Search
Servicii pentru batrani
Servicii pentru batrani
previous arrow
next arrow
previous arrownext arrow
Slider

Caminul Sfantul Petru Validata

5.0/524 Comentarii

Caminul Sfantul Petru

Fundatia Romana Sfantul Petru a luat fiinta in anul 1997, timp in care a desfasurat mai multe activitati pe proiecte sociale.
Pensiunea pentru batrani deschisa de catre Fundatia Romana Sfantul Petru, incearca sa gaseasca solutia cea mai potrivita de ingrijire a persoanelor varstnice ce nu isi mai pot purta singure de grija si devin dependente de familiile lor.
Ne adresam familiilor ce au in grija persoane ajunse la varsta a treia. Batranii ajung intr-un moment in care au nevoie de sprijinul si ajutorul celor din jurul lor, au nevoie de ingrijire permanenta, unii fiind imobilizati la pat, altii sunt loviti de crunta boala Alzheimer.
Dorim sa considerati ca noi putem deveni un sprijin pentru dumneavoastra prin caminul nostru, oferindu-le batranilor ingrijire intr-o atmosfera calda si prietenoasa, de familie.

Viata de zi cu zi, stresul general, efectiv lipsa timpului liber ne fac sa ni se para aproape imposibil sa facem fata cu brio ingrijirii unui batran. Cei mai multi dintre dumneavostra probabil ca alegeti sa va ocupati personal de ingrijirea lor, insa oare cu ce cost? Cel mai probabil neglijandu-va familia sau prin amanarea altor activitati/proiecte. Este adevarat ca este datoria noastra, a tuturor sa ne ingrijim cat mai bine batranii, insa trebuie sa ne gandim ca alegerea unui centru rezidential de ingrijire nu este decat cea mai buna varianta. Din pacate nici ingrijirea la domiciliu nu este intodeauna o solutie viabila, mai ales din cauza faptului ca nu vom avea asitenta permanenta.

Despre Alzheimer si modul in care ne afecteaza viata!

Boala Alzheimer este o forma de dementa, fiind o boala degenerativa a creierului. Afecteaza memoria, gandirea si comportamentul.
Deteriorarea memoriei este o caracteristica importanta pentru stabilirea acesteia sau oricarei forme de dementa. Schimbarea urmatoarelor elemente trebuie sa fie si ea vizibila: limbaj, abilitatea de a lua decizii, judecata, atentia, precum si alte zone ale functiilor mentale si personalitatii.
Dragoste, tandrete, rabdare

Bolnavul de Alzheimer devine alta persoana decat cea pe care am cunoscut-o initial si alaturi de care traim. N-o recunoastem, nu ne recunoaste nici ea, dar are nevoie in mod special de dragoste, tandrete, acceptare, rabdare, intelegere, un mediu de viata linistit. Asa cum si cel care il ingrijeste are nevoie de acelasi lucru din partea celor din jur; de consiliere, terapie specializata, momente de respiro, intimitate sau schimbare de decor, care sa-i asigure normalitatea judecatii. Doar el e cel ce duce greul!

Acasa batranii pot devin foarte periculosi daca nu au pe cineva care sa-l supravegheze permanent.

Cunoastem faptul ca fiecare persoana este unica asa ca incercam sa oferim solutii personalizate pentru fiecare in parte si asiguram ingrijirea varstnicilor intr-un ambient prietenos, cu ajutorul personalului atent selectionat in acest sens. Rezidentii nostri beneficiaza de o ingrijire exemplara astfel incat se poate spune ca sunt ingrijiti mai bine decat acasa. Consultatiile medicale zilnice, consilierea psihologica sau atentia cu care tratam persoanele cu sau fara handicap, ne fac din ce in ce mai mai increzatori in fortele proprii si nu in ultimul rand mai buni, mai dedicati acestui proiect. Deasemenea primim in ingrijire pe perioade determinate sau nedeterminate si persoane care au fost diagnosticate cu Alzheimer, Parkinson sau alte boli degenerative.
Avem locuri libere pentru doamne sau domni si primim persoane care au fost diagnosticate cu Alzheimer, Parkinson, psihoza de involutie, dementa mixta, persoane care au suferit AVC, imobilizate la pat, cu handicap locomotor mediu sau sever si cu alte probleme de sanatate.

