Lista caminelor pentru batrani

Mosia Bunicilor

Camine de batrani particulare Bucuresti si Ilfov

Dupa modelul din Florida, Canada, Elvetia ( Senior Citizen Village ), am construit un complex ideal pentru persoane de varsta a treia, amplasat in mediu natural langa Bucuresti.
Nu e vorba de un azil conventional de batrani!
Oferim locuinte private si servicii aferente pentru stimatii nostri/vostri bunici, intr-o atmosfera linistita, placuta, eleganta, beneficiind de conditii de calitate, asistenta si protectie 24/24 ore in orice zi a saptamanii.
Dupa o viata zbuciumata, plina de sacrificii si griji, parintii/bunicii nostri se pot bucura de o batranete frumoasa, programul nostru oferindu-le posibilitatea de a inchiria casa din poveste.
Casa bunicilor poate deveni in acelasi timp casa de la tara/de vacanta dorita de orice bucurestean, care traieste stresat intr-o metropola aglomerata si poluata. Pentru toata familia, tineri si varstnici, casa din poveste a bunicilor poate deveni locul ideal de petrecere a timpului liber departe de aglomeratia urbana oricand si cat timp doreste ( nu exista interdictii pentru vizitare !)
Aproape de curtea bunicilor se poate pescui in balta Pasarea sau se pot culege ciupercute in paduricea alaturata. Copii pot vedea iepurasi si alte animalute in plina natura. In final toata lumea se poate relaxa la un gratar in curte.
Conceptul "Mosia Bunicilor" ofera locatarilor continuitatea vietii independente, obisnuite impreuna cu alegerea serviciilor complementare necesare odata cu inaintarea in varsta.

Spatiu si dotari:

Programul Mosia Bunicilor pune la dispozitia celor interesati locuinte formate din 2 camere, baie, bucatarie, terasa si curte privata. In functie de dorinta fiecaruia se poate amenaja mansarda pentru a gazdui in comoditate membrii familiei sau prietenii care vor dori sa-si petreaca timpul liber la aer curat impreuna cu parintii/bunicii.

Pentru locatarii permanenti, complexul ofera urmatoarele servicii :
Imprejmuire si paza 24/7;
Asistenta medicala : asistent, medic, ambulanta si abonament pentru investigatii medicale speciale;
Servicii de curatenie: menajera care se va ocupa de curatenie, rufe (spalat si calcat), cumparaturi, si alte servicii solicitate suplimentar;
Bucatareasa: va gati mancarurile alese la domiciliu sau in bucataria exterioara la dorintele locatarilor sau alte variante de alimentatie;
Servicii de intretinere: reparatii necesare in timp util;
Transport privat de la "Mosia Bunicilor" in Bucuresti pentru deplasari diverse si pentru vizitatorii care nu conduc masini (prieteni varstnici sau familie);
Sala de fitness potrivita locatarilor;
Servicii de coafor, manichiura/pedichiura si alte tratamente de infrumutesare la domiciliu;
Servicii de croitorie la domiciliu;
Servicii de internet si cablu tv.

Tarife:

Tariful va fi in functie de facilitati, starea de sanatate si gradul de confort ales.

Servicii:
- Ingrijire persoane varstnice
- Ingrijire bolnavi cu Alzheimer
- Asistenta medicala
- Evaluare clinica
- Gimnastica medicala
- Recuperare medicala
- Consult medical saptamanal
- Infirmiere
- Asistenta umanitara
- Asistenta sociala
- Asistenta medicala domiciliu

Altele:

servicii suplimentare negociabile la alegere

Galerie fotografii Mosia Bunicilor - Bucuresti-Ilfov


Contact
Adresa: Dj 412-DN4 - Localitate Nuci, Bucuresti-Ilfov
Telefon: 021 211 55 33 / 0735 173 687
Fax: 0213 20 00 94
Email: Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza
Website: www.mosiabunicilor.ro

Data adaugarii: 2011-08-12 15:12:42    Accesari: 14332 Cuvinte cheie: Geriatrie,  Asistenta umanitara,  Asistenta sociala,  Asistenta medicala domiciliu,  Personal ingrijire la domiciliu,  Consult medical saptamanal,  Infirmiere,  Evaluare clinica,  Gimnastica medicala,  Recuperare medicala,  Ingrijire bolnavi cu Alzheimer,  Asistenta medicala,  Ingrijire persoane varstnice


