Search
SeniorMed - camin batrani Popesti-Leordeni, Ilfov
previous arrow
next arrow
previous arrownext arrow
Slider

Fundatia Crestina Sela Validata

Adauga primul comentariu

Fundatia Crestina Sela

Un loc unde seniorii nostrii se vor simti ACASA!
Aceasta locatie deosebita, se afla in zona Becas, livada de ciresi Palocsay care se inscrie in categoria imobilelor cu adevarat speciale, iar faptul ca in noul PUG se afla in zona de protectie V3 “Spatii verzi pentru agrement” face ca posibilitatea aparitiei unor constructii in imediata apropiere sa fie mult diminuata.
Initial a fost un atelier mecanic al bazei pomicole, abandonat de aproape douazeci de ani, distrus de vreme, nepasare si de vremuri�azi, o cladire moderna a luat locul atelierului de altadata.
Imobilul este renovat in intregime, finalizat, atmosfera si decorul sunt date de specificul superb al zonei pentru a fi cat mai apropiat de natura. Curtea dreapta, deschisa, curata, marginita de puieti de pomi fructiferi, ramanind cu posibilitatea de a fi modelata si utilizata dupa bunul plac de beneficiari. Dispunand de o suprafata mare de teren de 9000mp, ofera posibilitatea implicarii seniorilor in activitati recreative si de gradinarit despre care se stie ca sunt benefice starii de spirit.
Inundata de lumina soarelui din zori pina la asfintit si plasata in mijlocul unei ample curti inverzite, inconjurata de zeci de hectare de pomi fructiferi, pe toate laturile, lipsa oricarui obstacol sau a unor constructii care ar putea umbri, aceasta locatie aduce mai mult a parc, invitand trecatorii la o adinca contemplatie avind o nota speciala de intimitate.
Liniste, spatiu verde, aer curat, confort psihic, bunastare si plenitudine spirituala, iata ce va promite acest imobil care sparge tiparele conventionale, pliindu-se perfect pe necesitatile si exigentele oricarei cerinte si personalitati.

Claim This Listing

Informatii suplimentare

   todayTime Program de vizitaDay Off!
   • Luni09:00 - 17:00
   • Marti09:00 - 17:00
   • Miercuri09:00 - 17:00
   • Joi09:00 - 17:00
   • Vineri09:00 - 17:00
   Afiseaza

   Alte informatii

   Q Spatiu si dotari

   Complexul este alcatuit din doua corpuri principale.
   Corp 1: Dispune de 4 camere + 1 living + loc servirea mesei. Avem 2 camere a cite 2 persoane si 2 camere pentru 1 persoana.
   Corp 2 Dispune de 3 camere + loc servirea mesei. Avem 1 Camere pt 2 persoane si 2 camere pentru 1 persoana.
   Toate camerele dispun de mobilier si tv propriu.
   Complexul dispune de o curte exterioara foarte mare, terenul aferent locatiei fiind de 9000 de mp. Locatia este perfecta pentru activitati in aer liber. Zona este foarte linistita beneficiind de o panorama superba, inconjurata de verdeata.
   Dotari:
   20 de locuri de cazare
   cablu TV
   internet
   camere cu pat matrimonial pentru cupluri

   Q Tarife

   Tarifele se vor negocia in particular cu fiecare persoana sau familia apartinatoare in functie de starea de sanatate, in urma unui control medical.

   Q Alte servicii

   Dispunem de bucatarie proprie cu bucatar angajat si personal autorizat si verificat periodic.
   Intreaga linie alimentara este din inox!
   Cea mai mare parte a produselor alimentare provin din gospodaria proprie!

   Scrie un comentariu

   Evaluare
   Browse

   Curatenie

   Personal

   Pret

   Locatie

   Va recomandam sa trimitei o evaluare sau sa scrieti un comentariu de cel putin 140 caractere.