Claim This Listing

Informatii suplimentare

  • Popesti-Leordeni
  • Caminul are o capacitate maxima de 50 de rezidenti, iar cazarea acestora se face in camere spatioase asigurand linistea si comfortul persoanelor cazate. Amplasarea caminului este intr-o zona foarte linistita la iesirea din Bucuresti, in Orasul Popesti Leordeni, la numai 15 de minute de Piata Sudului, accesul pana la noi fiind foarte facil, nu numai cu masina proprie, ci si cu mijloacele de transport in comun. Spatiu si dotari : TV - LCD in dormitoare, camere de zi pe fiecare nivel, servirea mesei in aer liber intr-un spatiu deosebit, un foisor si un leagan special amenajate pentru recreerea si buna dispozitie a rezidentilor nostrii. Fundatia Romana Sfantul Petru are in plan pregatirea unor animale de companie pentru terapie, acest lucru fiind foarte important in procesul de reabilitare neuropsihiatrica.
  • Camere cu 1 pat, Camere cu 2 paturi, Camere cu 3+ paturi
  • 50
  • 5
  • Ce oferim Personal calificat : Asistenta medicala permanenta, Medic generalist 4 X saptamana, Medic psihiatru 1 X saptamana, Medic Kinetoterapeut 4 X saptamana - recuperare si intretinere fizica cu rezultate exceptionale! Psihologi Asistenti medicali 24h Infirmiere 24h Ori de cate ori se doreste se pot recolta analize la caminul nostru. Odata la 6 luni analizele medicale sunt oferite in mod gratuit rezidentilor nostri. Pentru cei ce au nevoie de recuperare medicala, kinetoterapie, masaj medical va putem ajuta punandu-va la dispozitie colaboratorii nostri, specialisti in acest domeniu. - Kinetoterapie - Tratament escare - Consiliere psihologica
    - Tuns - Barbierit - Manichiura - Pedichiura - Vopsit la par Alatura-te si tu acum proiectului nostru si fa o donatie : Cont in lei RO69 RNCB 0819 1207 0383 0001 Cont in euro RO42 RNCB 0819 1207 0383 0002 Conturile sunt deschise la Banca Comerciala Romana, agentia Popesti Leordeni Locatia caminului nostru este in Popesti Leordeni, la 15 minute de Piata Sudului Bucuresti, langa soseaua Leordeni. La locatie se ajunge cu MAXI-TAXI nr 154 care are capat la Piata Sudului si se va cobori la statia POGOANELOR in Leordeni
todayTime Program de vizitaDay Off!
  • Monday09:00 - 17:00
Afiseaza

Alte informatii

Q Spatiu si dotari

Spatiu si dotari: TV - LCD in dormitoare, camere de zi pe fiecare nivel, servirea mesei in aer liber intr-un spatiu deosebit, un foisor si un leagan special amenajate pentru recreerea si buna dispozitie a rezidentilor nostrii. Fundatia Romana Sfantul Petru are in plan pregatirea unor animale de companie pentru terapie, acest lucru fiind foarte important in procesul de reabilitare neuropsihiatrica.

Q Alte servicii

Ce oferim
Personal calificat:
Asistenta medicala permanenta,
Medic generalist 4 X saptamana,
Medic psihiatru 1 X saptamana,
Medic Kinetoterapeut 4 X saptamana - recuperare si intretinere fizica cu rezultate exceptionale!
Psihologi Asistenti medicali 24h Infirmiere 24h.
Ori de cate ori se doreste se pot recolta analize la caminul nostru. Odata la 6 luni analizele medicale sunt oferite in mod gratuit rezidentilor nostri.
Pentru cei ce au nevoie de recuperare medicala, kinetoterapie, masaj medical va putem ajuta punandu-va la dispozitie colaboratorii nostri, specialisti in acest domeniu.
- Kinetoterapie
- Tratament escare
- Consiliere psihologica
- Tuns
- Barbierit
- Manichiura
- Pedichiura
- Vopsit par

