Search
Servicii pentru batrani
Servicii pentru batrani
previous arrow
next arrow
previous arrownext arrow
Slider

Casa Trestiana Validata

Adauga primul comentariu

Casa Trestiana

Caminul Casa Trestiana a luat fiinta din dorinta noastra de a imparti si cu altii bucuria vietii de la tara, imaginea satului de munte cu case rasfirate, fosnetul padurii si susurul paraului ce strabate satul de la un capat la altul. Suntem pozitionati in partea de nord a judetului Hunedoara, la 25 de minute de viitoarea autostrada Arad-Timisoara-Deva-Sibiu, actualmente in lucru. Aproape de noi si la distante aproximativ egale se afla statiunile balneo-climaterice Vata de Jos si Geoagiu Bai unde rezidentii pot beneficia de tratamente in functie de starea de sanatate a fiecaruia.
La Casa Trestiana, varstnicii se pot bucura de o batranete linistita si siguranta, intr-un cadru natural si familial deosebit.

Claim This Listing

Informatii suplimentare

   todayTime Program de vizitaOpen Now~
   • Luni09:00 - 17:00
   • Marti09:00 - 17:00
   • Miercuri09:00 - 17:00
   • Joi09:00 - 17:00
   • Vineri09:00 - 17:00
   Afiseaza

   Alte informatii

   Q Spatiu si dotari

   Casa Trestiana este situata la o altitudine de 550 m, pe un teren de doua hectare, marginita de padure, pe un versant sudic - insorit al muntilor Metaliferi, cu priveliste superba spre doua din cele mai inalte varfuri, Setrasul si Stogul. In inima terenului, bine ocrotite de coamele dealurilor se afla pavilioanele cu dormitoare pentru 1, 2 sau 3 persoane, bucataria, sala de mese, clubul, cat si terasa unde se serveste masa pe vreme favorabila. Camerele au suprafete generoase, baie proprie si televizor. Mobilierul aferent fiecarui spatiu este nou, dar in limita posibilitatilor fiecare rezident si poate personaliza locuinta cu piese de mobilier sau obiecte care sa-i faca sederea mai placuta.

   Q Tarife

   Taxa lunara se analizeaza de la caz la caz.

   Scrie un comentariu

   Evaluare
   Browse

   Curatenie

   Personal

   Pret

   Locatie

   Va recomandam sa trimitei o evaluare sau sa scrieti un comentariu de cel putin 140 caractere.