Prima pagina LISTA camine batrani Camine de batrani particulare Timis Azil de batrani Nur - Zambim, Iubim, Ingrijim
Lista caminelor pentru batrani

Azil de batrani Nur - Zambim, Iubim, Ingrijim

Camine de batrani particulare Timis

Am creat un centru complet unde putem sa ingrijim persoanele care doresc sa isi recupereze sau sa-si mentina starea de sanatate, unde putem sa oferim toata atentia, seriozitatea si dedicatia noastra pentru ceea ce facem. Centrul este format din personal cu experienta in asistarea si ingrijirea batranilor ba chiar mai mult, suntem singurul centru din judetul Timis care este patronat de un medic specialist care le acorda asistenta medicala permanenta.
Credem cu tarie ca batranii nostrii ar fi mai fericiti incojurati de alti semeni, avand cu cine sa comunice, sa manance, sa socializeze. Mancarea proaspat gatita, ajutorul la igiena zilnica, servirea ireprosabila, sali de mese spatioase, sala de activitati, multa verdeata intr-o curte superba, afectiune si respect sunt cateva dintre ingredientele prin care centrul nostru inlatura singuratatea acestora si le face perioada senectutii mai frumoasa.

Spatiu si dotari:

8 saloane
5 bai
2 bucatarii
2 living-uri pentru recreatie

Servicii:
- Ingrijire persoane varstnice
- Ingrijire bolnavi
- Ingrijire persoane cu handicap
- Ingrijire bolnavi cu Alzheimer
- Asistenta medicala
- Consiliere psihologica, Pshihoterapie
- Evaluare clinica
- Gimnastica medicala
- Recuperare medicala
- Recuperare neuromotorie
- Infirmiere
- Reflexoterapie
- Asistenta sociala

Galerie fotografii Azil de batrani Nur - Zambim, Iubim, Ingrijim - Timisoara

Galeria contine 11 poze. Pentru afisarea acestora trebuie sa achizitionati un pachet de promovare. Vezi [ detalii... ]
Contact
Adresa: Timisoara, Timis

Sunteti proprietarul acestui camin de batrani?
Date de contact complete disponibile pentru un pachet de publicitate pentru camine de batrani.

Data adaugarii: 2018-03-05 23:55:52    Accesari: 1532 Cuvinte cheie: Ingrijire persoane varstnice,  Ingrijire bolnavi,  Ingrijire persoane cu handicap,  Ingrijire bolnavi cu Alzheimer,  Asistenta medicala,  Consiliere psihologica,  Pshihoterapie,  Evaluare clinica,  Gimnastica medicala,  Recuperare medicala,  Recuperare neuromotorie,  ingrijire varstnici,  ingrijire batrani,  centru de batrani,  camin de batrani,  Infirmiere,  Reflexoterapie,  Asistenta sociala


Comentarii:
Voteaza:  
0

Va recomandam

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Sondaj

Unde ati prefera sa-si petreaca batranetea varstnicii din familie?
 

Articole despre varstnici, camine de batrani, aziluri de batrani

Hipertensiunea arteriala la batrani

Hipertensiunea arteriala este una dintre cele mai intalnite afectiuni in cazul unor boli de inima, rinichi sau chiar accidente vasculare cerebrale. Hipertensiunea arteriala mai poate fi intalnita si sub alte denumiri, precum tensiune arteriala crescuta sau, mult mai simplu, hipertensiune.

Tratamente pentru Alzheimer

Alzheimerul este boala pe care o au o mare parte dintre batrani. Este o afectiune in urma careia rezulta tulburari de comportament, memorie si gandire asupra persoanelor afectate. Alzheimerul este o afectiune ce necesita un tratament complicat si de lunga durata, provocand in cele mai dese cazuri dementa.
Aceasta boala este una dintre cele care nu se vindeca, tratamentul oferit bolnavului este doar pentru a ameliora afectiunile principale aduse de aceasta cumplita boala. Tratamentul pentru alzheimer este unul strict, cu medicamente prescrise de catre un medic specialist.