Lista caminelor pentru batrani

Schwabenhause Diana

Camine de batrani particulare Timis
Schwabenhause Diana

Aici este casa visurilor tale, aici suntem noi ce am dobandit experienta de ingrijitori in SPANIA, aici suntem noi cei care va supraveghem 24 de ore, aici suntem noi cei care va ingrijim cu respect si demnitate, aici suntem noi cei care va respectam intimitatea demnitatea si orientarea religioasa. Pentru D-vs avem internet 24 din 24 de ore, televizor color.
Servicii: ingrijire persoane varstnice, ingrijire bolnavi, ingrijire bolnavi cu Alzheimer, asistenta medicala permanenta.

Spatiu si dotari:

Cazare in camere de 2 si 3 paturi, spalatorie zilnica, curatenie zilnica, asigurarea consumabilelor, loc de relaxare, medic de familie, ingrijire personala. Hranirea asistatiilor (care necesita), alimentatie in functie de regim, sustinere la deplasare si plimbare, activitati social culturale, interactiune ingrijitor-asistant. INTERNET 24/24, living modern dotat cu TV, calculator conectat la internet, oferind posibilitatea astfel posibilitatea de a purta convorbiri cu copiii bunicilor care lucreaza in occident sau in tara.

Tarife:

Tarifele se stabilesc in functie de starea de sanatate a fiecarui pacient si sunt cuprinse intre 1800 si 2500lei/luna in acest pret include de 2 ori pe luna plecari la bai termale pentru persoanele care sanatatea le-o permite.

Pretul nu include :
-pampers
-consultatii medici specialisti
-medicatie

Servicii:
- Ingrijire persoane varstnice
- Ingrijire bolnavi
- Ingrijire persoane cu handicap
- Ingrijire bolnavi cu Alzheimer
- Asistenta medicala
- Consult medical saptamanal

Altele:

-cazare si ingrijire personala
-trei mese principale si doua gustari
-servirea mesei la pat pentru persoanele nedeplasabile
-servicii de curatenie si spalatorie (lenjerie, prosoape, haine), igienizare personala si a spatiilor de locuit
-vizita medicului de familie si a medicului psihiatru
-asistenta permanenta in activitatile zilnice
-administrarea medicamentatiei dupa prescriptia medicului
-petreceri organizate cu prilejul zilelor onomastice si a sarbatorilor traditionale: Paste, Craciun, Anul Nou
-periodic medici: psiholog si medic de familie
-supraveghere medicala 24/24
-program de stimulare cognitiva cu psiholog
-consiliere psihologica
-masaj de recuperare
-servici de ingrijire personala
-iginiezarea si toaletarea rezidentilor ori de cate ori este nevoie
-asistarea si ajutarea rezidentilor in timpul servirii meselor
-curatenia zilnica si de cate ori este necesara a spatiului locativ
-asistarea rezidentilor in activitatile zilnice

Galerie fotografii Schwabenhause Diana - Lenauheim


Contact
Adresa: Str. Principala Nr. 604, Lenauheim, Timis
Telefon: 0728 432 000
Email: Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza

Data adaugarii: 2016-11-05 00:12:49    Accesari: 3504 Cuvinte cheie: Consult medical saptamanal,  Ingrijire persoane varstnice,  centru privat ingrijire,  ingrijire varstnici,  ingrijire batrani,  centru de batrani,  camin de batrani,  Ingrijire bolnavi,  Ingrijire persoane cu handicap,  Ingrijire bolnavi cu Alzheimer,  Asistenta medicala


Comentarii:
0 
probleme mari la acest azil
de Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza
la April 20, 2019
Mama a stat la acest camin de batrani timp de aproape o luna de zile, fiind la pat. Medicul lipseste total, noaptea nu primeste o gura de apa, cu mancarea cand intrebam zicea ca mananca foarte bine, timp ce se vedea pe mama ca este tot mai slabita. NIMENI NU-I DADEA DE MANCARE, miroase ingrozitor a urina, sunt in camera celor la pat cate 4-6 in camera si camera nu are geam afara, doar in coridor. MAMA A AJUNS LA SPITAL DEZHIDRATATA, GROAZNIC. TREBUIE AVUT GRIJA LA ACEST AZIL. NU AU GRIJA DE BATRANI. ATENTIE MARE SA NU SE MAI INTAMPLE MACAR LA ALTII
Voteaza:  
0

Va recomandam

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Sondaj

Unde ati prefera sa-si petreaca batranetea varstnicii din familie?
 

Articole despre varstnici, camine de batrani, aziluri de batrani

Hipertensiunea arteriala la batrani

Hipertensiunea arteriala este una dintre cele mai intalnite afectiuni in cazul unor boli de inima, rinichi sau chiar accidente vasculare cerebrale. Hipertensiunea arteriala mai poate fi intalnita si sub alte denumiri, precum tensiune arteriala crescuta sau, mult mai simplu, hipertensiune.

Tratamente pentru Alzheimer

Alzheimerul este boala pe care o au o mare parte dintre batrani. Este o afectiune in urma careia rezulta tulburari de comportament, memorie si gandire asupra persoanelor afectate. Alzheimerul este o afectiune ce necesita un tratament complicat si de lunga durata, provocand in cele mai dese cazuri dementa.
Aceasta boala este una dintre cele care nu se vindeca, tratamentul oferit bolnavului este doar pentru a ameliora afectiunile principale aduse de aceasta cumplita boala. Tratamentul pentru alzheimer este unul strict, cu medicamente prescrise de catre un medic specialist.