Lista caminelor pentru batrani

Asociatia Golden Age

Camine de batrani particulare Cluj

Caminul de varstinici "Golden Age" situat, intr-o zona linistita dar accesibila isi ofera serviciile tututor vasticilor care vor sa se bucure in siguranta si liniste de anii varstei de aur.
Oferim 5 mese pe zi, asistenta medicala 24 de ore dn 24, asistenta religioasa, igiena zilnica, diferite activitati recreationale in baza unui program saptamanal. Ne oferim serviciile toturor persoanelor indiferent de starea lor de sanatate si varsta si garantam ca vor benefcia de cea mai buna ingriire, asigurata de infirmiere, asistente si medici.

Spatiu si dotari:

Caminul de varstnici "Golden Age" este alcatuit din 3 dormitoare cu 4,3 si 2 paturi, doua bai, living mare, bucatarie, sala de mese, spatiu recreational, curte pentu activitati exterioare.

Tarife:

tarifele se stabilesc in functie de fiecare caz in parte dar sunt cuprinse intre 1000 si 1600 de lei pe luna sau de 50 de lei pe zi pentru sederi de scurta durata.

Servicii:
- Ingrijire persoane varstnice
- Ingrijire bolnavi
- Ingrijire persoane cu handicap
- Ingrijire bolnavi cu Alzheimer
- Asistenta medicala
- Consiliere psihologica, Pshihoterapie
- Evaluare clinica
- Recuperare medicala
- Consult medical saptamanal
- Infirmiere
- Asistenta sociala

Altele:

in urma unei vaste experiente in domeniul ingrijirii varstinicilor in SUA, oferim servicii de inalta calitate si profesionalism.

Contact
Adresa: Floresti, Cluj

Sunteti proprietarul acestui camin de batrani?
Date de contact complete disponibile pentru un pachet de publicitate pentru camine de batrani.

Data adaugarii: 2011-03-03 21:57:13    Accesari: 12041 Cuvinte cheie: Asistenta sociala,  Ingrijire persoane varstnice,  Ingrijire bolnavi,  Ingrijire persoane cu handicap,  Ingrijire bolnavi cu Alzheimer,  Asistenta medicala,  ingrijire varstnici,  ingrijire batrani,  centru de batrani,  camin de batrani,  Consiliere psihologica,  Pshihoterapie,  Evaluare clinica,  Recuperare medicala,  Consult medical saptamanal,  Infirmiere


Comentarii:
0 
groaznic
de Bob Alexandra
la August 1, 2016
bunica mea a fost internata aici 2 saptamani, dupa care a ajuns la spital groaznic de deshidrata si infometata, asta o spun si analizele medicale efectuate. am stat o zi intreaga la azil ca sa vad cum merg treburile, dupa ce m-a sunat asistenta habarnista sa-mi spuna ca o trantesc acolo si nu ma interesez de ea, ca varsa bila (desi avea fierea scoasa de ani buni si toate documentele medicale care atestau starea de sanatate predate la azil) si am vazut ca sunt lasati total de izbeliste. li se duce mancare dar nimeni nu se uita daca s-au trezit sa manance sau au putut sa manance (li se ia farfuria de mancare ne atinsa de pe pat, caci nu exista sala de mese), nu se uita nimeni la ei cu ce sunt imbracati (batrana de pe patul vecin purta bluza bunicii mele, iar bunica mea avea un batic strain si vizibil murdar de cateva zile).
personal total necalificat, asistenta total nepregatita si obraznica desi batrana, iar detinatorul azilului interesat doar sa-i iasa banul (apropo, nu taie chitanta pe banii incasati). daca de fata cu mine nu s-au mobilizat sa arate putin interes fata de rezidenti, nu vreau sa ma gandesc cum a fost in lipsa mea.
2 
servicii proaste
de Marius
la January 19, 2016
Din pacate trebuie sa dau dreptate doamnei Angelica. Personalul nu se implica absolut deloc. Este depasit, este personal total necalificat. Starea de sanatate a rezidentilor este tot mai proasta pe zi ce trece. De ce va bateti joc, domnilor? De ce nu se imlica autoritatile? Unde sunt controalele?
:(((
0 
ingrijire persoane varstnice
de Angelica
la January 11, 2016
Din pacate recuperarea medicala si psihoterapia nu sunt uzuale la Golden Age. Personalul medical si de ingrijire nu se implica aproape deloc in recuperarea celor pentru care platim atat de mult. Sigur, nimeni nu se asteapta la rezultate uluitoare, dar eu personal vorbesc prin prisma celor vazute . Niciodata persoanele de aici nu vor avea evolutie ascendenta. Sincer este dureros ca partea umana nu treneaza in aceste locatii. Moartea este ceva normal aici.
0 
locuri golden age floresti
de Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza
la December 22, 2015
as dori sa aflu daca aveti loc pentru tatal meu bolnav cu Alzheimer? am avea nevoie cat de curand posibil. multumesc!
0 
de Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza
la July 7, 2014
Buna ziua,
As vrea sa stiu citeva informatii despre conditiile si pretul iregistrarii mamei mele Timariu Rozalia in Caminul Dv. Are 92 de ani, se misca fara probleme, dar are vederea foarte slabita si sufera de boli normale pentru virsta asta :tensiune, inima slabita, reumatism. Deasemenea manifesta episoade de confuzie, cind nu stie unde se afla. Fenomenul asta e mai rar dar l-am observat in ultimul timp.
in asteptare raspunsului Dv
Cu multumiri,
Mircea Timariu
0 
urgent
de Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza
la May 2, 2014
As dori sa-mi spuneti daca aveti un loc disponibil pt o persoana (femeie) in varsta de 90 ani. Nu are probleme de sanatate grave. Va multumesc pt raspuns
0 
Information
de Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza
la February 17, 2013
I want to know if you have a room available for my mom-80 yrs old -diagnose: Alzheimer's disease - advance stage ; approximate price or how long is the waiting list. Thank you and God bless you.
Voteaza:  
0

Va recomandam

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Sondaj

Unde ati prefera sa-si petreaca batranetea varstnicii din familie?
 

Articole despre varstnici, camine de batrani, aziluri de batrani

Hipertensiunea arteriala la batrani

Hipertensiunea arteriala este una dintre cele mai intalnite afectiuni in cazul unor boli de inima, rinichi sau chiar accidente vasculare cerebrale. Hipertensiunea arteriala mai poate fi intalnita si sub alte denumiri, precum tensiune arteriala crescuta sau, mult mai simplu, hipertensiune.

Tratamente pentru Alzheimer

Alzheimerul este boala pe care o au o mare parte dintre batrani. Este o afectiune in urma careia rezulta tulburari de comportament, memorie si gandire asupra persoanelor afectate. Alzheimerul este o afectiune ce necesita un tratament complicat si de lunga durata, provocand in cele mai dese cazuri dementa.
Aceasta boala este una dintre cele care nu se vindeca, tratamentul oferit bolnavului este doar pentru a ameliora afectiunile principale aduse de aceasta cumplita boala. Tratamentul pentru alzheimer este unul strict, cu medicamente prescrise de catre un medic specialist.