Lista caminelor pentru batrani

M.B. La Castani

Camine de batrani particulare Bucuresti si Ilfov
M.B. La Castani

SI M.B. LA CASTANI ISI DESCHIDE PORTILE !
Complex Rezidential Asistat pentru independenti si dependenti:
Alzheimer, Parkinson,.. si de ale batranetii

Grija este una din trasaturile umane cele mai emotionante, este cea care ne tine impreuna ca familie, grup de prieteni, dar si ca societate. Aceasta a fost si inspiratia pentru deschiderea unei noi unitati la Mosia Bunicilor.
Echipa noastra se ocupa permanent de asigurarea celor mai bune ingrijiri in functie de conditia medicala si de personalitatea fiecarei persoane in parte. In acest sens, inca din prima zi, fiecare rezident este inclus intr-un program personal de interventie, ajutandu-i astfel sa-si pastreze buna dispozitie si tonusul mereu tanar.

Psihoterapia, consilierea psihologica se adreseaza tuturor persoanelor care trec prin situatii de viata carora nu le mai fac fata la un moment dat. Psihoterapia face parte din terapiile alternative, care duce la o mai buna integrare de sine si in societate. In sedintele de psihoterapie persoana este ajutata sa-si gaseasca solutii mai bune de viata, sa-si restructureze si sa-si optimizeze propria configuratie a personalitatii astfel incat sa-si poata rezolva problemele intr-un mod matur, realist si, de multe ori, sa se dezvolte personal.

Spatiu si dotari:

Idealul unei retrageri linistite la pensie este acum la doar 17 km departare de centura Bucurestiului, in localitatea Nuci, in noul Complex Rezidential Asistat pentru Varstnici. M.B. La Castani inseamna cele mai mari standarde de spatiu locuibil, comun si verde, confort si servicii de asistenta medicala pentru seniori dependenti si independenti.

Suprafata curtii, imprejmuita si pazita este de 35.000 mp, unde avem plantati diferiti pomi, printre care si pomi fructiferi, flori, legume si gazon.
Ca posibilitati de cazare oferim apartamente cu doua camere, cu doua sau trei paturi in camera, cu baie, mobilier nou: dulapuri, noptiere, televizoare moderne, internet, terasa, gradina, spatiu de socializare.
Pentru ca ne pasa de bunicii nostri, de gradul lor de satisfactie, pe langa serviciile de baza incluse in pachetul standard, se poate opta oricand (chiar si in timpul derularii contractului) pentru serviciile suplimentare si, bineinteles, suntem deschisi oricaror idei din partea rezidentilor sau a familiei acestora.

- Accesul in toate vilele este foarte comod, pe rampe ( fara scari ), iar apartamentele sunt toate la parter.
- Pentru socializare avem sali mari, multifunctionale in care se vor desfasura diferite activitati potrivite/solicitate de rezidenti.
- Terasele sunt dotate cu mese, scaune, bancute si banasoare.
- In apropiere exista o padure si balta Pasarea, unde se vor organiza mici excursii.

Tarife:

Manati de esentialul: Sanatate, Confort si Buna dispozitie, precum si respectarea alegerilor si prioritatilor fiecaruia, oferim pachete incepand de la 1800 lei/luna.
Tarifele se calculeaza in functie de confortul dorit, servicii, gradul de dependenta si necesitatile rezidentului.

Servicii:
- Ingrijire persoane varstnice
- Ingrijire bolnavi
- Ingrijire persoane cu handicap
- Ingrijire bolnavi cu Alzheimer
- Asistenta medicala
- Consiliere psihologica, Pshihoterapie
- Evaluare clinica
- Gimnastica medicala
- Recuperare medicala
- Recuperare neuromotorie
- Consult medical saptamanal
- Infirmiere
- Reflexoterapie
- Geriatrie
- Asistenta sociala
- Asistenta medicala domiciliu
- Personal ingrijire la domiciliu

Altele:

In noua unitate M.B. La Castani, credem ca acasa inseamna un loc unde sa ai parte de servicii personalizate, unde amintirile tale te pot insoti, la fel ca si cei apropiati. De aceea serviciile noastre optionale sunt extrem de diversificate si in continua crestere. Pasionatii se pot bucura, de exemplu, de balta Pasarea, pentru activitati de pescuit si observare a speciilor de pasari. Comunitatea Mosia Bunicilor este una activa, cu o lista generoasa de propuneri de petrecere a timpului liber si de socializare.

Galerie fotografii M.B. La Castani - Bucuresti


Contact
Adresa: DJ 412, Bucuresti, Ilfov
Telefon: 0735 173 687, 021 211 55 33
Fax: 021 320 00 94
Email: Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza
Website: www.seniorvila.ro

Data adaugarii: 2012-08-09 14:41:51    Accesari: 6456 Cuvinte cheie: Ingrijire persoane varstnice,  Ingrijire bolnavi,  Ingrijire persoane cu handicap,  Ingrijire bolnavi cu Alzheimer,  Asistenta medicala,  centru privat ingrijire,  ingrijire varstnici,  ingrijire batrani,  centru de batrani,  camin de batrani,  Consiliere psihologica,  Pshihoterapie,  Evaluare clinica,  Gimnastica medicala,  Recuperare medicala,  Recuperare neuromotorie,  Consult medical saptamanal,  Infirmiere,  Reflexoterapie,  Geriatrie,  Asistenta sociala,  Asistenta medicala domiciliu,  Personal ingrijire la domiciliu


Comentarii:
10 
Merita Vazut !!!!
de Andreea Matei
la September 14, 2012
Am vizitat saptamana trecuta si am avut placerea sa vad un loc deosebit. Nu se poate compara cu nici un camin din Romania ( si am vizitat cateva fiind interesata pentru mama mea ). Este cu totul si cu totul altceva, aici parintii nostri vin si chiar incep a doua viata, foarte frumoasa si linistita, avand parte de toata atentia care au nevoie. M-am convins ca sunt camere cu maxim 2 paturi, nu cum am vazut in alte parti, bunici inghesuiti cate 4-5-6 persoane intr-o camera. Felicitari pentru acest complex. Incurajez toate persoanele care sunt in cautarea unui loc pentru parintii sau bunicii lor sa viziteze MB La Castani! Eu am sa o aduc pe mama mea aici incepand cu 20. septembie.
0 
de Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza
la September 13, 2012
Arata bine. Felicitari pentru acest complex. Inca nu am vazut si nu am auzit asa ceva in Romania.
Voteaza:  
0

Banner

Va recomandam

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Sondaj

Unde ati prefera sa-si petreaca batranetea varstnicii din familie?
 

Articole despre varstnici, camine de batrani, aziluri de batrani

Hipertensiunea arteriala la batrani

Hipertensiunea arteriala este una dintre cele mai intalnite afectiuni in cazul unor boli de inima, rinichi sau chiar accidente vasculare cerebrale. Hipertensiunea arteriala mai poate fi intalnita si sub alte denumiri, precum tensiune arteriala crescuta sau, mult mai simplu, hipertensiune.

Tratamente pentru Alzheimer

Alzheimerul este boala pe care o au o mare parte dintre batrani. Este o afectiune in urma careia rezulta tulburari de comportament, memorie si gandire asupra persoanelor afectate. Alzheimerul este o afectiune ce necesita un tratament complicat si de lunga durata, provocand in cele mai dese cazuri dementa.
Aceasta boala este una dintre cele care nu se vindeca, tratamentul oferit bolnavului este doar pentru a ameliora afectiunile principale aduse de aceasta cumplita boala. Tratamentul pentru alzheimer este unul strict, cu medicamente prescrise de catre un medic specialist.