Lista caminelor pentru batrani

Camin de batrani Bitu

Camine de batrani particulare Valcea

Cazare, 3 mese principale si 2 gustari intre mese bucatarie naturala pentru toate gusturile si toate dietele cu produse din ferme ecologice
Ceai, cafea, fructe de sezon si sucuri all inclusive
Pe timpul rezidentei se respecta obiceiurile alimentare, culturale, religioase si sarbatorile religioase ale rezidentilor
Ambient placut
Medic de familie, asistenta medicala permanent, servicii de spalatorie, frizerie, coafor si stomatologie
Tratament cu ape minerale aduse la pensiune, proceduri medicale, masaj de relaxare, opticoterapie, vacum , reflexoterapie
Spatii pentru petrecerea timpului liber, organizarea petrecerilor de sarbatori si zilelor de nastere, activitatii interactive excursi la bisericile si manastirile din zona

Spatiu si dotari:

Cazarea se face in camere private cu doua paturi, cu pat matrimonial, in camere cu trei paturi si in apartamente cu patru paturi

Tarife:

Intre 1600 si 2400 RON pe luna in functie de cerintele fiecaruia

Servicii:
- Ingrijire persoane varstnice
- Ingrijire bolnavi
- Ingrijire persoane cu handicap
- Asistenta medicala
- Evaluare clinica
- Gimnastica medicala
- Recuperare medicala
- Recuperare neuromotorie
- Consult medical saptamanal
- Infirmiere
- Reflexoterapie
- Asistenta umanitara
- Asistenta sociala

Galerie fotografii Camin de batrani Bitu - Baile Olanesti

Galeria contine o poza. Pentru afisarea acesteia trebuie sa achizitionati un pachet de promovare. Vezi [ detalii... ]
Contact
Adresa: Baile Olanesti, Valcea

Sunteti proprietarul acestui camin de batrani?
Date de contact complete disponibile pentru un pachet de publicitate pentru camine de batrani.

Data adaugarii: 2011-08-15 00:47:47    Accesari: 7837 Cuvinte cheie: Evaluare clinica,  Gimnastica medicala,  Recuperare medicala,  ingrijire varstnici,  ingrijire batrani,  centru de batrani,  camin de batrani,  Recuperare neuromotorie,  Consult medical saptamanal,  Infirmiere,  Reflexoterapie,  Asistenta umanitara,  Asistenta sociala,  Ingrijire persoane varstnice,  Ingrijire bolnavi,  Ingrijire persoane cu handicap,  Asistenta medicala


