Lista caminelor pentru batrani

Casa Batiz

Camine de batrani particulare Hunedoara

Aici este casa visurilor tale, aici suntem noi ce am dobandit experienta de ingrijitori in REGATUL UNIT AL MARII BRITANII, aici suntem noi cei care va supraveghem 24 de ore, aici suntem noi cei care va ingrijim cu respect si demnitate, aici suntem noi cei care va respectam intimitatea demnitatea si orientarea religioasa.Pentru D-vs avem internet 24 din 24 de ore, telefon, aer conditioant, televizor color.

Spatiu si dotari:

Cazare de camere de 2 si 3 paturi, splalatorie zilnica, curatenie zilnica, asigurarea consumabilelor, loc de relaxare, medic de familie, ingrijire personala. Hranirea asistatiilor (care necesita), alimentatie in functie de regim, sustinere la deplasare si plimbare, activitati social culturale, interactiune ingrijitor-asistant....INTERNET 24/24, Living modern dotat cu TV, DVD, calculator conectat la internet, oferind posibilitatea astfel posibilitatea de a purta convorbiri cu copiii bunicilor care lucreaza in occident sau in tara.

Tarife:

1. Bolnavi cu Alzheimer in stare usoara neagresivi, neincontinenti - 2100 lei
2. Bolnavi cu Alzheimer neagresivi, incontinenti si necesita hranire, la carucior - 2300 lei

Servicii:
- Ingrijire persoane varstnice
- Ingrijire bolnavi
- Ingrijire persoane cu handicap
- Ingrijire bolnavi cu Alzheimer
- Asistenta medicala
- Consiliere psihologica, Pshihoterapie
- Recuperare medicala
- Consult medical saptamanal
- Infirmiere
- Asistenta umanitara
- Asistenta medicala domiciliu

Galerie fotografii Casa Batiz - Calan/Batiz


Contact
Adresa: Str. Batiz Nr. 24, Calan/Batiz, Hunedoara
Telefon: 0372 934 209 / 0738 710 990
Email: Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza
Website: casa-batiz.com

Data adaugarii: 2010-03-16 20:21:09    Accesari: 12793 Cuvinte cheie: centru privat ingrijire,  ingrijire varstnici,  ingrijire batrani,  centru de batrani,  camin de batrani,  Ingrijire persoane varstnice,  Ingrijire bolnavi,  Ingrijire persoane cu handicap,  Alzheimer,  Asistenta medicala,  Consiliere psihologica,  Pshihoterapie,  Recuperare medicala,  Consult medical saptamanal,  Infirmiere,  Asistenta umanitara,  Asistenta medicala domiciliu


Comentarii:
0 
Mii de multumiri
de Alex Cangolea
la March 31, 2016
Vreau sa va multumesc din suflet, alaturi de familia mea (razvan,adi si stefana) pt ingrijirea buniici noastre

Va uram tot binele din lume
0 
de Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza
la May 4, 2013
va rog respectos sami spuneti si mie cat costa, si aca se primesc persoane cu handicap delasare cu sprijin sau cu carut electric pe afara cu varsta de la 52 de anii an sus va multumsc
Voteaza:  
0

Va recomandam

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Sondaj

Unde ati prefera sa-si petreaca batranetea varstnicii din familie?
 

Articole despre varstnici, camine de batrani, aziluri de batrani

Hipertensiunea arteriala la batrani

Hipertensiunea arteriala este una dintre cele mai intalnite afectiuni in cazul unor boli de inima, rinichi sau chiar accidente vasculare cerebrale. Hipertensiunea arteriala mai poate fi intalnita si sub alte denumiri, precum tensiune arteriala crescuta sau, mult mai simplu, hipertensiune.

Tratamente pentru Alzheimer

Alzheimerul este boala pe care o au o mare parte dintre batrani. Este o afectiune in urma careia rezulta tulburari de comportament, memorie si gandire asupra persoanelor afectate. Alzheimerul este o afectiune ce necesita un tratament complicat si de lunga durata, provocand in cele mai dese cazuri dementa.
Aceasta boala este una dintre cele care nu se vindeca, tratamentul oferit bolnavului este doar pentru a ameliora afectiunile principale aduse de aceasta cumplita boala. Tratamentul pentru alzheimer este unul strict, cu medicamente prescrise de catre un medic specialist.