Lista caminelor pentru batrani

Camin de Batrani Sucevita

Camine de batrani particulare Suceava

Asociatia Umanitara ADMO Marginea a deschis pe 11 aprilie 2016 un modern Centru rezidential pentru persoane varstnice. Acesta este amenajat in cladirea fostului Han Sucevita si are o capacitate de 42 de locuri, 20 pentru persoane independente si 22 de locuri pentru persoane dependente. Persoanele varstnice vor fi ingrijite de 13 angajati. Centrul ofera conditii hoteliere de trei stele, amenajarile si dotarile acoperind toate nevoile persoanelor asistate.

Spatiu si dotari:

Internii beneficiaza de cinci mese pe zi, in baza unor meniuri stabilite. In Centru mai exista o camera de socializare, o camera de recuperare dotata cu aparatura sportiva si de recuperare, si un fizioterapeut la dispozitia persoanlor din centru. Trebuie mentionat ca intregul Centru dispune de internet wireless.

Centru dispune de bucatarie si spalatorie cu dotari de ultima ora, sala de mese, sala de recuperare, sala de sport cu aparate specifice, terase, centrala proprie, camerele sunt dotate cu televizoare, minibar, frigidere, iar in cele unde vor locui persoanele dependente, avem paturi speciale. Avem instalat sistem de panica medicala, dispunem de electrocardiograf, ecograf de ultima generatie, sistem de supraveghere video, sistem audio.

Tarife:

de la 1800 lei

Servicii:
- Ingrijire persoane varstnice
- Ingrijire bolnavi
- Ingrijire persoane cu handicap
- Asistenta medicala
- Consult medical saptamanal
- Infirmiere
- Geriatrie
- Asistenta sociala

Galerie fotografii Camin de Batrani Sucevita - Sucevita


Contact
Adresa: Str. Movilestilor, Sucevita, Suceava
Telefon: 0787 680 640
Email: Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza
Website: www.centru-batrani.ro

Data adaugarii: 2016-10-16 14:04:24    Accesari: 18960 Cuvinte cheie: Asistenta sociala,  Consult medical saptamanal,  Infirmiere,  Geriatrie,  Asistenta medicala,  ingrijire varstnici,  ingrijire batrani,  centru de batrani,  camin de batrani,  Ingrijire persoane varstnice,  Ingrijire bolnavi,  Ingrijire persoane cu handicap


Comentarii:
0 
de
la July 8, 2018
Daca a fost o experienta trista cred ca ar trebui sa stim si noi.E usor sa scrii comentarii rautacioase anonime.Pentru 42 de persoane asistate, din care jumatate sunt independente, avem angajate 23 de persoane care se ocupa de aceste persoane.Daca ar fi cum spuneti d-voastra nu am avea centrul plin la capacitate si o lista de asteptare destul de numeroasa.
Oricum, va multumim pentru interesul acordat paginii noastre !
0 
de
la July 7, 2018
Va rugam, inainte de a va duce parintii/bunicii aici, interesati-va cat personal de ingrijire ofera aceasta locatie pentru varstnici. Deoarece noi am avut o experienta foarte trista.
0 
de
la July 2, 2018
Multumim pentru intentia d-voastra. La centrul nostru am mai primit donatii in haine si acum nu avem nevoie, dar va indrumam catre Caminul de batrani de la Solca unde este mai mare nevoie.
0 
Donatie
de Donatie
la July 2, 2018
Bună ziua. Locuiesc cu sotul in Iaslovăt. Mama mea a decedat anul trecut si mi-au rămas f multe obiecte de imbrăcăminte si incăltăminte, multe di ele noi. Nu avem ce face cu ele, pe aici nu se dau de pomană iar tiganii le aruncă. Ne blochează mult spatiu. Pe la sfîrsitul acestei luni sau in august vom face pomenirea de un an si ceva. As vrea să le donez, din suflet unui cămin de bătrâni. Fac eu transportul. Mai avem lada de zestre, plină. Ne dati un răspuns? Multumesc!
Voteaza:  
0

Va recomandam

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Sondaj

Unde ati prefera sa-si petreaca batranetea varstnicii din familie?
 

Articole despre varstnici, camine de batrani, aziluri de batrani

Hipertensiunea arteriala la batrani

Hipertensiunea arteriala este una dintre cele mai intalnite afectiuni in cazul unor boli de inima, rinichi sau chiar accidente vasculare cerebrale. Hipertensiunea arteriala mai poate fi intalnita si sub alte denumiri, precum tensiune arteriala crescuta sau, mult mai simplu, hipertensiune.

Tratamente pentru Alzheimer

Alzheimerul este boala pe care o au o mare parte dintre batrani. Este o afectiune in urma careia rezulta tulburari de comportament, memorie si gandire asupra persoanelor afectate. Alzheimerul este o afectiune ce necesita un tratament complicat si de lunga durata, provocand in cele mai dese cazuri dementa.
Aceasta boala este una dintre cele care nu se vindeca, tratamentul oferit bolnavului este doar pentru a ameliora afectiunile principale aduse de aceasta cumplita boala. Tratamentul pentru alzheimer este unul strict, cu medicamente prescrise de catre un medic specialist.