Lista caminelor pentru batrani

Asociatia Andrei Costin Residence

Camine de batrani particulare Buzau

In curand, aproximativ in luna august-septembrie 2017 se va deschide un nou camin de lux pentru varstnici in judetul nostru. Locatia este sediul unei foste pensiuni de 3 margarete , construita in anul 2012. Dezvoltam acest concept din dorinta de a asigura conditii cat mai bune, la standarde europene, varstnicilor aflati in incapacitate de se ingriji singuri. Clientii nostri vor beneficia de cele mai bune conditii ( ingrijire si igiena personala, 3 mese / zi + doua gustari, ingrijire si tratament medical, gimnastica medicala etc.), vor fi cazati in camere de 1,2 sau maxim 3 paturi.

Spatiu si dotari:

Dispunem de 24 de locuri organizate in 10 camere, cu baie proprie, televizor led, televiziune prin satelit, aer conditionat balcon; Sala de mese, bucatarie proprie, cabinet medical, terasa , foisor, parcare privata, gradina de legume, curte cu spatii verzi, fori, arbori, in suprafata totala de 3300 mp.

Tarife:

Tarifele practicate vor varia intre 2000 si 2500 de lei in functie de dosarul medical si gradul de confort in care vor fi cazati clientii.

Servicii:
- Ingrijire persoane varstnice
- Asistenta medicala
- Consiliere psihologica, Pshihoterapie
- Evaluare clinica
- Gimnastica medicala
- Recuperare medicala
- Recuperare neuromotorie
- Consult medical saptamanal
- Infirmiere

Contact
Adresa: Vernesti, Buzau

Sunteti proprietarul acestui camin de batrani?
Date de contact complete disponibile pentru un pachet de publicitate pentru camine de batrani.

Data adaugarii: 2017-05-22 23:53:52    Accesari: 1849 Cuvinte cheie: Asistenta medicala,  Consiliere psihologica,  Pshihoterapie,  Evaluare clinica,  Gimnastica medicala,  Recuperare medicala,  ingrijire varstnici,  ingrijire batrani,  centru de batrani,  camin de batrani,  Recuperare neuromotorie,  Consult medical saptamanal,  Infirmiere,  Ingrijire persoane varstnice


Comentarii:
Voteaza:  
0

Va recomandam

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Sondaj

Unde ati prefera sa-si petreaca batranetea varstnicii din familie?
 

Articole despre varstnici, camine de batrani, aziluri de batrani

Hipertensiunea arteriala la batrani

Hipertensiunea arteriala este una dintre cele mai intalnite afectiuni in cazul unor boli de inima, rinichi sau chiar accidente vasculare cerebrale. Hipertensiunea arteriala mai poate fi intalnita si sub alte denumiri, precum tensiune arteriala crescuta sau, mult mai simplu, hipertensiune.

Tratamente pentru Alzheimer

Alzheimerul este boala pe care o au o mare parte dintre batrani. Este o afectiune in urma careia rezulta tulburari de comportament, memorie si gandire asupra persoanelor afectate. Alzheimerul este o afectiune ce necesita un tratament complicat si de lunga durata, provocand in cele mai dese cazuri dementa.
Aceasta boala este una dintre cele care nu se vindeca, tratamentul oferit bolnavului este doar pentru a ameliora afectiunile principale aduse de aceasta cumplita boala. Tratamentul pentru alzheimer este unul strict, cu medicamente prescrise de catre un medic specialist.