Lista caminelor pentru batrani

Camin de Batrani ROBI&NORBI

Camine de batrani particulare Mures

Ne descriem ca fiind un centru intim, plin de caldura sufleteasca unde batraneii nostri se simt ca acasa intr-un mediu rustic, cunoscut cu aer curat si ferit de agitatia inerenta a societatii de consum. Un loc linistit cu oameni primitori, dotat cu tot ceea ce e necesar pentru o batranete linistita.
Intr-un spatiu curat si linistit, incercam sa va ajutam, asigurand conditii optime de trai in vederea asigurarii unei vieti decente si lipsite de griji pentru seniorii d.voastra, bunici, frati sau parinti.
Nu suntem spital si nu asiguram tratamente medicale complexe dar cu ajutorul personalului nostru (infirmiere, asistente medicale, medic specialist, psiholog) incercam sa Va asiguram de lipsa grijei in ce priveste ingrijirea rudei sau parintelui D.voastra.
Caminul este situat in orasul Sovata, la DN 13A. Este compus din 9 camere (2 si 3 paturi) cu grup sanitar in fiecare camera, cabinet medical, sala de mese, bucatarie, spalatorie, curte interioara si spatiu verde.
Ferit de zgomotul automobilelor si de praf, invaluita in cantec de greieri si raze de soare, Caminul de batrani ROBI&NORBI Va asteapta cu drag sa ne vizitati!

Spatiu si dotari:

Caminul ofera beneficiarilor sai conditii de cazare tip pensiune, asistenta medicala, supraveghere 24 din 24,alimentatie in functie de fiecare regim in parte, integrare intr-un cadru familial cu activitati ocupationale.
Locatia are o suprafa?? de 1.800 m2 din care 1000 m2 spatiu de recreere, fiind intr-o zona foarte linistita, langa paraul Sovata, fiind deschisa in toate anotimpurile. Ofera cazare in 9 camere moderne, dotate cu grup sanitar propriu, apa calda, incalzire cu centrala termica pe lemn, televizor color cu cablu Tv., bucatarie si sala de mese, internet cablu si wireless, curte, terasa cu gratar, spatiu verde, fiind o constructie noua, data in circuit in luna August 2008.

Tarife:

Tarif lunar 340 Euro/beneficiar, achivalent a 1.500 lei.

Promotie: Persoanele inscrise in cursul anului 2013, pana in Decembrie 2013 vor plati 320 Euro/luna/beneficiar, echivalent a 1.400 lei.

Servicii:
- Ingrijire persoane varstnice
- Ingrijire bolnavi
- Asistenta medicala
- Consiliere psihologica, Pshihoterapie
- Consult medical saptamanal
- Infirmiere
- Asistenta sociala

Galerie fotografii Camin de Batrani ROBI&NORBI - Sovata

Galeria contine 12 poze. Pentru afisarea acestora trebuie sa achizitionati un pachet de promovare. Vezi [ detalii... ]
Contact
Adresa: Sovata, Mures

Sunteti proprietarul acestui camin de batrani?
Date de contact complete disponibile pentru un pachet de publicitate pentru camine de batrani.

Data adaugarii: 2012-10-30 10:35:27    Accesari: 6616 Cuvinte cheie: centru privat ingrijire,  ingrijire varstnici,  ingrijire batrani,  centru de batrani,  Asistenta sociala,  Consult medical saptamanal,  Infirmiere,  Asistenta medicala,  Consiliere psihologica,  Pshihoterapie,  Ingrijire persoane varstnice,  Ingrijire bolnavi


Comentarii:
Voteaza:  
0

Va recomandam

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Sondaj

Unde ati prefera sa-si petreaca batranetea varstnicii din familie?
 

Articole despre varstnici, camine de batrani, aziluri de batrani

Hipertensiunea arteriala la batrani

Hipertensiunea arteriala este una dintre cele mai intalnite afectiuni in cazul unor boli de inima, rinichi sau chiar accidente vasculare cerebrale. Hipertensiunea arteriala mai poate fi intalnita si sub alte denumiri, precum tensiune arteriala crescuta sau, mult mai simplu, hipertensiune.

Tratamente pentru Alzheimer

Alzheimerul este boala pe care o au o mare parte dintre batrani. Este o afectiune in urma careia rezulta tulburari de comportament, memorie si gandire asupra persoanelor afectate. Alzheimerul este o afectiune ce necesita un tratament complicat si de lunga durata, provocand in cele mai dese cazuri dementa.
Aceasta boala este una dintre cele care nu se vindeca, tratamentul oferit bolnavului este doar pentru a ameliora afectiunile principale aduse de aceasta cumplita boala. Tratamentul pentru alzheimer este unul strict, cu medicamente prescrise de catre un medic specialist.