Lista caminelor pentru batrani

Casa Boemia

Camine de batrani particulare Timis
Casa Boemia

CASA BOEMIA este un centru de ingrijire a persoanelor varstnice si a caror dependenta creeaza nevoia de asistenta medicala permanenta, scopul principal este monitorizarea starii de sanatate , asigurarea conditiei fizice si psihice pentru depasirea momentelor critice si recuperarea capacitatii individuale. Personalul administrativ, echipa medicala cat si cel de igrijire asigura siguranta si confort intr-un cadru bine organizat prin programe individualizate pentru fiecare rezident, centrul acorda o atentie deosebita persoanelor de varsta a treia, investind in programe de integrare in societate si familie a beneficiarilor sai furnizand servicii de calitate specializate.

Spatiu si dotari:

In cadrul Centrului detinem 9 dormitoare, dotate cu 2, 3 sau 4 paturi. Camerele sunt dotate cu mobilier de specialitate, paturi cu telecomanda asigurate cu laterale pentru a veni in sprijinul persoanelor cu un grad de dependenta ridicat, acces la informatie, TV, internet, biblioteca etc.

Servicii:
- Ingrijire persoane varstnice
- Ingrijire bolnavi
- Ingrijire persoane cu handicap
- Ingrijire bolnavi cu Alzheimer
- Asistenta medicala
- Consiliere psihologica, Pshihoterapie
- Evaluare clinica
- Gimnastica medicala
- Recuperare medicala
- Consult medical saptamanal
- Infirmiere
- Geriatrie
- Asistenta umanitara
- Asistenta sociala

Galerie fotografii Casa Boemia - Dumbravita


Contact
Adresa: Str. Nicolae Balcescu Nr. 1, Dumbravita, Timis
Telefon: 0734 309 334
Email: Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza
Website: casaboemia.ro

Data adaugarii: 2018-02-12 16:16:38    Accesari: 1278 Cuvinte cheie: Infirmiere,  Ingrijire persoane varstnice,  Ingrijire bolnavi,  Ingrijire persoane cu handicap,  Ingrijire bolnavi cu Alzheimer,  ingrijire varstnici,  ingrijire batrani,  centru de batrani,  camin de batrani,  Asistenta medicala,  Consiliere psihologica,  Pshihoterapie,  Evaluare clinica,  Gimnastica medicala,  Recuperare medicala,  Consult medical saptamanal,  Geriatrie,  Asistenta umanitara,  Asistenta sociala


Comentarii:
Voteaza:  
0

Va recomandam

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Sondaj

Unde ati prefera sa-si petreaca batranetea varstnicii din familie?
 

Articole despre varstnici, camine de batrani, aziluri de batrani

Hipertensiunea arteriala la batrani

Hipertensiunea arteriala este una dintre cele mai intalnite afectiuni in cazul unor boli de inima, rinichi sau chiar accidente vasculare cerebrale. Hipertensiunea arteriala mai poate fi intalnita si sub alte denumiri, precum tensiune arteriala crescuta sau, mult mai simplu, hipertensiune.

Tratamente pentru Alzheimer

Alzheimerul este boala pe care o au o mare parte dintre batrani. Este o afectiune in urma careia rezulta tulburari de comportament, memorie si gandire asupra persoanelor afectate. Alzheimerul este o afectiune ce necesita un tratament complicat si de lunga durata, provocand in cele mai dese cazuri dementa.
Aceasta boala este una dintre cele care nu se vindeca, tratamentul oferit bolnavului este doar pentru a ameliora afectiunile principale aduse de aceasta cumplita boala. Tratamentul pentru alzheimer este unul strict, cu medicamente prescrise de catre un medic specialist.