Lista caminelor pentru batrani

Caminul Sfantul Petru

Camine de batrani particulare Bucuresti si Ilfov

OFERIM:
Asistenta medicala permanenta,
Medic generalist�������������� 4 X saptamana,
Medic psihiatru���������������� 1 X saptamana,
Medic Kinetoterapeut������� 4 X saptamana - recuperare si intretinere fizica cu rezultate exceptionale!

Fundatia Romana Sfantul Petru a luat fiinta in anul 1997, timp in care a desfasurat mai multe activitati pe proiecte sociale.
Pensiunea pentru batrani deschisa de catre Fundatia Romana Sfantul Petru, incearca sa gaseasca solutia cea mai potrivita de ingrijire a persoanelor varstnice ce nu isi mai pot purta singure de grija si devin dependente de familiile lor.
Ne adresam familiilor ce au in grija persoane ajunse la varsta a treia. Batranii ajung intr-un moment in care au nevoie de sprijinul si ajutorul celor din jurul lor, au nevoie de ingrijire permanenta, unii fiind imobilizati la pat, altii sunt loviti de crunta boala Alzheimer.
Dorim sa considerati ca noi putem deveni un sprijin pentru dumneavoastra prin caminul nostru, oferindu-le batranilor ingrijire intr-o atmosfera calda si prietenoasa, de familie.

Viata de zi cu zi, stresul general, efectiv lipsa timpului liber ne fac sa ni se para aproape imposibil sa facem fata cu brio ingrijirii unui batran. Cei mai multi dintre dumneavostra probabil ca alegeti sa va ocupati personal de ingrijirea lor, insa oare cu ce cost? Cel mai probabil neglijandu-va familia sau prin amanarea altor activitati/proiecte. Este adevarat ca este datoria noastra, a tuturor sa ne ingrijim cat mai bine batranii, insa trebuie sa ne gandim ca alegerea unui centru rezidential de ingrijire nu este decat cea mai buna varianta. Din pacate nici ingrijirea la domiciliu nu este intodeauna o solutie viabila, mai ales din cauza faptului ca nu vom avea asitenta permanenta.

Despre Alzheimer si modul in care ne afecteaza viata!

Boala Alzheimer este o forma de dementa, fiind o boala degenerativa a creierului. Afecteaza memoria, gandirea si comportamentul.
Deteriorarea memoriei este o caracteristica importanta pentru stabilirea acesteia sau oricarei forme de dementa. Schimbarea urmatoarelor elemente trebuie sa fie si ea vizibila: limbaj, abilitatea de a lua decizii, judecata, atentia, precum si alte zone ale functiilor mentale si personalitatii.
Dragoste, tandrete, rabdare

Bolnavul de Alzheimer devine alta persoana decat cea pe care am cunoscut-o initial si alaturi de care traim. N-o recunoastem, nu ne recunoaste nici ea, dar are nevoie in mod special de dragoste, tandrete, acceptare, rabdare, intelegere, un mediu de viata linistit. Asa cum si cel care il ingrijeste are nevoie de acelasi lucru din partea celor din jur; de consiliere, terapie specializata, momente de respiro, intimitate sau schimbare de decor, care sa-i asigure normalitatea judecatii. Doar el e cel ce duce greul!

Acasa batranii pot devin foarte periculosi daca nu au pe cineva care sa-I supravegheze permanent.

Cunoastem faptul ca fiecare persoana este unica asa ca incercam sa oferim solutii personalizate pentru fiecare in parte si asiguram ingrijirea varstnicilor intr-un ambient prietenos, cu ajutorul personalului atent selectionat in acest sens. Rezidentii nostri beneficiaza de o ingrijire exemplara astfel incat se poate spune ca sunt ingrijiti mai bine decat acasa. Consultatiile medicale zilnice, consilierea psihologica sau atentia cu care tratam persoanele cu sau fara handicap, ne fac din ce in ce mai mai increzatori in fortele proprii si nu in ultimul rand mai buni, mai dedicati acestui proiect. Deasemenea primim in ingrijire pe perioade determinate sau nedeterminate si persoane care au fost diagnosticate cu Alzheimer, Parkinson sau alte boli degenerative.
Avem locuri libere pentru doamne sau domni si primim persoane care au fost diagnosticate cu Alzheimer, Parkinson, psihoza de involutie, dementa mixta, persoane care au suferit AVC, imobilizate la pat, cu handicap locomotor mediu sau sever si cu alte probleme de sanatate.

Ce oferim
Personal calificat :
Medici generalist zilnic
Medici psihiatri
Psihologi
Kinetoterapeut
Asistenti medicali 24h
Infirmiere 24h

Ori de cate ori se doreste se pot recolta analize la caminul nostru. Odata la 6 luni analizele medicale sunt oferite in mod gratuit rezidentilor nostri.
Pentru cei ce au nevoie de recuperare medicala, kinetoterapie, masaj medical va putem ajuta punandu-va la dispozitie colaboratorii nostri, specialisti in acest domeniu.