Alatura-te si tu acum proiectului nostru si fa o donatie:
Cont in lei RO69 RNCB 0819 1207 0383 0001
Cont in euro RO42 RNCB 0819 1207 0383 0002
Conturile sunt deschise la Banca Comerciala Romana, agentia Popesti Leordeni
Locatia caminului nostru este in Popesti Leordeni, la 15 minute de Piata Sudului Bucuresti, langa soseaua Leordeni. La locatie se ajunge cu MAXI-TAXI nr 154 care are capat la Piata Sudului si se va cobori la statia POGOANELOR in Leordeni

Scrie un comentariu

Evaluare
Browse

Curatenie

Personal

Pret

Locatie

Va recomandam sa trimitei o evaluare sau sa scrieti un comentariu de cel putin 140 caractere.

24 Evaluari pentruCaminul Sfantul Petru

Vizitator 546 Comentarii
posibilitate angajare
View All

doresc o posibila angajare in functia de asistent medical in orice domeniu; am 32 ani, prezint seriozitate maxima, punctualitate, spirit de echipa;

rog un posibil raspuns,

va multumesc anticipat.

A fost acest review ...? Interesting 0 LOL 0 Love 0
Vizitator 546 Comentarii
Conditii extraordinare, oameni deosebiti
View All

Am fost si eu zilele trecute si am vazut acest centru de ingrijire batrani si am fost impresionata de conditiile care se ofera…

A fost acest review ...? Interesting 0 LOL 0 Love 0
Vizitator 546 Comentarii
Internare batran
View All

Am un vecin care sufera din cazua singuratatii si doreste sa fie adus intr-un camin de batrani. Pensia domniei sale, este de 900ron. Ce ma sfatuiti? Unde se poate gasi un loc si pentru acest batran? multumesc anticipat.

A fost acest review ...? Interesting 0 LOL 0 Love 0
Vizitator 546 Comentarii
Rezervare!
View All

Buna ziua! In legatura cu rezervarea pe care am facut-o pentru bunicul meu, as dori pe aceasta cale sa va confirm pentru data de 15.11.2010. Multumesc!

A fost acest review ...? Interesting 0 LOL 0 Love 0
Vizitator 546 Comentarii
am nevoie de ajutor
View All

buna seara. ma numesc gabriela chiosea si caut un azil decent si curat pentru tatal meu in virsta de 73 ani. Este destul de bolnavior dar este inca pe picioarele lui, lucid, social, prietenos. As dori sa ma ajute cineva sa imi spuna daca pot gasi vreun camin de batrini in bucuresti cu plata lunara in jur de 100-150 euro. multumesc si astept raspunsul dumneavoastra.

A fost acest review ...? Interesting 0 LOL 0 Love 0
Vizitator 546 Comentarii
Bolnavi de Alzheimer!
View All

Am fost curioasa si m-am dus sa vizitez si azilul Sfantul Petru impreuna cu mama mea in varsta de 81 ani diagnosticata cu Alzheimer si ofera conditii bune si pentru astfel de cazuri. Mi-a placut faptul ca aproape toti batranii de acolo erau pe picioarele lor, erau curati, nu stateau toti in pat sedati cum am mai vazut in alte parti, caminul este foarte curat si personalul amabil. Am vazut cu sotul meu 9 azile de pe langa Bucuresti si pe lista mea a ramas acest azil si inca unul din Pipera… sa vedem la care ne vom decide.

