Search
SeniorMed - camin batrani Popesti-Leordeni, Ilfov
previous arrow
next arrow
previous arrownext arrow
Slider

Caminul Sfantul Petru Validata

5.0/51 Comentarii

Caminul Sfantul Petru

Fundatia Romana Sfantul Petru a luat fiinta in anul 1997, timp in care a desfasurat mai multe activitati pe proiecte sociale.
Pensiunea pentru batrani deschisa de catre Fundatia Romana Sfantul Petru, incearca sa gaseasca solutia cea mai potrivita de ingrijire a persoanelor varstnice ce nu isi mai pot purta singure de grija si devin dependente de familiile lor.
Ne adresam familiilor ce au in grija persoane ajunse la varsta a treia. Batranii ajung intr-un moment in care au nevoie de sprijinul si ajutorul celor din jurul lor, au nevoie de ingrijire permanenta, unii fiind imobilizati la pat, altii sunt loviti de crunta boala Alzheimer.
Dorim sa considerati ca noi putem deveni un sprijin pentru dumneavoastra prin caminul nostru, oferindu-le batranilor ingrijire intr-o atmosfera calda si prietenoasa, de familie.

Viata de zi cu zi, stresul general, efectiv lipsa timpului liber ne fac sa ni se para aproape imposibil sa facem fata cu brio ingrijirii unui batran. Cei mai multi dintre dumneavostra probabil ca alegeti sa va ocupati personal de ingrijirea lor, insa oare cu ce cost? Cel mai probabil neglijandu-va familia sau prin amanarea altor activitati/proiecte. Este adevarat ca este datoria noastra, a tuturor sa ne ingrijim cat mai bine batranii, insa trebuie sa ne gandim ca alegerea unui centru rezidential de ingrijire nu este decat cea mai buna varianta. Din pacate nici ingrijirea la domiciliu nu este intodeauna o solutie viabila, mai ales din cauza faptului ca nu vom avea asitenta permanenta.

Despre Alzheimer si modul in care ne afecteaza viata!

Boala Alzheimer este o forma de dementa, fiind o boala degenerativa a creierului. Afecteaza memoria, gandirea si comportamentul.
Deteriorarea memoriei este o caracteristica importanta pentru stabilirea acesteia sau oricarei forme de dementa. Schimbarea urmatoarelor elemente trebuie sa fie si ea vizibila: limbaj, abilitatea de a lua decizii, judecata, atentia, precum si alte zone ale functiilor mentale si personalitatii.
Dragoste, tandrete, rabdare

Bolnavul de Alzheimer devine alta persoana decat cea pe care am cunoscut-o initial si alaturi de care traim. N-o recunoastem, nu ne recunoaste nici ea, dar are nevoie in mod special de dragoste, tandrete, acceptare, rabdare, intelegere, un mediu de viata linistit. Asa cum si cel care il ingrijeste are nevoie de acelasi lucru din partea celor din jur; de consiliere, terapie specializata, momente de respiro, intimitate sau schimbare de decor, care sa-i asigure normalitatea judecatii. Doar el e cel ce duce greul!

Acasa batranii pot devin foarte periculosi daca nu au pe cineva care sa-l supravegheze permanent.

Cunoastem faptul ca fiecare persoana este unica asa ca incercam sa oferim solutii personalizate pentru fiecare in parte si asiguram ingrijirea varstnicilor intr-un ambient prietenos, cu ajutorul personalului atent selectionat in acest sens. Rezidentii nostri beneficiaza de o ingrijire exemplara astfel incat se poate spune ca sunt ingrijiti mai bine decat acasa. Consultatiile medicale zilnice, consilierea psihologica sau atentia cu care tratam persoanele cu sau fara handicap, ne fac din ce in ce mai mai increzatori in fortele proprii si nu in ultimul rand mai buni, mai dedicati acestui proiect. Deasemenea primim in ingrijire pe perioade determinate sau nedeterminate si persoane care au fost diagnosticate cu Alzheimer, Parkinson sau alte boli degenerative.
Avem locuri libere pentru doamne sau domni si primim persoane care au fost diagnosticate cu Alzheimer, Parkinson, psihoza de involutie, dementa mixta, persoane care au suferit AVC, imobilizate la pat, cu handicap locomotor mediu sau sever si cu alte probleme de sanatate.

