Lista caminelor pentru batrani

One & One Nursing Home

Camine de batrani particulare Bucuresti si Ilfov

Deschis in 2007, One To One Nursing Home este una din primele institutii de acest fel din Romania. Creat la cele mai inalte standarde occidentale, One to One a fost conceput si construit in cele mai mici detalii pentru a servi acestui scop, beneficiind de dotari tehnice de ultima ora.

Unul dintre principalele obiective ale One to One Nursing Home este sa ofere la cel mai inalt standard acomodare si ingrijire personalizata pentru fiecare rezident in parte, in acelasi timp, pastrand si incurajand independenta si intimitatea fiecaruia.

One to One Nursing Home, cu o capacitate de aproximativ 100 de locuri este amplasat in Saftica, intr-un parc de peste 9000 mp cu gradini, livezi si o mica promenada pe marginea lacului Cociovalistea. Zona pitoreasca ofera liniste si relaxare rezidentilor sai.

Spatiu si dotari:

* 40 de camere cu regim privat (un pat) sau semiprivat (doua paturi)
* grup sanitar propriu
* telefon
* televizor LCD-82cm/cablu tv
* aer conditionat
* sistem de incalzire cu reglarea temperaturii in functie de dorinte
* paturi si noptiere cu functiuni medicale
* dulapuri individuale tip garderoba / safe electronic
* accesibilitate imediata la nursing station
* sisteme de avertizare luminoasa si sonora pentru siguranta fiecaruia si eficienta maxima a acordarii asistentei imediate
* cabinete medicale in incinta si pe fiecare nivel pentru consult, tratamente, investigatii, dotate cu EKG, Ecograf, echipament modern pentru Stomatologie, generator O2
* echipament pentru Fizioterapie / Kinetoterapie specific recuperarii persoanelor de varsta a 3-a
* salon coafura / frizerie, pentru pastrarea aspectului agreabil si in acelasi timp a moralului si increderii in sine
* bucatarie proprie, echipata cu utilaje de ultima generatie
* sala tip restaurant pentru servirea meselor in comun
* ambulanta pentru transport medicalizat in caz de nevoie.

Tarife:

In fiecare an Consiliul Director evalueaza si stabileste costurile si tarifele pentru anul in curs. Este un calcul general, dar care trebuie sa fie individualizat in functie de nivelul de asistenta de care are nevoie fiecare rezident in parte.

Servicii:
- Ingrijire persoane varstnice
- Ingrijire bolnavi
- Ingrijire persoane cu handicap
- Ingrijire bolnavi cu Alzheimer
- Asistenta medicala
- Consiliere psihologica, Pshihoterapie
- Evaluare clinica
- Gimnastica medicala
- Recuperare medicala
- Recuperare neuromotorie
- Consult medical saptamanal
- Infirmiere
- Reflexoterapie
- Geriatrie
- Asistenta medicala domiciliu


Contact
Adresa: Calea Bucuresti Nr. 7, Balotesti / Saftica, Ilfov
Telefon: 0720 33 83 83
Fax: 40 21 350 49 87
Email: Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza
Website: www.nursing.ro

Data adaugarii: 2010-12-17 17:49:00    Accesari: 14470 Cuvinte cheie: Ingrijire persoane varstnice,  Ingrijire bolnavi,  Ingrijire persoane cu handicap,  Alzheimer,  Asistenta medicala,  Consiliere psihologica,  Pshihoterapie,  Evaluare clinica,  Gimnastica medicala,  Recuperare medicala,  Recuperare neuromotorie,  Consult medical saptamanal,  Infirmiere,  Reflexoterapie,  Geriatrie,  Asistenta medicala domiciliu,  centru privat ingrijire,  ingrijire varstnici,  ingrijire batrani,  centru de batrani,  camin de batrani


Comentarii:
0 
Buna ziua
de Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza
la December 9, 2017
Buna ziua,
caut cu disperare un ajutor pentru mama mea in varsta de 92 ani cu diagnosticul Altzhaimer. Are nevoie de supraveghere permanenta pe care eu nu pot sa-i asigur deoarece il ingrijesc si pe fratele meu cu un diag. foarte grav de Miozita, fiind total dependent de mine. Cum as putea sa o inscriu in spitalul Dumneavoastra pe mama mea?
Astept cu speranta un raspuns. Va multumesc anticipat.
Cu stima,
Szep Adriana
As dori va rog sa stiu care sunt costurile.
Multumesc anticipat
0 
buna ziua
de Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza
la August 15, 2012
In primul rand dorec sa stiu un pret estimativ,(in regim privat) si ce obiecte se pot aduce ,adica bunuri personale .
cu stima simion gacichevici
0 
Dna
de Puia Dorina -Sibiu
la July 16, 2011
Coditiile deescrise sunt foarte bune as dori sa stiu daca se poate face la dv. un agajament anticipat pentru camera privata,cu cel putin 5 ani inaine, timp in care sa se faca plati lunare sau in ritmul stabilit intr-o intelegere, care ca acopere cresterilr de preturi, inflatia etc.Daca avti planuri de extindere in viitor si daca in contul cheltuielior pentru un senior se pot date si alte bunuri(imobile, produse financiar-bancare,masina sau alte valori)Va multumesc pentru atentie si astept un contact.Va
doresc sucese si impliniri, PD
Voteaza:  
0

Va recomandam

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Sondaj

Unde ati prefera sa-si petreaca batranetea varstnicii din familie?
 

Articole despre varstnici, camine de batrani, aziluri de batrani

Hipertensiunea arteriala la batrani

Hipertensiunea arteriala este una dintre cele mai intalnite afectiuni in cazul unor boli de inima, rinichi sau chiar accidente vasculare cerebrale. Hipertensiunea arteriala mai poate fi intalnita si sub alte denumiri, precum tensiune arteriala crescuta sau, mult mai simplu, hipertensiune.

Tratamente pentru Alzheimer

Alzheimerul este boala pe care o au o mare parte dintre batrani. Este o afectiune in urma careia rezulta tulburari de comportament, memorie si gandire asupra persoanelor afectate. Alzheimerul este o afectiune ce necesita un tratament complicat si de lunga durata, provocand in cele mai dese cazuri dementa.
Aceasta boala este una dintre cele care nu se vindeca, tratamentul oferit bolnavului este doar pentru a ameliora afectiunile principale aduse de aceasta cumplita boala. Tratamentul pentru alzheimer este unul strict, cu medicamente prescrise de catre un medic specialist.