A fost acest review ...? Interesting 0 LOL 0 Love 0
Vizitator 546 Comentarii
solicit un post de psiholog
View All

am terminat psihologie, masterul in psihologie clinica si consiliere psihologica, am atestat de libera practica si urmez un an de supervizare pentru a deveni autonom.

am lucrat un an ca voluntar la DGASPC sector 3 in caminul de batrani Casa Max

A fost acest review ...? Interesting 0 LOL 0 Love 0
Vizitator 546 Comentarii
Felicitari!
View All

Toata stima pentru tot ce ati realizat pana acum, nu imi inchipuiam ca poate sa existe asa un loc frumos si bine ingrijit ca la dvs, felicitari si sa va dea Dumnezeu putere pentru a putea merge mai departe.

A fost acest review ...? Interesting 0 LOL 0 Love 0
Vizitator 546 Comentarii
iubeste-ti aproapele ca pe tine insuti
View All

Vizitind caminul Sf Petru asezat intr-o oaza de liniste mi-am dat seama ca aici sunt oameni care iubesc oameni oameni cu frica de dumnezeu care au grija de parintii nostri ca si cum ar avea grija de o ruda apropiata recomand locul acesta tuturor celor care au parinti bunici si doresc sa fie ingrijiti asa cum isi doreste orcine bunica mea se afla de un an si suntem multumiti de felul cum e ingrijita personalul calificat si conditiile de standart european. Dumnezeu sa va ajute pe toti

A fost acest review ...? Interesting 0 LOL 0 Love 0
Vizitator 546 Comentarii
ca la mama acasa
View All

mergind in vizita la bunica prietenului meu popescu adrian dorind sa vad si eu conditiile personalul si locul caminul sf petru din popesti leordeni am ramas foarte impresionat la raspunsul pe care la dat batrinica la intrebarea nepotului sau cum te simti mamaie aici ca la mama acasa ,asta a dat raspuns la toate intrebarile mele .am hotarit dupa ce am vizitat nenumarate camine sa imi aduc tatal sa fie ingrijit aici unde am gasit oameni cu suflet mare care iubesc oameni si se preocupa ca sa aiba o batrinete linistita si un trai decent/recomand acest camin tuturor celor care lucreaza si nu au timp sa se preocupe de cei dragi

A fost acest review ...? Interesting 0 LOL 0 Love 0
Vizitator 546 Comentarii
hristos a inviat
View All

cu ocazia invieri domnului isus hristos va spunem cu drag hristos a inviat si pe aceasta cale va multumim pentru faptul ca ati ales sa va ginditi sa deschideti un centru unde sa ingrijiti de cei dragi noua am vizitat mai multe camine in imprejurimi si am ales acest loc pentru mama mea deoarece mi-a placut caminul dragostea amabilitatea si grija cu care sunt inconjurati oamenii care traiesc aici va multumim din toata inima si saptamina viitoare o aducem pe mama pentru a convietui si a locui impreuna cu toti cei de acolo.

A fost acest review ...? Interesting 0 LOL 0 Love 0
Vizitator 546 Comentarii
unicul
View All

caminul sf petru din popesti leordeni pe care eu l-am numit unicul/amfacut asta dupa vizitarea mai multor camine din bucuresti si dimprejurul orasului ma impresionat felul cum sunt ingrijiti bolnavii,care erau vioi comunicativi nu cu privirile pierdute sedati si jumate adormiti,cum am constatat in alte locuri,conditiile,igiena ,supravegherea amabilitatea personalului,si sufletul lor ,daca nu ai suflet si crezi ca poti ingriji bolnavi nu vei reusi ,aici acesti oameni vor prospera pentru ca au ce le lipseste altora suflet adica sunt atenti si inimosi multe multumiri tuturor si sincere felicitari!va recomand tuturor celor care viziteaza acest site celor care vor ca parinti bunicii sa aiba o batrinete linistita si fara griji la fel ca bunicul meu care se afla in grija dumneavoastra in unicul camin unde exista omenie si dragoste de semeni!

