Prima pagina LISTA camine batrani Camine de batrani particulare Cluj Centrul de Ingrijire si Asistenta pt Varstnici AMD
Lista caminelor pentru batrani

Centrul de Ingrijire si Asistenta pt Varstnici AMD

Camine de batrani particulare Cluj

Centrul si-a inceput activitatea in urma cu 9 ani si asigura servicii pentru un numar de 63 persoane varstnice. In acest an se deschide noul corp care va asigura locuri pentru un numar de 33 de persoane.
Accesul la Centru se face usor, fiind situat la soseaua principala Turda - Campia Turzii.
Institutia detine toate avizele de functionare conform legislatiei in vigoare.

Spatiu si dotari:

Centrul si-a extins activitatea prin deschiderea unei noi cladiri care detine un numar de 12 camere cu 2 paturi si 3 camere cu 3 paturi, cu baie proprie, fiind dotate cu TV color si cablu.

Tarife:

Costul de intretinere este de 1.500 lei/luna, fiind inclusa si cheltuiala pentru medicamente si produse de incontinenta.

Servicii:
- Ingrijire persoane varstnice
- Asistenta medicala
- Consiliere psihologica, Pshihoterapie
- Evaluare clinica
- Gimnastica medicala
- Recuperare medicala
- Recuperare neuromotorie
- Consult medical saptamanal
- Infirmiere
- Asistenta sociala

Altele:

Centrul functioneaza sub indrumarea Bisericii Ortodoxe, asigurand consiliere spirituala, la subsolul cladirii se afla o Capela unde se oficiaza serviciile religioase.

Galerie fotografii Centrul de Ingrijire si Asistenta pt Varstnici AMD - Turda


Contact
Adresa: Aleea Plopilor Nr. 7, Turda, Cluj
Telefon: 0264 31 77 72
Fax: 0264 31 77 72
Email: Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza

Data adaugarii: 2013-01-21 12:12:45    Accesari: 4743 Cuvinte cheie: Asistenta sociala,  Asistenta medicala,  Consiliere psihologica,  Pshihoterapie,  Evaluare clinica,  ingrijire varstnici,  ingrijire batrani,  centru de batrani,  azil de batrani,  Gimnastica medicala,  Recuperare medicala,  Recuperare neuromotorie,  Consult medical saptamanal,  Infirmiere,  Ingrijire persoane varstnice


Comentarii:
Voteaza:  
0

Va recomandam

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Sondaj

Unde ati prefera sa-si petreaca batranetea varstnicii din familie?
 

Articole despre varstnici, camine de batrani, aziluri de batrani

Hipertensiunea arteriala la batrani

Hipertensiunea arteriala este una dintre cele mai intalnite afectiuni in cazul unor boli de inima, rinichi sau chiar accidente vasculare cerebrale. Hipertensiunea arteriala mai poate fi intalnita si sub alte denumiri, precum tensiune arteriala crescuta sau, mult mai simplu, hipertensiune.

Tratamente pentru Alzheimer

Alzheimerul este boala pe care o au o mare parte dintre batrani. Este o afectiune in urma careia rezulta tulburari de comportament, memorie si gandire asupra persoanelor afectate. Alzheimerul este o afectiune ce necesita un tratament complicat si de lunga durata, provocand in cele mai dese cazuri dementa.
Aceasta boala este una dintre cele care nu se vindeca, tratamentul oferit bolnavului este doar pentru a ameliora afectiunile principale aduse de aceasta cumplita boala. Tratamentul pentru alzheimer este unul strict, cu medicamente prescrise de catre un medic specialist.