Lista caminelor pentru batrani

Casa Antonia-Maria

Camine de batrani particulare Timis

Casa Antonia-Maria este locul ideal unde varstnicii dumneavoastra isi pot petrece anii de aur alaturi de un colectiv asemanator lor, fara grija munciilor cotidiene sau lipsurilor de zi cu zi.

Suntem un centru de ingrijire persoane varstnice si oferim servicii de cazare, ingrijire si asistenta medicala pentru rezidentii nostri, precum si suport si sprijin pentru formalitatile in cazul necazurilor, astfel incat dragii vostri, dar si dumneaoastra, sa puteti sa va bucurati de viata fara grija.

Deoarece comfortul este cel mai important pentru noi, oferim camere de maxim 2 persoane! Astfel, parintii sau bunicii dumneavoastra se pot bucura de liniste. Toate camerele sunt prevazute cu televizor propriu, baie proprie si mini-frigider.

Localul nostru include o sala de masa/odihna, unde se poate petrece timpul in colectivitate. De altfel, mai avem un spatiu comun incapator care leaga camerele unde varstnicii se pot bucura de citit in liniste sau socializare aproape de camerele lor. Localul mai cuprinde si o curte mare cu bancute si mese, ideal pentru zilele calduroase

Spatiu si dotari:

Localul este alcatuit din 15 camere, toate cu 2 paturi. Fiecare camera are televizor, mini frigider, baie proprie si mobilier.
Localul beneficiaza si de 2 spatii comune. Primul este sala de mese si odihna, iar a 2 lea este un coridor larg care leaga camerele, dotat cu scaune, mese si mobilier.
De asemenea,exista si o curte mare, ideal pentru zilele calduroase

Tarife:

Informatii la telefon

Servicii:
- Ingrijire persoane varstnice
- Ingrijire bolnavi
- Ingrijire bolnavi cu Alzheimer
- Asistenta medicala
- Consiliere psihologica, Pshihoterapie
- Consult medical saptamanal
- Infirmiere
- Asistenta umanitara

Altele:

Asistenta si supraveghere medicala 24/24 de catre personalul specializat.
Ingrijire corporala zilnica precum si servicii de toaleta si baie, asistate permanent de catre personalul nostru, ori de cate ori e nevoie.
Cazare in camere cu 2 paturi, dotate cu baie proprie, televizor si mini-frigider.
Asigurarea si servirea mesei: 3 mese principale, 2 gustari in sala de mese sau la pat.
Activitati socio-culturale si terapii ocupationale.
Stimularea si incurajarea mentinerii legaturilor familiale dar si intre rezidentii centrului.
Vizionarea diferitelor emisiuni la televizorul amplasat in camera de zi precum si in camera proprie.
Posibilitatea vorbirii cu un pshiholog intr-un cadru deschis si primitor.
Posibilitatea vizitarii batraniilor fara a fi trebui programare intr-un cadru intim (lounge).
Evenimente in aer liber pe timpul verii, fie gratare sau spectacole in curtea localului.

Contact
Adresa: Timisoara, Timis

Sunteti proprietarul acestui camin de batrani?
Date de contact complete disponibile pentru un pachet de publicitate pentru camine de batrani.

Data adaugarii: 2018-04-17 00:00:18    Accesari: 694 Cuvinte cheie: Asistenta umanitara,  Consult medical saptamanal,  Infirmiere,  Ingrijire persoane varstnice,  ingrijire varstnici,  ingrijire batrani,  centru de batrani,  camin de batrani,  Ingrijire bolnavi,  Ingrijire bolnavi cu Alzheimer,  Asistenta medicala,  Consiliere psihologica,  Pshihoterapie


Comentarii:
Voteaza:  
0

Va recomandam

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Sondaj

Unde ati prefera sa-si petreaca batranetea varstnicii din familie?
 

Articole despre varstnici, camine de batrani, aziluri de batrani

Hipertensiunea arteriala la batrani

Hipertensiunea arteriala este una dintre cele mai intalnite afectiuni in cazul unor boli de inima, rinichi sau chiar accidente vasculare cerebrale. Hipertensiunea arteriala mai poate fi intalnita si sub alte denumiri, precum tensiune arteriala crescuta sau, mult mai simplu, hipertensiune.

Tratamente pentru Alzheimer

Alzheimerul este boala pe care o au o mare parte dintre batrani. Este o afectiune in urma careia rezulta tulburari de comportament, memorie si gandire asupra persoanelor afectate. Alzheimerul este o afectiune ce necesita un tratament complicat si de lunga durata, provocand in cele mai dese cazuri dementa.
Aceasta boala este una dintre cele care nu se vindeca, tratamentul oferit bolnavului este doar pentru a ameliora afectiunile principale aduse de aceasta cumplita boala. Tratamentul pentru alzheimer este unul strict, cu medicamente prescrise de catre un medic specialist.