Lista caminelor pentru batrani

Casa Tihna

Camine de batrani particulare Timis

Langa Timisoara in localitatea Peciu Nou, o cladire moderna si linistita este caminul perfect pentru cei de varsta a treia.

Spatiu si dotari:

Casa de batrani ofera ingrijire in stil occidental si supravechere permanenta pensionarilor cu venit de cca 2000 Ron. Conditii deosebite intr-o locatie moderna, linistita si pitoreasca.

Tarife:

1500-2000 lei

Servicii:
- Ingrijire persoane varstnice
- Ingrijire bolnavi
- Ingrijire bolnavi cu Alzheimer
- Asistenta medicala
- Gimnastica medicala
- Asistenta sociala

Galerie fotografii Casa Tihna - Dinias

Galeria contine o poza. Pentru afisarea acesteia trebuie sa achizitionati un pachet de promovare. Vezi [ detalii... ]
Contact
Adresa: Dinias, Timis

Sunteti proprietarul acestui camin de batrani?
Date de contact complete disponibile pentru un pachet de publicitate pentru camine de batrani.

Data adaugarii: 2011-03-23 22:25:29    Accesari: 8742 Cuvinte cheie: Asistenta sociala,  Gimnastica medicala,  Ingrijire persoane varstnice,  Ingrijire bolnavi,  ingrijire varstnici,  ingrijire batrani,  centru de batrani,  camin de batrani,  Ingrijire bolnavi cu Alzheimer,  Asistenta medicala


Comentarii:
Voteaza:  
0

Banner

Va recomandam

Banner
Banner
Banner
Banner

Sondaj

Unde ati prefera sa-si petreaca batranetea varstnicii din familie?
 

Articole despre varstnici, camine de batrani, aziluri de batrani

Tratamente pentru Alzheimer

Alzheimerul este boala pe care o au o mare parte dintre batrani. Este o afectiune in urma careia rezulta tulburari de comportament, memorie si gandire asupra persoanelor afectate. Alzheimerul este o afectiune ce necesita un tratament complicat si de lunga durata, provocand in cele mai dese cazuri dementa.
Aceasta boala este una dintre cele care nu se vindeca, tratamentul oferit bolnavului este doar pentru a ameliora afectiunile principale aduse de aceasta cumplita boala. Tratamentul pentru alzheimer este unul strict, cu medicamente prescrise de catre un medic specialist.

Reguli de igiena personala la batrani

Batranii sunt persoane care de la o varsta, datorita anilor inaintati sau a unei boli, au probleme in a-si asigura singuri igiena personala. De aceea au nevoie de un ingrijitor personal, care sa fie alaturi de batran atunci cand acesta isi doreste.