradina spatioasa si un foisor, spatiu unde batranii se pot relaxa si pot petrece timpul impreuna intr-un mod cat mai placut.

   Q Tarife

   Tarifele caminului variaza in functie de pachetul de servicii preferat.
   Pachetul de servicii de baza este de 1700 lei. Pentru servicii optionale alese in functie de starea de sanatate a batranului se percepe un cost suplimentar.

   Scrie un comentariu

   Evaluare
   Browse

   Curatenie

   Personal

   Pret

   Locatie

   Va recomandam sa trimitei o evaluare sau sa scrieti un comentariu de cel putin 140 caractere.

   4 Evaluari pentruCaminul de batrani Briza Marii

   Vizitator 546 Comentarii
   View All

   Am vizitat aceasta locatie pentru a mi interna mama. Inca nu era gata . Imi pare rau ca nu am putut astepta. Este locatia ideala pentru ati petrece batranetea. Locatia este locul unde mi as gasi linistea si eu . Mult succes pentru cei ce vor sa faca oamenii sa se simta ca acasa. Este locul unde iti lasi parintii fara sa ti faci griji.

   Mult succes!

   A fost acest review ...? Interesting 0 LOL 0 Love 0
   Vizitator 546 Comentarii
   Un loc deosebit de frumos
   View All

   Am internat o pe mama la Briza Marii este un loc deosebit cu oameni deosebit de primitori. Te simti acasa si oamenii sunt foarte bine ingrijiti. Mult succes celor ce vor sa faca ceva deosebit la noi in tara Multa bafta va doresc

   A fost acest review ...? Interesting 0 LOL 0 Love 0
   Vizitator 546 Comentarii
   View All

   Aveti locuri pentru o batrana de 83 ani,deplasabila? Se poate face internare de proba pt. o perioada de o luna de zile? Multumesc!

   A fost acest review ...? Interesting 0 LOL 0 Love 0
   Vizitator 546 Comentarii
   Doresc date de contact
   View All

   Buna seara, sunt o doamna de 63 de ani, singura, de aceea doresc sa gasesc un loc intr-un camin unde sa-mi petrec batranetea, poate la dvs. , cred ca mi-ar place. Nu am probleme majore de sanatate, ma intretin si ma ingrijesc singura, poate voi veni sa fac o vizita, de aceea ar fi util sa-mi comunicati cateva date de contact, adresa si un numar de telefon! Va multumesc!

   A fost acest review ...? Interesting 0 LOL 0 Love 0