Search
Casa Privata Banciu
Camin varstnici Ariminia
previous arrow
next arrow
previous arrownext arrow
Slider

Camin Persoane Varstnice Ing. Vadim Rusu Validata

Adauga primul comentariu

Camin Persoane Varstnice Ing. Vadim Rusu

Caminul pentru persoane varstnice Ing. Vadim Rusu functioneaza in localitatea Balaciu (comuna Balaciu, jud. Ialomita) din anul 2006, ca serviciu public de asistenta sociala, in regim rezidential, in structura Directiei Generale de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Ialomita, institutie publica subordonata Consiliului Judetean Ialomita.
Consiliul Judetean Ialomita asigura cheltuielile curente si de capital ale caminului prin intermediul Directiei Generale de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Ialomita.
Misiunea Caminului pentru persoane varstnice Ing. Vadim Rusu este aceea de a asigura asistenta si protectie sociala pentru persoane varstnice prin servicii si prestatii sociale, constand in: oferirea de gazduire si hrana, ingrijiri medicale, recuperare si readaptare, activitati de ergoterapie, de petrecere a timpului liber, asistenta sociala, consiliere psihologica si juridica.

Claim This Listing

Informatii suplimentare

   todayTime Program de vizitaOpen Now~
   • Luni09:00 - 17:00
   • Marti09:00 - 17:00
   • Miercuri09:00 - 17:00
   • Joi09:00 - 17:00
   • Vineri09:00 - 17:00
   Afiseaza

   Alte informatii

   Q Spatiu si dotari

   Caminul pentru Persoane Varstnice "Ing. Vadim Rusu" este format din trei cladiri: Pavilionul Cazare Corp "A", cu regim de inaltime parter si etaj, Pavilionul Cazare corp "B", cu regim de inaltime parter si Pavilionul Administrativ cu regim de inaltime parter.
   Pavilionul Cazare corp A este cladirea principala, destinata cazarii persoanelor varstnice unde sunt incluse camerele, cabinetul medical, sala de alimentatie si sala de festivitati. Acesta ofera gazduire unui numar de 50 persoane. Suprafata totala locuibila este de 869,99 mp. Toate camerele sunt dotate cu bai proprii, mobilier care satisface cerintele beneficiarilor, televizoare. Deasemenea, la parter exista Clubul, unde beneficiari isi petrec timpul liber sau sunt organizate reunini cu ocazia unor evenimente (sarbatori, zile de nastere etc.). Aceasta cladire a fost amenajata pe structura unei societati agricole, cu sprijin financiar oferit de M.M.S.S.F, Ministerul Integrarii Europene si Consiliul Judetean Ialomita.
   Pavilionul cazare corp B, construit, amenajat si utilat in anul 2009, cu fonduri alocate din bugetul Consiliului Judetean Ialomita, are 8 dormitoare cu cate 3 paturi in fiecare dormitor si bai proprii, 1 camera de zi, 1 oficiu, o sala de recuperare, izolator si birou administrativ, dotate la cele mai noi standarde, care sa creeze un mediu ambiant propice activitatilor de asistenta sociala, socializare si petrecere a timpului liber. Acesta ofera gazduire unui nr. de 24 persoane. Suprafata totala locuibila este de 493,6 mp.
   Construit dupa principii moderne, cu tehnologie de ultima generatie, cladirea inglobeaza, in premiera pentru judetul Ialomita, un sistem de producere a energiei electrice prin intermediul energiei solare, alcatuit din 10 panouri fotovoltaice de ultima generatie.
   In jurul centrului este amenajat un spatiu verde oferind beneficiarilor posibilitatea de petrecere a timpului liber si recreare.

   Scrie un comentariu

   Evaluare
   Browse

   Curatenie

   Personal

   Pret

   Locatie

   Va recomandam sa trimitei o evaluare sau sa scrieti un comentariu de cel putin 140 caractere.