Lista caminelor pentru batrani

Astoria Centru Rezidential

Camine de batrani particulare Prahova

Caminul Astoria, este un camin privat cu caracter exclusivist. Venim in intampinarea nevoilor celor dragi dvs. cu o vasta experienta in SUA (California) in domeniu ingrijirii batranilor. Aducem calitatea serviciilor occidentale superioare in caminul nostru� pentru ca cei dragi dvs. sa beneficieze de cea mai buna ingrijire.

Caminul Astoria este situat la Cornu, Jud. Prahova la 90 de minute de Bucuresti departe de agitatia orasului, intr-un loc ferit de zgomot si poluare, intr-un cadru natural, verde,� zona linistita, aer curat, si ozonat.

Spatiu si dotari:

Centrul dispune de o capacitate de maxim 24 de locuri in camere spatioase, luminoase si calduroase cu 2 si 3 paturi,� mobilier modern, baii proprii, incalzire centrala, televizor, internet, telefon.
Se asigura 3 mese + 2 gustari� si asistenta medicala permanenta.
In plus sunt organizate petreceri, aniversari,� servicii religioase, evenimente, musica.

Tarife:

de la 1600 lei

Servicii:
- Ingrijire persoane varstnice
- Ingrijire bolnavi
- Ingrijire persoane cu handicap
- Ingrijire bolnavi cu Alzheimer
- Asistenta medicala
- Evaluare clinica
- Gimnastica medicala
- Recuperare medicala
- Recuperare neuromotorie
- Consult medical saptamanal
- Infirmiere
- Reflexoterapie
- Geriatrie
- Asistenta medicala domiciliu
- Personal ingrijire la domiciliu

Altele:

coafura, frizerie, spalatorie lenjerii proprii, excursii, vizualizarea on-line sau skype cu familia si prieteni 24/24

Galerie fotografii Astoria Centru Rezidential - Cornu

Galeria contine 19 poze. Pentru afisarea acestora trebuie sa achizitionati un pachet de promovare. Vezi [ detalii... ]
Contact
Adresa: Cornu, Prahova

Sunteti proprietarul acestui camin de batrani?
Date de contact complete disponibile pentru un pachet de publicitate pentru camine de batrani.

Data adaugarii: 2014-01-07 16:09:39    Accesari: 10013 Cuvinte cheie: Evaluare clinica,  Gimnastica medicala,  Recuperare medicala,  Recuperare neuromotorie,  Consult medical saptamanal,  Infirmiere,  Reflexoterapie,  Geriatrie,  ingrijire varstnici,  ingrijire batrani,  centru de batrani,  camin de batrani,  Consiliere psihologica,  Asistenta medicala domiciliu,  Personal ingrijire la domiciliu,  Ingrijire persoane varstnice,  Ingrijire bolnavi,  Ingrijire persoane cu handicap,  Ingrijire bolnavi cu Alzheimer,  Asistenta medicala


Comentarii:
0 
de Marian
la December 8, 2017
Poate ca un nr de telefon ar fi necesar de afisat, nu credeti?
0 
de Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza
la September 24, 2017
Buna ziua. As dori ca mama mea sa stea la dumneavoastra pt o perioda de cel putin 6 luni si as dori sa stiu cat cost pe luna. Mamei mele ii place sa consume bauturi alcolice si cred ca daca ar sta intr-un loc ca al dumneavoastra si-ar reveni. Astept raspunsul dumneavoastra. Multumesc si o zi buna
0 
Un centru de batrani foarte bun
de Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza
la March 4, 2016
Multumesc centrului rezidential Astoria si in primul rand doamnei Mihaela pentru serviciile acordate tatalui meu de aprope un an de zile

Multumesc centrului rezidential Astoria si in primul rand doamnei Mihaela care este o adevarata profesionista in materie,pentru serviciile acordate tatalui meu de aproape un an de zile.Un colectiv amabil si puternic,recomand cu mult drag acest centru rezidential pentru batrani
2 
de Anonim
la May 19, 2014
Politicosi suntem, dar cand nu este seriozitate in activitatea unui astfel de centru?
In acest moment nu exista specialist in "maladia Alzheimer", si pe deasupra nu sunteti seriosi la pret, spune-ti 60lei/luna.
Va intreb, va imbogatiti, cand va pleaca un batran si nu dati bani inapoi, bani pe care familia ii pot folosi pentru sanatatea batranului sau chiar decesul acestuia?
Urat din partea dvs, mai ales ca ati deschis acest centru copiind centrele de batrani din strainatate. Nu pot sa va spun decat atat: RUSINE.
Nu as mai trimite pe nimeni acolo.........pacat de angajati
0 
de Daniela Muresan
la February 3, 2014
Oferim cazare si ingrijire persoanelor varstnice suferinde de maladia Alzheimer, asistenta medicala, medicamentatia, supraveghere...
Voteaza:  
0

Banner

Va recomandam

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Sondaj

Unde ati prefera sa-si petreaca batranetea varstnicii din familie?
 

Articole despre varstnici, camine de batrani, aziluri de batrani

Hipertensiunea arteriala la batrani

Hipertensiunea arteriala este una dintre cele mai intalnite afectiuni in cazul unor boli de inima, rinichi sau chiar accidente vasculare cerebrale. Hipertensiunea arteriala mai poate fi intalnita si sub alte denumiri, precum tensiune arteriala crescuta sau, mult mai simplu, hipertensiune.

Tratamente pentru Alzheimer

Alzheimerul este boala pe care o au o mare parte dintre batrani. Este o afectiune in urma careia rezulta tulburari de comportament, memorie si gandire asupra persoanelor afectate. Alzheimerul este o afectiune ce necesita un tratament complicat si de lunga durata, provocand in cele mai dese cazuri dementa.
Aceasta boala este una dintre cele care nu se vindeca, tratamentul oferit bolnavului este doar pentru a ameliora afectiunile principale aduse de aceasta cumplita boala. Tratamentul pentru alzheimer este unul strict, cu medicamente prescrise de catre un medic specialist.