Comentarii:
0 
As vrea prima data sa lucrez la dumneava
de Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza
la August 19, 2013
Sunt pensionar militar , am lucrat in aviatie , tehnic de aviatie si am 52 de ani.Am pensie de 2460 lei si dupa ce am iesit la pensie am lucrat in continuare in cadrul firmelor de securitate indeplinind mai multe functii avind atestat in domeniu . Am apartament proprietate privata in Navodari, Am vazut oferta dumneavoastra la Mosia Bunicilor si doresc pe viitor sa locuiesc int-o asmenea locatie avind in vedere experienta cu mama care la finalul vietii a fost foarte bine ingrijita intr-un asezamint parohial ,Parohia Sfintul Gheorghe din comuna Oituz jud Bacau. Eu nu am probleme deocamdmdata si intrucit Mosia Bunicilor este ca un fel de comunitate as dorii in prima faza sa lucrez acolo pentru ca banuiesc ca aveti angajata o firma de securitate in ideia ca pe viitor sa ramin definitiv .Daca se va putea doresc cazare in regim garsoniera ca la sfirsit de saptamina sau cind se poate sa merg la Navodari sa-mi achit facturile . Raspunsul si eventual conditiile doresc pe adresa de E-mail bibicuvasilica@yahoo.com
10 
de Alexandra Albu
la June 8, 2013
Am cazat bunica la Mosia Bunicilor acum o luna. Suntem mai mult decat incantati de serviciile si atentia oferita de oamenii de acolo. Recomand calduros!
10 
Raspuns Dna. Viorica Popescu
de Mosia Bunicilor
la August 2, 2012
Multumim pentru comentariu. Faptul ca nu aveti masina nu constituie un impediment. Oricand doriti va putem ajuta in acest sens. O vizita la fata locului face mai mult decat 100 de cuvinte. Va asteptam si la biroul nostru din Bucuresti, Strada Raspantiilor 6.
0 
ingrijire varstnice cu handicap
de viorica popescu
la August 2, 2012
Ma interesez pentru mama mea, care a suferit acum 3 ani un avc ischemic. De atunci are afectata partea dreapta. Vreau mai multe detalii despre conditiile si serviciile oferite. Asa cum am vazut in site, intr-adevar este casa din povesti. As putea veni in vizita? Cum pot ajunge la locatie, nu avem masina? Multumesc
0 
de amzulescu mariana
la July 31, 2012
Nu costa 1000 euro de persoana, decat in cazul in care e vorba de o persoana DEPENDENTA si doreste conditii speciale si ingrijire speciala.
10 
Un camin exceptional
de Costache Stefan
la July 31, 2012
Am vizitat complexul Mosia Bunicilor si am ramas placut impresionat de conditiile de cazare si serviciile oferite. Pretul este la fel ca alte camine, dar calitatea serviciilor este net superioara. Luna viitoare am sa o cazez pe mama mea aici.
0 
de Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza
la July 29, 2012
In apartament cu doua camere locuiesc mai multe persoane necunoscute? Aveti si camera privata cu grup sanitar?
aveti apartamente mai mici? pentru o persoana singura?
Cate persoane folosesc un grup sanitar si un dus? Exista gradina destul de mare pentru plimbari? Este accesibila pentru rezidenti? Exista rampa/lift sau trebuie sa astepte ajutor chiar daca sunt independenti?
Oferiti posibilitate de gazduire musafiri. Mi se pare absolut necesar si firesc. Intrebarea, in ce conditii?
Apartamentele sunt la parter?
0 
cam scump !
de George
la July 3, 2012
1000 euro
Voteaza:  
0

Va recomandam

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Sondaj

Unde ati prefera sa-si petreaca batranetea varstnicii din familie?
 

Articole despre varstnici, camine de batrani, aziluri de batrani

Hipertensiunea arteriala la batrani

Hipertensiunea arteriala este una dintre cele mai intalnite afectiuni in cazul unor boli de inima, rinichi sau chiar accidente vasculare cerebrale. Hipertensiunea arteriala mai poate fi intalnita si sub alte denumiri, precum tensiune arteriala crescuta sau, mult mai simplu, hipertensiune.

Tratamente pentru Alzheimer

Alzheimerul este boala pe care o au o mare parte dintre batrani. Este o afectiune in urma careia rezulta tulburari de comportament, memorie si gandire asupra persoanelor afectate. Alzheimerul este o afectiune ce necesita un tratament complicat si de lunga durata, provocand in cele mai dese cazuri dementa.
Aceasta boala este una dintre cele care nu se vindeca, tratamentul oferit bolnavului este doar pentru a ameliora afectiunile principale aduse de aceasta cumplita boala. Tratamentul pentru alzheimer este unul strict, cu medicamente prescrise de catre un medic specialist.