Lista caminelor pentru batrani
camine de batrani particulare Maramures, Baia Mare, Baia Sprie, Bistra, Borsa, Copalnic Manastur, Dragomiresti, Leordina, Repedea, Salistea de Sus, Seini, Sighetu Marmatiei, Somcuta Mare, Targu Lapus, Tautii Magheraus, Ulmeni, Viseu de Sus

Camin ingrijire batrani Vila Verde

Baia Mare
Maramures
6Comentarii: 8

Centru ingrijire persoane varstnice Solidaritatea Sperantei

Baia Mare
Maramures
9Comentarii: 10

Casa de Vacanta Kristal

Comuna Moisei
Maramures
10Comentarii: 6

Asociatia Oaza Batranetii

Baia Mare
Maramures
10Comentarii: 7
Banner

Va recomandam

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Sondaj

Unde ati prefera sa-si petreaca batranetea varstnicii din familie?
 

Articole despre varstnici, camine de batrani, aziluri de batrani

Hipertensiunea arteriala la batrani

Hipertensiunea arteriala este una dintre cele mai intalnite afectiuni in cazul unor boli de inima, rinichi sau chiar accidente vasculare cerebrale. Hipertensiunea arteriala mai poate fi intalnita si sub alte denumiri, precum tensiune arteriala crescuta sau, mult mai simplu, hipertensiune.

Tratamente pentru Alzheimer

Alzheimerul este boala pe care o au o mare parte dintre batrani. Este o afectiune in urma careia rezulta tulburari de comportament, memorie si gandire asupra persoanelor afectate. Alzheimerul este o afectiune ce necesita un tratament complicat si de lunga durata, provocand in cele mai dese cazuri dementa.
Aceasta boala este una dintre cele care nu se vindeca, tratamentul oferit bolnavului este doar pentru a ameliora afectiunile principale aduse de aceasta cumplita boala. Tratamentul pentru alzheimer este unul strict, cu medicamente prescrise de catre un medic specialist.