Search
Casa Privata Banciu
Camin varstnici Ariminia
previous arrow
next arrow
previous arrownext arrow
Slider

Caminul Arborele Vieții – Életfája Idősotthon Validata

Adauga primul comentariu

Caminul Arborele Vieții – Életfája Idősotthon

Căminul „Arborele Vieții” este administrat de Filiala Oradea a Fundației Creștine Diakonia. Se află în Roșiori, într-o zonă rurală liniștită, la 25 km de Oradea. Acesta oferă îngrijire permanentă pentru locuitori, cu personal de asistență medicală și de îngrijire.

Dacă doriți să vă petreceți anii de pensie în liniște, siguranță și într-un mediu familial, unde există întotdeauna cineva care să vă ajute, atunci “Arborele Vieții” este locul ideal pentru dumneavoastră. Pe lângă serviciile de îngrijire, oferim și servicii medicale, cu controale săptămânale efectuate de un medic, menținând sau îmbunătățind astfel starea de sănătate a locuitorilor noștri. Încercăm să îmbogățim viața de zi cu zi prin programe colorate, programe devoționale, programe tematice și jocuri. Cea mai mare atracție a locuitorilor este serviciul de masaj și fizioterapie, pe care toți îl așteaptă cu nerăbdare dimineața.

Claim This Listing

Informatii suplimentare

  • Rosiori
  • Camere cu 3+ paturi
  • 30
  • 5

Galeria contine 1 imagini.

todayTime Program de vizitaDay Off!
  • Luni09:00 - 17:00
  • Marti09:00 - 17:00
  • Miercuri09:00 - 17:00
  • Joi09:00 - 17:00
  • Vineri09:00 - 17:00
Afiseaza

Alte informatii

Q Este posibilă o cazare temporară?

Da, primim, de asemenea, persoane în vârstă în timpul vacanțelor în familie și în timpul convalescenței după spitalizare. Termenii și condițiile de ședere sunt stabilite într-un contract pentru perioada solicitată de familie.

Q Când pot rudele să viziteze rezidenții?

Rudele îi pot vizita pe locuitorii căminului în fiecare zi între orele 16.30 și 18.00, fără a deranja restul locuitorilor sau a interfera cu activitatea căminului.

Q Poate vizitatorul să rămână peste noapte?

După ce a ajuns la un acord cu șeful instituției, ruda poate rămâne peste noapte în locuința persoanei care primește îngrijiri contra cost și poate rămâne în instituție timp de 10 zile fără întrerupere.

Scrie un comentariu

Evaluare
Browse

Curatenie

Personal

Pret

Locatie

Va recomandam sa trimitei o evaluare sau sa scrieti un comentariu de cel putin 140 caractere.