Lista caminelor pentru batrani

Caminul de batrani Briza Marii

Camine de batrani particulare Constanta
Caminul de batrani Briza Marii

Caminele de ingrijire au aparut ca raspuns la nevoile permanente ale batranilor si sunt in prezent cea mai buna solutie pentru cei care ajung in situatii de imobilizare la pat si nu-si mai pot purta singuri de grija sau pentru cei care se imbolnavesc si raman singuri (in urma decesului partenerului de viata sau a celor dragi).

Pentru a nu deveni o povara pentru cei din jur si pentru a beneficia de asistenta medicala si psihologica permanenta, batranii pot alege sa-si traisca in liniste si cu demnitate batranetea, in cadrul caminului de ingrijire "Briza Marii".

Aici aveti siguranta ca ei vor primi ingrijirea si atentia cuvenita, asigurata de un personal calificat. De asemenea, acestia sunt incurajati in permanenta sa socializeze si sa ia parte la activitati recreative, atat de benefice sanatatii si starii lor de spirit.

In cadrul caminului nostru de ingrijire, batranii isi pot petrece timpul alaturi de persoane de aceeasi varsta, cu acelasi bagaj consistent de experienta de viata, cu care pot imparti hobby-uri, pareri, filosofii de viata si cu care pot discuta despre domenii comune de interes.

Spatiu si dotari:

Caminul de batrani "Briza Marii" este situat in Eforie Nord, la 100m de plaja si 150m de baza de tratament Eforie Nord.

Caminul ofera conditii excelente de cazare. Cladirea dispune de 14 camere (4 de 3 locuri si 10 de 2 locuri), fiecare cu dimensiuni cuprinse intre 19 si 25 de metri patrati. Batranii pot alege intre camere cu 2 sau 3 paturi.

Toate camerele dispun de:

- baie proprie;
- TV;
- aer conditionat;
- balcon;
- paturi de o persoana.

De asemenea, caminul beneficiaza de o gradina spatioasa si un foisor, spatiu unde batranii se pot relaxa si pot petrece timpul impreuna intr-un mod cat mai placut.

Tarife:

Tarifele caminului variaza in functie de pachetul de servicii preferat.

Pachetul de servicii de baza este de 1700 lei. Pentru servicii optionale alese in functie de starea de sanatate a batranului se percepe un cost suplimentar.

Servicii:
- Ingrijire persoane varstnice
- Ingrijire bolnavi
- Asistenta medicala
- Consiliere psihologica, Pshihoterapie
- Evaluare clinica
- Gimnastica medicala
- Recuperare medicala
- Consult medical saptamanal
- Infirmiere
- Reflexoterapie

Contact
Adresa: Eforie Nord, Constanta

Sunteti proprietarul acestui camin de batrani?
Date de contact complete disponibile pentru un pachet de publicitate pentru camine de batrani.

Data adaugarii: 2015-08-04 17:51:56    Accesari: 4523 Cuvinte cheie: Asistenta medicala,  Consiliere psihologica,  Pshihoterapie,  Evaluare clinica,  Gimnastica medicala,  Recuperare medicala,  ingrijire varstnici,  ingrijire batrani,  centru de batrani,  camin de batrani,  Consult medical saptamanal,  Infirmiere,  Reflexoterapie,  Ingrijire persoane varstnice,  Ingrijire bolnavi


Comentarii:
0 
Doresc date de contact
de Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza
la March 19, 2019
Buna seara, sunt o doamna de 63 de ani, singura, de aceea doresc sa gasesc un loc intr-un camin unde sa-mi petrec batranetea, poate la dvs. , cred ca mi-ar place. Nu am probleme majore de sanatate, ma intretin si ma ingrijesc singura, poate voi veni sa fac o vizita, de aceea ar fi util sa-mi comunicati cateva date de contact, adresa si un numar de telefon! Va multumesc!
0 
de Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza
la November 16, 2018
Aveti locuri pentru o batrana de 83 ani,deplasabila? Se poate face internare de proba pt. o perioada de o luna de zile?Multumesc!
0 
de Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza
la May 27, 2018
Va rog un nr de telefon, caut un loc pentru fratele meun de 75 ani. Multumesc
0 
informatii
de Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza
la July 29, 2016
doresc un nr de telefon pt a lua legatura cu dumneavoastra
Va multumesc
10 
Un loc deosebit de frumos
de
la May 5, 2016
Am internat o pe mama la Briza Marii este un loc deosebit cu oameni deosebit de primitori. Te simti acasa si oamenii sunt foarte bine ingrijiti. Mult succes celor ce vor sa faca ceva deosebit la noi in tara Multa bafta va doresc
10 
de Ioana
la March 14, 2016
Am vizitat aceasta locatie pentru a mi interna mama. Inca nu era gata . Imi pare rau ca nu am putut astepta. Este locatia ideala pentru ati petrece batranetea. Locatia este locul unde mi as gasi linistea si eu . Mult succes pentru cei ce vor sa faca oamenii sa se simta ca acasa. Este locul unde iti lasi parintii fara sa ti faci griji.
Mult succes!
Voteaza:  
0

Va recomandam

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Sondaj

Unde ati prefera sa-si petreaca batranetea varstnicii din familie?
 

Articole despre varstnici, camine de batrani, aziluri de batrani

Hipertensiunea arteriala la batrani

Hipertensiunea arteriala este una dintre cele mai intalnite afectiuni in cazul unor boli de inima, rinichi sau chiar accidente vasculare cerebrale. Hipertensiunea arteriala mai poate fi intalnita si sub alte denumiri, precum tensiune arteriala crescuta sau, mult mai simplu, hipertensiune.

Tratamente pentru Alzheimer

Alzheimerul este boala pe care o au o mare parte dintre batrani. Este o afectiune in urma careia rezulta tulburari de comportament, memorie si gandire asupra persoanelor afectate. Alzheimerul este o afectiune ce necesita un tratament complicat si de lunga durata, provocand in cele mai dese cazuri dementa.
Aceasta boala este una dintre cele care nu se vindeca, tratamentul oferit bolnavului este doar pentru a ameliora afectiunile principale aduse de aceasta cumplita boala. Tratamentul pentru alzheimer este unul strict, cu medicamente prescrise de catre un medic specialist.