Search
SeniorMed - camin batrani Popesti-Leordeni, Ilfov
previous arrow
next arrow
previous arrownext arrow
Slider

Centrul rezidențial de vârstnici SENIOR Validata

Adauga primul comentariu

Centrul rezidențial de vârstnici SENIOR

Misiunea noastra este sa oferim un camin tuturor persoanelor de varsta a treia care isi doresc mult mai mult decat un spatiu de locuit, în vederea depăşirii situaţiilor de dificultate şi creşterea calităţii vieţii.

Claim This Listing

Informatii suplimentare

 • Sălicea, jud.Cluj
 • Fiecare pachet de servicii este persoanlizat, de aceea tarifele sunt diferențiate în funcție de vârstă, starea de sănătate a rezidentului, nevoia de ingrijire și asistență medicală și de condițiile solicitate de către acesta.Pachetul de bază începe de la 3000 de lei. pentru un loc în cameră de 3 paturi, 3500 în cameră de 2 paturi și 4000 pentru un loc în cameră de o persoană. Pentru plata în avans pe 6 luni se aplică un discount de 15% din preț.
 • Centrul nostru este special conceput si organizat pentru a veni in sprijinul dumneavoastra. Va punem la dispozitie camere cu 1, 2 sau 3 paturi, cu baie proprie (dus, chiuveta si wc) si televizor conectat la o retea de cablu, precum si spatii de socializare si relaxare, o sala de mese spatioasa, o sala de activitati dotata cu TV, sistem audio, biblioteca, jocuri de socializare si relaxare, sală de kinetoterapie, etc., toate cele necesare pentru o buna desfasurare a diverselor activitati organizate. Dispunem de un cabinet medical dotat cu aparate de monitorizare zilnica a starii de sanatate. Spatiile exterioare sunt concepute pentru desfasurarea activitatilor recreative si de terapie ocupationala.
 • Camere cu 1 pat, Camere cu 2 paturi, Camere cu 3+ paturi
 • 50 locuri
  todayTime Program de vizitaIn afara orelor de vizita09:00 - 17:00
  • Miercuri09:00 - 17:00
  • Joi09:00 - 17:00
  • Vineri09:00 - 17:00
  Afiseaza

  Scrie un comentariu

  Evaluare
  Browse

  Curatenie

  Personal

  Pret

  Locatie

  Va recomandam sa trimitei o evaluare sau sa scrieti un comentariu de cel putin 140 caractere.