A fost acest review ...? Interesting 0 LOL 0 Love 0
Vizitator 546 Comentarii
tarife
View All

buna ziua

vreau sa va intreb daca aveti locuri disponibile si cat ar costa pe luna la d-voastra pentru o femeie de 67 de ani(este vorba despre mama mea), diabetica, cardiaca, operata acum 1,5 ani cu schimbarea valvei mitrale si dublu bypass, iar recent, a facut repetate accidente vasculare.
momentan este internata la floreasca iar cei de acolo ne-au sfatuit sa o dam la un camin-spital sau ceva de genul pentru ca va avea nevoie de asistenta non-stop de acum inainte

va multumesc

A fost acest review ...? Interesting 0 LOL 0 Love 0
Vizitator 546 Comentarii
caut loc pt doi batrini de 85 si 89 ani
View All

Buna ziua, caut un camin pt doi batrini care n-au copii (sint nepoata), ea a avut un accident vasculat si e paralizata pe dreapta dar lucida, el e pe picioarele lui. Cam cit ar costa pt amindoi? Au nevoie de igiena, curatenie, medicamente si mincare. Multumesc mult daca-mi puteti da un raspuns repede pt ca ar trebui sa decidem ce sa facem cu ei; acum platim o femeie dar se pare ca nu le cumpara medicamentele, nu le da mai nimic de mincare, etc.

Astept un raspuns, Mariana

A fost acest review ...? Interesting 0 LOL 0 Love 0
Vizitator 546 Comentarii
pacea domnului
View All

cu acest salut ne-a intimpinat o doamna care lucreaza acolo,si ducind pe unchiul la acest camin vreau sa va spun ca aici am gasit pace;dar am gasit-o cum o da domnul nu cum o dau oamenii personal calificat oamenii sinceri;iubitori,cu credinta in dumnezeu unchiul e ingrijit ,asistat medical permanent,pe aceasta cale felicit conducerea pt conditiile grija si personalul cu care lucreaza am mai vazut in decurs de doua luni mai multe camine dar am ales acest camin pt sinceritatea oamenilor de acolo aveti si dumneavoastra pe cineva drag si doriti sa fie ingrijit ca acasa de dumneavoastra va recomand acest camin din toata inima lintis mihaela

A fost acest review ...? Interesting 0 LOL 0 Love 0
Vizitator 546 Comentarii
relaxare si recuperare
View All

asezat in leordeni caminul sfintu petru este un loc ideal penru seniori aici am pe bunicul meu boboc dumitru ,in virsta de 74 de ani care nici nu mai vrea sa auda de capitala,este multumit si voios fiind inconjurat de oameni de incredere care il ingrijesc si il iubesc ,recomand tuturor care au seniori si vor sa o duca bine sa viziteze acest loc minunat unde igiena este la ea acasa,si unde oamenii stiu sa zimbeasca sau mai bine zis invata,echipa formata din medici asistente infirmiere si domnului kinetoterapeut pe aceasta cale le adresez sincere felicitari si multumesc conducerii pentru grija cu care sunt inconjurati bolnavi

A fost acest review ...? Interesting 0 LOL 0 Love 0
Vizitator 546 Comentarii
View All

Am vizitat acest camin de batrani si mi-a placut. M-a impresionat amabilitatea oamenilor,grija pentru sanatatea batranilor(curatenie,asistenta medicala permanenta), dar si pentru sufletul lor,am vazut cu cata bucurie ii intampina batranii pe cei care ii ingrijesc.Este un loc in care poti avea incredere.

A fost acest review ...? Interesting 0 LOL 0 Love 0
Vizitator 546 Comentarii
Posibil caz internare.
View All

Buna ziua. Ma numesc Emanuel Dante si va scriu din Germania. As dori sa-l aduc pe tatal meu la dvs. la inceputul lunii Martie, va rog sa-mi spuneti daca putem sa facem o rezervare si ce documente ar trebui sa aducem pentru formalitati. Am primit recomandare de la sora mea care v-a vizitat zilele trecute si a fost foarte incantata de ce a vazut acolo.

Am incercat sa va sun, insa probabil nu ati putut raspunde.

Va multumesc din suflet!