- Kinetoterapie
- Tratament escare
- Consiliere psihologica

Spatiu si dotari:

Caminul are o capacitate maxima de 50 de rezidenti, iar cazarea acestora se face in camere spatioase asigurand linistea si comfortul persoanelor cazate. Amplasarea caminului este intr-o zona foarte linistita la iesirea din Bucuresti, in Orasul Popesti Leordeni, la numai 15 de minute de Piata Sudului, accesul pana la noi fiind foarte facil, nu numai cu masina proprie, ci si cu mijloacele de transport in comun.

Spatiu si dotari : TV � LCD in dormitoare, camere de zi pe fiecare nivel, servirea mesei in aer liber intr-un spatiu deosebit, un foisor si un leagan special amenajate pentru recreerea si buna dispozitie a rezidentilor nostrii. Fundatia Romana Sfantul Petru are in plan pregatirea unor animale de companie pentru terapie, acest lucru fiind foarte important in procesul de reabilitare neuropsihiatrica.

Servicii:
- Ingrijire persoane varstnice
- Ingrijire persoane cu handicap
- Ingrijire bolnavi cu Alzheimer
- Asistenta medicala
- Consiliere psihologica, Pshihoterapie
- Evaluare clinica
- Consult medical saptamanal
- Infirmiere

Altele:

- Tuns
- Barbierit
- Manichiura
- Pedichiura
- Vopsit la par

Alatura-te si tu acum proiectului nostru si fa o donatie :

Cont in lei RO69 RNCB 0819 1207 0383 0001
Cont in euro RO42 RNCB 0819 1207 0383 0002
Conturile sunt deschise la Banca Comerciala Romana, agentia Popesti Leordeni

Locatia caminului nostru este in Popesti Leordeni, la 15 minute de Piata Sudului Bucuresti, langa soseaua Leordeni.
La locatie se ajunge cu MAXI-TAXI nr 154 care are capat la Piata Sudului si se va cobori la statia POGOANELOR in Leordeni

Galerie fotografii Caminul Sfantul Petru - Popesti-Leordeni


Contact
Adresa: Str. Orizontului Nr. 48 (5 Km distanta fata de sectorul 4 Bucuresti, transport facil cu RATB si Maxi-Taxi 154), Popesti-Leordeni, Ilfov
Telefon: 0731.425.153
Email: Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza
Website: www.caminulsfantulpetru.ro

Data adaugarii: 2010-08-14 11:23:54    Accesari: 56193 Cuvinte cheie: centru privat ingrijire,  ingrijire varstnici,  ingrijire batrani,  centru de batrani,  camin de batrani,  Ingrijire persoane varstnice,  Ingrijire persoane cu handicap,  Asistenta medicala,  Consiliere psihologica,  Pshihoterapie,  Evaluare clinica,  Consult medical saptamanal,  Infirmiere,  Alzheimer


Comentarii:
0 
Cazare
de Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza
la December 9, 2017
Buna ziua,
caut cu disperare un ajutor pentru mama mea in varsta de 92 ani cu diagnosticul Altzhaimer. Are nevoie de supraveghere permanenta pe care eu nu pot sa-i asigur deoarece il ingrijesc si pe fratele meu cu un diag. foarte grav de Miozita, fiind total dependent de mine. Cum as putea sa o inscriu in spitalul Dumneavoastra pe mama mea?
Astept cu speranta un raspuns. Va multumesc anticipat.
Cu stima,
Szep Adriana
0 
Costuri
de Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza
la June 12, 2017
Buna ziua,
Ma intereseaza un loc pentru un batrin de 80 ani cu probleme cardiace si diabet care se deplaseaza greoi, are nevoie sa fie asistat, pana acum s-a descurcat singur.
Multumesc si astept un raspuns.
0 
solicitare informatii
de Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza
la May 5, 2017
Pentru o batrana de 77 ani diagnosticata cu dementa mixta, forma moderata care sunt costurile si daca o puteti accepta pentru o perioda determinate?
Va multumesc!
0 
Tarif
de Cristina
la February 3, 2017
Buna seara.
Va rog s?-mi spune?i dac? sunt locuri ?i care sunt costurile pt un b?tr�n de 67 de ani cu Alzheimer.
Va mul?umesc.
0 
tarife
de bratu paraschiva
la September 13, 2016
Buna seara,
as dori sa-mi spuneti ce tarife aveti pt. o bonlava de Alzheimer in stadiu mediu, in varsta de 85 ani, cu o pensie de 1100 lei. Sunt fiica ei si v-as ruga sa-mi spuneti daca aveti locuri.
Multumesc!
0 
de Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza
la May 5, 2016
as dori sa stiu cat costa ingrijirea unei persoane in varsta de 77 ani nevazatoare.
Va multumesc
0 
Loc pt mama
de Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza
la September 13, 2015
Va rog sa-mi spuneti daca aveti camera pentru mama care are 95 de ani si Alzheimer.
Cat costa pe luna? Ma inteteseaza in decembrie anul acesta.

