Lista caminelor pentru batrani

Camin Batrani Rebeca

Camine de batrani particulare Cluj

Misiunea noastra este sa oferim un camin tuturor persoanelor de varsta a treia care isi doresc mult mai mult decat un spatiu de locuit. "Asociatia Rebeca" este un centru rezidential pentru seniori, avand si rol de camin de recuperare pentru persoane varstnice si persoane cu dizabilitati.

Caminul nostru este special conceput si organizat pentru a veni in sprijinul dumneavoastra si este cadrul perfect pentru relaxare, reconectare cu natura, un spatiu pentru socializare si redescoperire sau chiar pentru cultivarea hobby-urilor.

Ne gasiti in mijlocul naturii, in localitatea Santioana, comuna Taga, in apropiere de Gherla (judetul Cluj). Complexul nostru include si un teren de sport, o gradina cu parc si un lac de agrement unde se pot face plimbari cu barca sau hidrobicicleta sau se poate pescui.

Pe langa cadrul natural deosebit, departe de zgomot si poluarea din orase, punem la dispozitie si servicii socio-medicale personalizate cu ajutorul unei echipe profesioniste, gata sa raspunda tuturor intrebarilor si sa va vina in ajutor oricand aveti nevoie. Mai mult decat atat, avem pregatit un program de activitati zilnice interesante: terapie ocupationala, jocuri, meloterapie, gimnastica medicala, lectii de informare si multe altele.

Ne place sa spunem despre noi ca suntem o mare familie. Suntem convinsi de faptul ca titulatura de "camin" nu este o simpla denumire, ci chiar le oferim un camin calduros tuturor celor care ne trec pragul si aleg sa isi petreaca timpul alaturi de noi.

Spatiu si dotari:

Caminului nostru va pune la dispozitie urmatoarele spatii: camere cu 2 si 3 paturi, grup sanitar si televizor, restaurant, sala de club, spatii de cazare pentru oaspeti, parc pentru relaxare si un lac de agrement.

Servicii:
- Ingrijire persoane varstnice
- Ingrijire persoane cu handicap
- Asistenta medicala

Altele:

In cadrul caminului nostru va veti putea bucura de urmatoarele servicii:

? Asistenta permanenta, servicii intretinere, ingrijire corporala si menaj zilnic.
? Cazare in camere cu 2 si 3 paturi, grup social si televizor
? 3 mese principale si o gustare
? Alimentatie speciala pentru persoanele cu regim
? Administrarea hranei la pat pentru persoanele nedeplasabile
? Vizita medicului de familie
? Consultatii medici de specialitate, la cerere
? Analize medicale cu recoltare la sediul nostru; in colaborare cu un laborator specializat
? Administrarea medicatiei de catre persoane specializate
? Consiliere si asistenta sociala, juridica si psihologica
? Activitati de club
? Terapie ocupationala
? Meloterapie
? Activitati religioase si socio-culturale
? Parc pentru relaxare si un lac de agrement
? Serviciu ambulanta privata, in caz de urgenta (la un alt spital decat cel din Gherla)
? Sedinte de masaj, reflexoterapie, kinetoterapie
? Servicii de frizerie/coafura, manichiura/pedichiura
? Organizarea de mese festive si zile onomastice
? Spatii de cazare pentru oaspeti
? Excursii organizate
? Alte produse sau servicii la cerere

Galerie fotografii Camin Batrani Rebeca - Comuna Taga


Contact
Adresa: Sat Santioana Nr. 304 B, Comuna Taga, Cluj
Telefon: 0264 245 776, 0748 201 020
Email: Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza
Website: www.caminvarstnicirebeca.ro

Data adaugarii: 2012-03-14 15:08:06    Accesari: 5391 Cuvinte cheie: centru privat ingrijire,  ingrijire varstnici,  ingrijire batrani,  centru de batrani,  camin de batrani,  Asistenta medicala,  Ingrijire persoane cu handicap,  Ingrijire persoane varstnice


Comentarii:
Voteaza:  
0

Va recomandam

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Sondaj

Unde ati prefera sa-si petreaca batranetea varstnicii din familie?
 

Articole despre varstnici, camine de batrani, aziluri de batrani

Hipertensiunea arteriala la batrani

Hipertensiunea arteriala este una dintre cele mai intalnite afectiuni in cazul unor boli de inima, rinichi sau chiar accidente vasculare cerebrale. Hipertensiunea arteriala mai poate fi intalnita si sub alte denumiri, precum tensiune arteriala crescuta sau, mult mai simplu, hipertensiune.

Tratamente pentru Alzheimer

Alzheimerul este boala pe care o au o mare parte dintre batrani. Este o afectiune in urma careia rezulta tulburari de comportament, memorie si gandire asupra persoanelor afectate. Alzheimerul este o afectiune ce necesita un tratament complicat si de lunga durata, provocand in cele mai dese cazuri dementa.
Aceasta boala este una dintre cele care nu se vindeca, tratamentul oferit bolnavului este doar pentru a ameliora afectiunile principale aduse de aceasta cumplita boala. Tratamentul pentru alzheimer este unul strict, cu medicamente prescrise de catre un medic specialist.