Claim This Listing

Informatii suplimentare

  • Popesti-Leordeni
  • Caminul are o capacitate maxima de 50 de rezidenti, iar cazarea acestora se face in camere spatioase asigurand linistea si comfortul persoanelor cazate. Amplasarea caminului este intr-o zona foarte linistita la iesirea din Bucuresti, in Orasul Popesti Leordeni, la numai 15 de minute de Piata Sudului, accesul pana la noi fiind foarte facil, nu numai cu masina proprie, ci si cu mijloacele de transport in comun. Spatiu si dotari : TV - LCD in dormitoare, camere de zi pe fiecare nivel, servirea mesei in aer liber intr-un spatiu deosebit, un foisor si un leagan special amenajate pentru recreerea si buna dispozitie a rezidentilor nostrii. Fundatia Romana Sfantul Petru are in plan pregatirea unor animale de companie pentru terapie, acest lucru fiind foarte important in procesul de reabilitare neuropsihiatrica.
  • Camere cu 1 pat, Camere cu 2 paturi, Camere cu 3+ paturi
  • 50
  • 5
  • Ce oferim Personal calificat : Asistenta medicala permanenta, Medic generalist 4 X saptamana, Medic psihiatru 1 X saptamana, Medic Kinetoterapeut 4 X saptamana - recuperare si intretinere fizica cu rezultate exceptionale! Psihologi Asistenti medicali 24h Infirmiere 24h Ori de cate ori se doreste se pot recolta analize la caminul nostru. Odata la 6 luni analizele medicale sunt oferite in mod gratuit rezidentilor nostri. Pentru cei ce au nevoie de recuperare medicala, kinetoterapie, masaj medical va putem ajuta punandu-va la dispozitie colaboratorii nostri, specialisti in acest domeniu. - Kinetoterapie - Tratament escare - Consiliere psihologica
    - Tuns - Barbierit - Manichiura - Pedichiura - Vopsit la par Alatura-te si tu acum proiectului nostru si fa o donatie : Cont in lei RO69 RNCB 0819 1207 0383 0001 Cont in euro RO42 RNCB 0819 1207 0383 0002 Conturile sunt deschise la Banca Comerciala Romana, agentia Popesti Leordeni Locatia caminului nostru este in Popesti Leordeni, la 15 minute de Piata Sudului Bucuresti, langa soseaua Leordeni. La locatie se ajunge cu MAXI-TAXI nr 154 care are capat la Piata Sudului si se va cobori la statia POGOANELOR in Leordeni

Galeria contine 11 imagini.

todayTime Program de vizitaDay Off!
  • Monday09:00 - 17:00
Afiseaza

Alte informatii

Q Spatiu si dotari

Spatiu si dotari: TV - LCD in dormitoare, camere de zi pe fiecare nivel, servirea mesei in aer liber intr-un spatiu deosebit, un foisor si un leagan special amenajate pentru recreerea si buna dispozitie a rezidentilor nostrii. Fundatia Romana Sfantul Petru are in plan pregatirea unor animale de companie pentru terapie, acest lucru fiind foarte important in procesul de reabilitare neuropsihiatrica.

Q Alte servicii

Ce oferim
Personal calificat:
Asistenta medicala permanenta,
Medic generalist 4 X saptamana,
Medic psihiatru 1 X saptamana,
Medic Kinetoterapeut 4 X saptamana - recuperare si intretinere fizica cu rezultate exceptionale!
Psihologi Asistenti medicali 24h Infirmiere 24h.
Ori de cate ori se doreste se pot recolta analize la caminul nostru. Odata la 6 luni analizele medicale sunt oferite in mod gratuit rezidentilor nostri.
Pentru cei ce au nevoie de recuperare medicala, kinetoterapie, masaj medical va putem ajuta punandu-va la dispozitie colaboratorii nostri, specialisti in acest domeniu.
- Kinetoterapie
- Tratament escare
- Consiliere psihologica
- Tuns
- Barbierit
- Manichiura
- Pedichiura
- Vopsit par

Alatura-te si tu acum proiectului nostru si fa o donatie:
Cont in lei RO69 RNCB 0819 1207 0383 0001
Cont in euro RO42 RNCB 0819 1207 0383 0002
Conturile sunt deschise la Banca Comerciala Romana, agentia Popesti Leordeni
Locatia caminului nostru este in Popesti Leordeni, la 15 minute de Piata Sudului Bucuresti, langa soseaua Leordeni. La locatie se ajunge cu MAXI-TAXI nr 154 care are capat la Piata Sudului si se va cobori la statia POGOANELOR in Leordeni

Scrie un comentariu

Evaluare
Browse

Curatenie

Personal

Pret

Locatie

Va recomandam sa trimitei o evaluare sau sa scrieti un comentariu de cel putin 140 caractere.

1 Evaluare pentru Caminul Sfantul Petru

posibila angajare
View All

5.0

doresc o posibila angajare in functia de asistent medical in orice domeniu; am 32 ani, prezint seriozitate maxima, punctualitate, spirit de echipa; rog un posibil raspuns, va multumesc anticipat.

A fost acest review ...? Interesting 0 LOL 0 Love 0