Va multumesc
0 
Oferta
de Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza
la March 29, 2015
Buna ziua,
Va rugam sa ne comunicati daca aveti locuri disponibile pentru un batran din Bucuresti in varsta de 74 de ani care este diagnosticat cu Alzheimer forma atipica sau mixta si care este pretul.
Va multumesc.
0 
Ma intereseaza
de Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza
la June 24, 2014
Asi dori sa stiu daca aveti camere si cu un singur pat si cum se procedeaza pt. plata lunara. Se poate lua ditrect din Banca sau se poate plati in persoana sau daca se poate plati anual si in condiitiile de rigoare daca exista un alt pret daca se plateste lunar si altul mai mic daca se plateste anual.
Apreciez
Ioana olt
0 
cazare
de Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza
la May 30, 2014
Buna ziua,
doresc sa stiu daca mai sunt locuri libere in caminul dv.
Pentru o batrana de 85 ani se poate deplasa singura.
astept un raspuns.
multumesc anticipat
0 
intrebare
de Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza
la February 6, 2014
pot sa o aduc pe mama in varsta de 90 de ani? nu are boli psihice, se poate ingriji singura.
0 
astept un raspuns va rog frumos din suflet
de dumitrescu ioan
la January 8, 2014
va rog sa imi raspundeti, cu scuzele de rigoare pentru ca insist, cu asteptarea raspunsului, MAI AVETI LOC LA DUMNEAVOASTRA pentru un batran de 65 de ani? in proportie de 70/100 poate avea grija singur de el. eu nu sunt in Romania si din cauza asta va rog spuneti-mi daca se poate gasi un loc.
MULTUMESC ANTICIPAT
0 
Va rog sa ma ajutati
de Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza
la January 3, 2014
Buna ziua!
As dori sa stiu daca mai aveti locuri libere pentru a-l aduce la Dumneavoastra pe bunicul meu in varsta de 94 ani,bolnav de Alzheimer si cu adenom de prostata.Mentionez ca are nevoie de pampers. In cazul in care il puteti primi, as dori sa stiu care este costul lunar.
Va multumesc
Oana Bordeianu
0 
referinte
de Florentina Filimon
la December 25, 2013
As dori sa stiu cat costa ingrijirea unei bolnave de Alszheimer, 80 ani, pe luna. Multumesc!
0 
va rog
de mihaela
la November 15, 2013
care este pretul?
0 
de cornelia roman
la August 13, 2013
Intrebarea mea este daca aveti loc liber pt o persoana in virsta din jud dambovita diabetica cu sonda urinara permanenta imobilizata la pat va rog daca se poate sa imi spuneti si costul lunar va multumesc
0 
Paste Fericit!
de Barsan
la May 4, 2013
Paste Fericit! Sarbatorile Pascale sa va aduca numai bucurii si multa lumina in suflete alaturi de cei pe care-i ingrijiti cu atata dragoste. Dumnezeu sa va ajute!
10 
de fam. Badea
la November 16, 2012
Multumim frumos pentru sprijinul acordat si va dorim mult, mult succes in continuare. Vom veni in vizita imediat ce o sa ajungem in tara.
0 
Va rog sa ma ajutati
de Florina
la September 18, 2012
Am o bunica in varsta de 87 ani si nu mai poate merge, are nevoie de pampers.Puteti sa o primiti la dvs si daca da, care este costul?
Multumesc din suflet!
0 
Buna ziua
de popescu iuliana
la August 14, 2012
As dori sa stiu daca mai aveti locuri libere, am o bunica de 83 ani care nu se mai poate deplasa sta doar la pat.daca mi-ati da si un pret estimativ/luna.. va multumesc
Voteaza:  
0

Va recomandam

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Sondaj

Unde ati prefera sa-si petreaca batranetea varstnicii din familie?
 

Articole despre varstnici, camine de batrani, aziluri de batrani

Hipertensiunea arteriala la batrani

Hipertensiunea arteriala este una dintre cele mai intalnite afectiuni in cazul unor boli de inima, rinichi sau chiar accidente vasculare cerebrale. Hipertensiunea arteriala mai poate fi intalnita si sub alte denumiri, precum tensiune arteriala crescuta sau, mult mai simplu, hipertensiune.

Tratamente pentru Alzheimer

Alzheimerul este boala pe care o au o mare parte dintre batrani. Este o afectiune in urma careia rezulta tulburari de comportament, memorie si gandire asupra persoanelor afectate. Alzheimerul este o afectiune ce necesita un tratament complicat si de lunga durata, provocand in cele mai dese cazuri dementa.
Aceasta boala este una dintre cele care nu se vindeca, tratamentul oferit bolnavului este doar pentru a ameliora afectiunile principale aduse de aceasta cumplita boala. Tratamentul pentru alzheimer este unul strict, cu medicamente prescrise de catre un medic specialist.