Comentarii:
0 
Îngrijire bătrâna de 71 ani
de Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza
la April 23, 2019
Buna ziua!
Ma interesează dacă aveți un loc disponibil pentru mama mea in vârsta de 71 de ani, bolnava cu handicap de gradul 1 și dacă da, care ar fi costurile aferente.
Va mulțumesc anticipat
0 
Camin
de Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza
la October 30, 2018
Buna ziua, as dori sa știu dacă mai aveți locuri in camin pt o bătrâna de 79 de ani și care ar fi costurile?
0 
revenire
de fekete ilonca
la February 18, 2018
Îmi cer scuze, am trimis o adresă de mail greșită, adresa mea este iloncaf@gmail.com
O zi bună
Ilonca fekete
0 
Bolnav
de Fekete Ilonca
la February 14, 2018
Bună ziua!
Pot și eu interna pe mana mea, care este bolnavă de Alzheimer la dumneavoastră? Cât costă pe luna și ce se mai cere, ce condiții și ce acte trebuie? Condițiile cum sunt la dvs? Câți sunt în camera, este medic, se ocupa special cineva de cei bolnavi? Credeți ca este în regulă sa o internez la dumneavoastră?
Va mulțumesc anticipat!
Fekete Ilonca
0 
vasileppp@yahoo.com
de Sâmziana
la January 19, 2018
Bună seara! Doamna Sâmziana vă roagă să îi spuneți dacă aveți locuri pentru internare în Căminu Bitu și care sunt condițiile pe care trebuie să le indeplinească ea ca să se poate interna. Ce trebuie să facă, ce acte să aducă, cați bani trebuie să deie pe lună? vrea să știe daca este doctor sau asistent la camin fiindcă ea face des crize de inimă și acasă este singură. Vă intreabă căte persoane sunt în cameră și daca sunt numai femei în cameră. Dacă ne puteți da un număr de telefon să vorbim la telefon mai bine, să vorbească ea cu dumneavoastră, ca să știe cum stă treaba. Vă mulțumim si așteptăm un răspuns cat mai urgent de la dumneavoastră pe numele meu. Bună seara.
0 
internare
de Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza
la December 23, 2017
Bună ziua! Vreau să internez la dumneavoastră un barbat de 42 de ani, cu probleme locomotorii, se deplasează foarte greu în urma unei boli cronice. Vreau să imi spuneți cat trebuie să plătim lunar pentru el. Mentionez că are o pensie, destul de mică, precum și o pensie pentru handicap. Vă rog să imi spuneți cât costă și dacă poate fi internat permanent la dumneavoastră. Vă mulțumesc anticipat și vă doresc sărbători fericite
0 
Buna ziua
de Estera mirica
la December 3, 2017
Am 44 de ani si o afectiune estetica, netransmisibila, pentru care m-am decis sa ma izolez. Nu am probleme locomotorii sau altele de sanatate, sunt sanatoasa psihic. Nu am sot, copii, parinti. Am o pensie de 1647 lei. Rog sa imi spuneti ce demersuri ar trebui sa fac sa ma internez pe viata in unitatea dvs. Pot ajuta in activitatile cotidiene ale caminului sau in activitate de informatica. As dori eventual un numar de telefon, initial, pentru a discuta amanunte si apoi as dori sa vad locatia. Se poate? Va multumesc!
0 
solicitare
de Irina Pante
la December 3, 2017
Bună seara! Mă interesează dacă primiți la căminul dvs si din alte județe. Am o mătușă de 92 ani, se deplasează și descurcă singură. Are o pensie de 1180 lei, ar fi suficient sau ar trebui să suplimentăm noi până la o anumită sumă? Deci: primiti din alte judete, aveti locuri, e suficientă suma, care sunt conditiile? Vă mulțumesc anticipat!
0 
Bătrână
de adrian nistor
la December 1, 2017
Aș dori o informație: Am o mătușă, fară familie și fara o situație materială grozavă, cu o pensie de 750 lei. Poate fi internată la dumneavoastră, avand în vedere că dumneaei are varsta de 92 de ani dar este sănătoasă fizic, in deplinătatea facultăților mintale, se deplasează singură. Dacă da, este suficientă pensia dumneaei sau este necesară o suplimentare din partea noastră? sau care sunt condițiile? Vă multumim mult pentru bunăvoință.
0 
Bună seara!
de Irene Papp
la December 1, 2017
Bună seara! Aș vrea să știu daca primiți pacienți și din alte județe sau nu. Multumesc!
0 
locuri
de Afrodita Pop
la December 1, 2017
Și dacă ”da”, care sunt costurile?
0 
Locuri
de Afrodita Pop
la December 1, 2017
Bună ziua! Mai aveți locuri la unitatea dvs?
0 
mail gresit
de Tatiana Chelaru
la June 19, 2017
Scuzati-ma, adresa mea de mail este
tatianapoezie@gmail.com
0 
Bun gasit!
de Tatiana Chelaru
la June 19, 2017
Am 62 de ani, un handicap de gr.1, (lipsa 3/4 din picior) normala psihic si sunt din Slatina, Olt. As vrea sa va intreb daca mai aveti un loc pentru mine, in ce conditii si, eventual, un pret. Dupa numele dumneavoastra, se pare ca odata, demult, am fost colegi de serviciu la OJT Olt. Ma scuzati daca fac o confuzie...Va multumesc anticipat si va doresc toate cele bune!
0 
Cazare batrin
de Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza
la May 22, 2017
Buna ziua,
va rog sa-mi spuneti daca aveti locuri libere pt. un batran de 88 de ani, lucid, se deplaseaza singur, doar cu problema de dantura si auz.
Cu respect.
0 
Bun? ziua
de Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza
la March 2, 2017
Buna ziua!
Va rog sa-mi comunicati dac? ave?i locuri disponibile pentru un b?tr�n.
M-ar interesa si costurile lunare.
Multumesc.
Voteaza:  
0

Va recomandam

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Sondaj

Unde ati prefera sa-si petreaca batranetea varstnicii din familie?
 

Articole despre varstnici, camine de batrani, aziluri de batrani

Hipertensiunea arteriala la batrani

Hipertensiunea arteriala este una dintre cele mai intalnite afectiuni in cazul unor boli de inima, rinichi sau chiar accidente vasculare cerebrale. Hipertensiunea arteriala mai poate fi intalnita si sub alte denumiri, precum tensiune arteriala crescuta sau, mult mai simplu, hipertensiune.

Tratamente pentru Alzheimer

Alzheimerul este boala pe care o au o mare parte dintre batrani. Este o afectiune in urma careia rezulta tulburari de comportament, memorie si gandire asupra persoanelor afectate. Alzheimerul este o afectiune ce necesita un tratament complicat si de lunga durata, provocand in cele mai dese cazuri dementa.
Aceasta boala este una dintre cele care nu se vindeca, tratamentul oferit bolnavului este doar pentru a ameliora afectiunile principale aduse de aceasta cumplita boala. Tratamentul pentru alzheimer este unul strict, cu medicamente prescrise de catre un medic specialist.