A fost acest review ...? Interesting 0 LOL 0 Love 0
Vizitator 546 Comentarii
mii de multumiri
View All

ma numesc alexandru marian, am in acest camin de batrani pe mama mea alexandru ludmila, care se afla aici din august,din suflet multumim conducerii acestui camin pentru felul in care au avut grija sa isi aleaga personalul muncitor ,si pentru felul cum arata exterior si interior acest camin,pentru curatenia siu felul cum sunt tratati bolnavi,multumim conducerii inca o data doamnei doctor psihiatru esergian,doamnei doctor generalist nadia,asistentilor si nu in ultimul rind doamnei olimpia cetin care se afla zi noapte linga mama mea dindui o stare de bine prin felul cum se poarta si o trateaza mii de multumiri,alkexandru marian recomand cu caldura acest camin tuturor celor care au parinti sau rude bolnave si vor sa fie ingrijiti omeneste

A fost acest review ...? Interesting 0 LOL 0 Love 0
Vizitator 546 Comentarii
Multumiri caminului Sf. Petru
View All

Ma numesc Adrian Manaila si de 8 luni o am pe bunica mea in varsta de 82 de ani (Ioana Manaila) aici la caminul Sf. Petru. Multumesc caminului Sf. Petru pentru grija si tratamentul acordat bunicii mele. Cu un personal care isi da tot interesul in ingrijirea si recuperarea paciientilor pot spune cu mana pe inima ca nu am nicio grija legata de tratamentul si nevoiile ei. Ma bucur ca am gasit acest camin care ne-au facut mie, familiei dar si bunicii mele pe care o gasesc la fiecare vizita fericita, o viata mai buna. Mult succes in continuare!

A fost acest review ...? Interesting 0 LOL 0 Love 0
Vizitator 546 Comentarii
felicitari asa da!
View All

ma numesc andreea boboc si am in acest camin de batrani pe socrul meu boboc dumitru fost pilot,vreau sa adresez sincere felicitari conduceri acestui camin pentru felul in care sunt ingrijiti seniori, echipei formata din medici asistenti, si doamnei olimpia, in vara am adus in acest camin pe socrul meu ,foarte slab cu caderi dese de glicemie,foarte slab avind o virsta inaintata si starea sanatati sub orice critica,la externarea din spital ni sa spus ca mai are aproximativ o luna de trait,da uite ca nu a fost asa ,aici e foarte fericit, voios si ne spune ca nici nu maiu vrea sa auda de capitala,starea i sa imbunatatit, a cistigat in greutate nu mai are caderi ,si datorita dragostei ,intelegeri ,si grija cu care a fost inconjurat a invins moartea ,va spun adevarul a invins moartea ,va multumim din suflet si zicem asa da sincere felicitari.

A fost acest review ...? Interesting 0 LOL 0 Love 0
Vizitator 546 Comentarii
tarife
View All

Intrebarea mea este: pentru o persoana de 75 de ani care se deplaseaza cu cadrul si foloseste scutece dar are doar 720 de lei pensie exista vreun loc in caminul dvs?

Multumesc.

A fost acest review ...? Interesting 0 LOL 0 Love 0
Vizitator 546 Comentarii
va multumim
View All

ma numesc bogdan roman, am in acest camin pe tatal meu roman valeriu, de mai mult timp pe acceasta cale tin sa multumesc din inima domnului dumitrescu catalin directorul acestei institutii, pentru grija atentia cu care sunt inconjurati aici virstnicii, si pe aceasta cale si doamnei olimpia ii aduc mii de multumiri si sincere felicitari pentru felul ei de a fi si comportamentul fata de cei pe care i ingrijeste ,noi il vizitam pe tata foarte des si suntem foarte multumiti de tot ce se intimpla acolo,pe aceasta cale va recomand din inima acest camin unde oameni se simt ca acaSA

A fost acest review ...? Interesting 0 LOL 0 Love 0
posibila angajare
View All

5.0

doresc o posibila angajare in functia de asistent medical in orice domeniu; am 32 ani, prezint seriozitate maxima, punctualitate, spirit de echipa; rog un posibil raspuns, va multumesc anticipat.

A fost acest review ...? Interesting 0 LOL 0 Love 0