Search
Servicii pentru batrani
Servicii pentru batrani
previous arrow
next arrow
previous arrownext arrow
Slider

Centru pentru ingrijirea persoanelor varstnice – Harja Validata

Adauga primul comentariu

Centru pentru ingrijirea persoanelor varstnice – Harja

Institutia este acreditata de COMISIA DE ACREDITARE A FURNIZORILOR DE ASISTENTA SOCIALA BACAU nr. 9565 din 22 iunie 2009 si reacreditata cu nr 31 din 21.12.2013
Centru de rezidenta Harja este acreditat pentru:
– promovarea relatiilor sociale;
– reintegrarea comunitara si familiala;
-consilierea psihologica;
-servicii de ingrijire socio-medicala de natura sociala;
– gazduire pe perioada nedeterminata;
-kineto-terapie;
-servicii de ingrijire paleativa;
-organizarea si asigurarea unui regim rational de viata;
– asistarea religios-spirituala, prin rugaciuni si servicii religioase caracteristice nevoilor spirituale, angajarea intr-un program moral-duhovnicesc;
-asigurarea unei alimentatii rationale si individualizate;
-acordarea primului ajutor si ingrijirii medicale necesare in caz de imbolnavire, pana la internarea batranului intr-o unitate spitaliceasca;
-aplicarea masurilor pentru prevenirea infectiilor si epidemiilor, pentru mentinerea starii de sanatate a intregii colectivitati

-Asistenta sociala a persoanelor varstnice in societatea noastra reprezinta o prioritate.
-Asezamantul de la Harja isi propune sa rezolve o parte din cazurile sociale cele mai grave cu care Biserica si societatea se confrunta zi de zi.
-In acest context social, Institutia noastra este singurul centru de ingrijire a persoanelor varstnice acreditat, cu caracter permanent si rezidential, din Arhiepiscopia Romanului si Bacaului, fiind printre putinele centre din intreaga Patriarhie Romana, ce face parte din aceasta categorie de Institutie social-misionara.
-Criteriile de admitere nu au legatura cu apartenenta religioasa. Institutia deserveste orice persoana varsnica ce se regaseste in categoria serviciilor sociale pe care le oferim
-Atmosfera este una de familie, camerele sunt personalizate, iar rudele si viziteaza pe majoritatea saptamanal.
-Personalul care deserveste serviciile sociale, este unul pregatit, oameni tineri dar si ambitiosi, cu specializari in domeniile in care activeaza.
-Angajatii si voluntarii propun o abordare a beneficiarului plina de respect si consideratie, cu o dragoste creatina care se revarsa asupra semenului nostru.
-Orice potentiala situatie conflictuala se rezolva pasnic si diplomatic
-Personalul este numeros, suficient sa acopere aria de activiate a fiecarui domeniu
-Cantina Asezamantului este primitoare, situata in acelasi complex social
-Hrana este diversificata, preparata in acord cu medicul nutritionist, tinand cont de starea de sanatate si dieta fiecarui pacient
-Locul de pregatit hrana pentru oamenii imobilizati la pat este de asemenea potrivit normelor in vigoare.
-Cabinetul medical este dotat cu aparatura medicala de urgenta, spatiu unde pot fi consultati de medicul generalist al Asezamantului si medicii de specialitate, voluntari, de la Spitalul municipal Onesti
-Centrul detine o Ambulanta, ce este dotata pentru a oferi un tranport in siguranta, cu aparatura medicala de prim ajutor, tub de oxigen, ventilatie, defibrilizator si altele ce pot ajuta beneficiarul sa ajunga cu bine la primul spital de urgenta.
-Starea de spirit este buna, cu optimism si un grad de incredere ridicat.
-Daca media de institutionalizare este de 6 luni la un batran, in centrele rezidentiale, la acest Asezamant sunt 30% dintre ei care se regasesc aici de 4 ani de zile.
-Va asteptam si vizitati Asezamantul social filantropic din localitatea Harja, Bacau, in speranta ca bucuria dumneavoastra poate fi impartasita si altora iar rugaciunea savarsita pentru cei batrani si bolnavi, este ascultata de Dumnezeu Cel iubitor si milostiv.

Claim This Listing

Informatii suplimentare

   Galeria contine 19 imagini.

   todayTime Program de vizitaOpen Now~
   • Luni09:00 - 17:00
   • Marti09:00 - 17:00
   • Miercuri09:00 - 17:00
   • Joi09:00 - 17:00
   • Vineri09:00 - 17:00
   Afiseaza

   Alte informatii

   Q Spatiu si dotari

   - In centru social medical, inaugurat in noiembrie 2013, exista urmatoarele dotari: Camere de 1, 2, 3, 4 persoane, cu baie in camera sau comuna pentru 2-3 camere; exista televiziune prin cablu, internet, supraveghere video permanenta, sistem anti-incendiu cu detectoare de fum pentru fiecare camera, sistem de sonorizare interioara si exterioara, sistem de nurse-calling (apelare asistent?); spatiul este amenajat dupa ultimele norme si cerinte in domeniu (geamuri termopan, mobilier nou de cea mai buna calitate, pupitre, scaune, incalzire centrala proprie, etc.).
   -Locatia centrului social este una extrem de favorabila, regiune montana: depresiunea Oituz, Carpatii de curbura, Pasul Oituz, la o altitudine de 750 de m, cu paduri de conifere si foioase.
   -Accesul este unul facil, datorita drumului european E574, centrul fiind situat chiar in centru localitatii Harja, paralel cu autostrada, ceea ce face ca famiile beneficiarilor sa aiba posibilitatea sa-si viziteze rudele in modul cel mai usor posibil.
   -Clima este un punct important: verile sunt racoroase iar iernile calduroase si gradul de umiditate scazut.
   -Conditiile de cazare sunt bune: camere de 2,3,4 beneficiari in camera; caldura, apa calda permanent, ergo-terapie, video-terapie, Tv, AC, etc.
   -Coplexul detine mai multe corpuri tocmai pentru a genera o atitudine pozitiva, de familiaritate.

   Q Tarife

   Incepand de la 2200 lei

   Q Alte servicii

   Ergoterapie, Kinetoterapie, Fizioterapie

   Scrie un comentariu

   Evaluare
   Browse

   Curatenie

   Personal

   Pret

   Locatie

   Va recomandam sa trimitei o evaluare sau sa scrieti un comentariu de cel putin 140 caractere.