Search
Servicii pentru batrani
Servicii pentru batrani
previous arrow
next arrow
previous arrownext arrow
Slider

Casa Ilinca Validata

Adauga primul comentariu

Casa Ilinca

Casa Ilinca a fost conceputa din dorinta noastra de a oferi o solutie cat mai potrivita pentru ingrijirea persoanelor varstnice si a persoanelor incadrate in grad de handicap care nu mai pot sa se descurce singure, persoanelor suferinde de afectiuni degenerative sau persoanelor care sunt dornice de socializare. Am conceput un ansamblu de convietuire unde experienta, devotamentul si grija personalului medical si socio-uman asigura confortul tuturor rezidentilor si linistea de care acestia au nevoie. Locul unde se afla Casa Ilinca este ideal pentru seniori. Ei vor fi foarte atent ingrijiti, personalul specializat se va ocupa in permanenta de intretinerea conditiei medicale, fizice, psihice si spirituale.

Casa Ilinca a fost conceputa si dotata ca un loc ce ofera un maxim de confort si de siguranta membrilor seniori ai familiei dumneavoastra. Conditiile de trai oferite sunt menite sa satisfaca cerintele impuse de un handicap fizic sau de afectiuni precum dementa sau cancerul.

Calitatea vietii rezidentilor este strans legata de conditiile zilnice de trai, de aceea mediul familial si ambianta placuta sunt menite sa va confere caldura unui camin si sentimentul de “ACASA”. Situati intr-o zona inconjurata de munti si padure si totusi aproape de oras, avem avantajul sa oferim rezidentilor conditiile unui trai curat si linistit si totusi neizolat. Modul de viata de care au parte la noi ii fereste de grijile specifice varstei dar nu-i priveaza de independenta de care au nevoie.

Claim This Listing

Informatii suplimentare

   Galeria contine 11 imagini.

   todayTime Program de vizitaDay Off!
   • Luni09:00 - 17:00
   • Marti09:00 - 17:00
   • Miercuri09:00 - 17:00
   • Joi09:00 - 17:00
   • Vineri09:00 - 17:00
   Afiseaza

   Alte informatii

   Q Spatiu si dotari

   Camere de doua persoane dotate cu mobilier nou, dress-ing spatios, TV, sistem de incalzire, aer conditionat.
   Camerele dispun de terase proprii. Geamurile au sistem de inchidere ce permite blocarea acestora, pentru deblocare fiind nevoie de cheie pe care doar personalul o poate manipula. Paturile au fost prevazute cu margini pentru ca persoanele cu afectiuni neurologice sa poata fi protejate eficient.
   Camerele au baie proprie prevazuta cu toaleta, chiuveta, cabina de dus, scaun pentru dus, ultramodern finisate.
   Loc de servit masa dotat cu mobilier si vesela.
   Loc de zi dotat cu canapea, fotolii, TV, DVD, sistem audio.
   Atat zona de servit masa cat si zona de zi sunt luminate cu lumina naturala si au iesire in curte.
   De asemenea zonele de luat masa si de zi sunt dotate cu grup sanitar. Centrul este prevazut cu sistem de monitorizare video in camera si spatiile comune pentru ca personalul de ingrijire sa poate supraveghea rezidentii si daca nu se afla langa ei.

   Q Tarife

   Tarifele incep de la 2819 lei pentru beneficiarii autosuficienti , iar pentru cei cu dementa de la 3319 lei crescand in functie de gradul de dependenta.

   Scrie un comentariu

   Evaluare
   Browse

   Curatenie

   Personal

   Pret

   Locatie

   Va recomandam sa trimitei o evaluare sau sa scrieti un comentariu de cel putin 140 caractere.