Lista caminelor pentru batrani

Monsan Center

Camine de batrani particulare Bucuresti si Ilfov

Scopul activitatii noastre este de a crea un climat confortabil seniorilor pentru ca acestia sa nu simta lipsa caldurii din familie, beneficiind de servicii apropiate de ceea ce isi doresc.
Dispunem de paturi foarte confortabile, atmosfera intima, supraveghere medicala permanenta.
Bucataria este utilata corespunzator, meniurile se stabilesc zilnic in functie de patologia si preferintele asistatilor.

Spatiu si dotari:

Caminul este amenajat intr-un imobil complet renovat situat in apropierea Garii de Nord. Dispunem de dormitoare cu 2, 4, 5 paturi, mobilate modern. Avem bucatarie proprie, cabinet medical si curte�pentru recreere.

Tarife:

Regim hotelier 90 lei/zi
Regim permanent incepand de la 1900 lei/luna

Servicii:
- Ingrijire persoane varstnice
- Ingrijire bolnavi
- Ingrijire persoane cu handicap
- Ingrijire bolnavi cu Alzheimer
- Asistenta medicala
- Consiliere psihologica, Pshihoterapie
- Evaluare clinica
- Consult medical saptamanal
- Infirmiere
- Reflexoterapie

Galerie fotografii Monsan Center - Bucuresti


Contact
Adresa: Str. Witing Nr. 30, Bucuresti, Sector 1
Telefon: 0722 259 654, 021 317 47 18
Email: Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza
Website: www.monsan.ro

Data adaugarii: 2012-10-16 10:29:41    Accesari: 8358 Cuvinte cheie: Ingrijire persoane varstnice,  Ingrijire bolnavi,  Ingrijire persoane cu handicap,  Ingrijire bolnavi cu Alzheimer,  Asistenta medicala,  Consiliere psihologica,  Pshihoterapie,  Evaluare clinica,  centru privat ingrijire,  ingrijire varstnici,  ingrijire batrani,  centru de batrani,  Consult medical saptamanal,  Infirmiere,  Reflexoterapie


Comentarii:
Voteaza:  
0

Va recomandam

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Sondaj

Unde ati prefera sa-si petreaca batranetea varstnicii din familie?
 

Articole despre varstnici, camine de batrani, aziluri de batrani

Hipertensiunea arteriala la batrani

Hipertensiunea arteriala este una dintre cele mai intalnite afectiuni in cazul unor boli de inima, rinichi sau chiar accidente vasculare cerebrale. Hipertensiunea arteriala mai poate fi intalnita si sub alte denumiri, precum tensiune arteriala crescuta sau, mult mai simplu, hipertensiune.

Tratamente pentru Alzheimer

Alzheimerul este boala pe care o au o mare parte dintre batrani. Este o afectiune in urma careia rezulta tulburari de comportament, memorie si gandire asupra persoanelor afectate. Alzheimerul este o afectiune ce necesita un tratament complicat si de lunga durata, provocand in cele mai dese cazuri dementa.
Aceasta boala este una dintre cele care nu se vindeca, tratamentul oferit bolnavului este doar pentru a ameliora afectiunile principale aduse de aceasta cumplita boala. Tratamentul pentru alzheimer este unul strict, cu medicamente prescrise de catre un medic specialist.