Lista caminelor pentru batrani

Caminul de batrani Sf. Ioan

Camine de batrani particulare Mures

-conditii de curatenie si igiena exemplare
-asistenta medicala oferita de medicul generalist,de asistente medicale cu experienta si ingrijitoare cu suflet.
-asistenta religioasa
-servicii saptamanale de frizerie-cuafor si manichiura-pedichiura
La finalul lucrarilor vom dispune de inca 4 camere cu unu si doua paturi.
Ne retinem dreptul de a selecta clientii pentru a oferii celor cazati conditile cele bune Deoarece numarul rezidentilor va fi redus cei interesati pot depune de pe acum cereri pe adresa de contact

Spatiu si dotari:

Cazare in regim de pensiune in camere moderne de 3-4 paturi dotate cu TV, sala de recreere, spatii verzi pentru odihna si recrere, sala de mese, grupuri sanitere moderne. Asiguram zilnic trei mese avand un meniu bogat si diversificat + doua gustari. Asistati 24/24 de pesonal specializat atent selectionat.

Tarife:

tarifele incep d la 1900 ron pe luna

Servicii:
- Ingrijire persoane varstnice
- Ingrijire persoane cu handicap
- Asistenta medicala
- Consult medical saptamanal
- Infirmiere
- Reflexoterapie

Altele:

Pana la inaugurare vom pregati si alte servicii. cele enumerate sunt cu caracter informativ pentru a va ajuta sa va face-ti o imagine despre serviciile ce urmeaza a fi oferite.In curand si poze

Contact
Adresa: Targu Mures, Mures

Sunteti proprietarul acestui camin de batrani?
Date de contact complete disponibile pentru un pachet de publicitate pentru camine de batrani.

Data adaugarii: 2011-01-17 03:33:04    Accesari: 12858 Cuvinte cheie: Consult medical saptamanal,  Infirmiere,  Reflexoterapie,  Ingrijire persoane varstnice,  Ingrijire persoane cu handicap,  Asistenta medicala,  ingrijire varstnici,  ingrijire batrani,  centru de batrani,  camin de batrani


Comentarii:
2 
Observatie
de Observatie
la January 26, 2015
Cu 3-4 paturi in camera, tarifele de la 1900 ron pe luna mi se pare fabulos de mult. Lipsa de confort nu merita pretul cerut.

In particular pentru cine face postarile: recititi ce scrieti. Aveti enorm de multe greseli. Faceti (nu "face-ti") corecturile.
0 
Dna
de Puia Dorina
la July 16, 2011
Sunt interesata de o camera individuala(cu un pat),insa as dori o rezervare anticipata, pentru cpeste 5 sau 10 ani,timp in care sa achit o suma periodic(lunar sau altfel).As dori sa aflu si daca o parte din cheltuieli ar putea fi acoprite de alte bunuri(imobile,produse financiar-bancare,masina sau alte valori).Va multumesc pentru atentie si va doresc in continuare succese si impliniri, PD
P.S. -daca se poate astept un raspuns
Voteaza:  
0

Va recomandam

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Sondaj

Unde ati prefera sa-si petreaca batranetea varstnicii din familie?
 

Articole despre varstnici, camine de batrani, aziluri de batrani

Hipertensiunea arteriala la batrani

Hipertensiunea arteriala este una dintre cele mai intalnite afectiuni in cazul unor boli de inima, rinichi sau chiar accidente vasculare cerebrale. Hipertensiunea arteriala mai poate fi intalnita si sub alte denumiri, precum tensiune arteriala crescuta sau, mult mai simplu, hipertensiune.

Tratamente pentru Alzheimer

Alzheimerul este boala pe care o au o mare parte dintre batrani. Este o afectiune in urma careia rezulta tulburari de comportament, memorie si gandire asupra persoanelor afectate. Alzheimerul este o afectiune ce necesita un tratament complicat si de lunga durata, provocand in cele mai dese cazuri dementa.
Aceasta boala este una dintre cele care nu se vindeca, tratamentul oferit bolnavului este doar pentru a ameliora afectiunile principale aduse de aceasta cumplita boala. Tratamentul pentru alzheimer este unul strict, cu medicamente prescrise de catre un medic specialist.