Lista caminelor pentru batrani

Caminul de seniori La Crispa

Camine de batrani particulare Satu Mare

Caminul de seniori La Crispa ofera servicii de ingrijire non-stop varstnicilor intr-un centru modern utilat necesitatilor de care ei au nevoie in aceste momente. Caminul de seniori La Crispa ofera servicii de ingrijire non-stop varstnicilor intr-un centru modern utilat necesitatilor de care ei au nevoie in aceste momente. Caminul de seniori La Crispa ofera servicii de ingrijire non-stop varstnicilor intr-un centru modern utilat necesitatilor de care ei au nevoie in aceste momente.

Spatiu si dotari:

centru modern utilat necesitatilor

Tarife:

2000 lei/luna

Servicii:
- Ingrijire persoane varstnice
- Ingrijire bolnavi
- Ingrijire bolnavi cu Alzheimer


Contact
Adresa: Str. Morii Nr. 15/A, Supuru de Jos, Satu Mare
Telefon: 0261 823 300 / 0740 463 442
Email: Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza
Website: www.lacrispa.ro

Data adaugarii: 2009-09-20 04:23:49    Accesari: 10400 Cuvinte cheie: batrani satu mare,  centru ingrijire batrani,  camin batrani satu mare,  azil batrani


Comentarii:
0 
Internarea tatalui meu in caminul dvs.
de Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza
la December 9, 2015
Buna seara,
Am rugamintea sa imi spuneti daca il acceptati pe tatal meu in centrul dumneavoastra.Are varsta de 76 de ani, pe data de 12 octombrie a fost lovit de o masina, in acest moment e internat la spital. A avut 2 operatii;la femurul drept si la tibie. In acest moment are nevoie si de ingrijire medicala.
Spuneti-mi va rog cat mai repede.
Va multumesc anticipat!
Voteaza:  
0

Va recomandam

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Sondaj

Unde ati prefera sa-si petreaca batranetea varstnicii din familie?
 

Articole despre varstnici, camine de batrani, aziluri de batrani

Hipertensiunea arteriala la batrani

Hipertensiunea arteriala este una dintre cele mai intalnite afectiuni in cazul unor boli de inima, rinichi sau chiar accidente vasculare cerebrale. Hipertensiunea arteriala mai poate fi intalnita si sub alte denumiri, precum tensiune arteriala crescuta sau, mult mai simplu, hipertensiune.

Tratamente pentru Alzheimer

Alzheimerul este boala pe care o au o mare parte dintre batrani. Este o afectiune in urma careia rezulta tulburari de comportament, memorie si gandire asupra persoanelor afectate. Alzheimerul este o afectiune ce necesita un tratament complicat si de lunga durata, provocand in cele mai dese cazuri dementa.
Aceasta boala este una dintre cele care nu se vindeca, tratamentul oferit bolnavului este doar pentru a ameliora afectiunile principale aduse de aceasta cumplita boala. Tratamentul pentru alzheimer este unul strict, cu medicamente prescrise de catre un medic specialist.