Lista caminelor pentru batrani

Fundatia Longevita

Camine de batrani particulare Bucuresti si Ilfov
Fundatia Longevita

Caminul Longevita este casa noastra.
Din momentul in care intri, marea familie Longevita creeaza spatiul ideal pentru membrul varstnic al familiei tale, de a isi controla cu demnitate si respect propria viata.
Longevita iti ofera sprijinul prin ingrijire medicala si activitati recreative.
Prioritatea noastra este asigurarea ingrijirilor necesare persoanelor in varsta la cel mai ridicat standard. Pentru cresterea calitatii vietii rezidentilor Longevita, accentul va fi pus pe tratamentul adecvat varstei si conditiei rezidentilor in urma evaluarii si dupa elaborarea unui plan de tratament geriatric. Personalul medical utilizeaza tehnologii inovatoare.
O atentie deosebita oferim evaluarii psihologice si psihoterapiei, stimularii si mentinerii capacitatilor cognitive dar si terapiei ocupationale.
Rezidentii Longevita pot beneficia si de recuperare medicala prin fizio/ kinetoterapie si masaj.
Longevita isi propune sa promoveze un stil de viata activ si o nutritie echilibrata ca premise fundamentale ale longevitatii.

Spatiu si dotari:

Caminul Longevita este o cladire aerisita, luminoasa si aranjata cu stil si caldura.
Cladirea este organizata in 7 saloane, sufragerie, bucatarie, spatii de servit masa si spatii destinate activitatilor recreative dar si cabinete de asistenta medicala si de recuperare.
Longevita ofera rezidentilor sai o atmosfera de comfort si securitate intr-un spatiu relaxat si familial.
Sufrageria
Este cunoscut faptul ca sufrageria este centrul vietii familiei. Longevita a gandit, evident, acest spatiu, ca un loc de intalnire si comunicare dar si de relaxare a rezidentiilor.
Saloanele
In caminul Longevita cele 7 saloane sunt dotate cu 2 ,3 sau 4 paturi. Aici rezidentii isi pot aduna energia pentru o noua zi.
Bucataria proprie
Acest spatiu este creat special pentru a asigura rezidentilor, , o nutritie echilibrata, printr-un meniu zilnic savuros.
Igiena blocului alimentar este garantata de acreditarea GMP in conformitate cu standardele HACCP ale Uniunii Europene
Spatii de servit masa
In caminul Longevita rezidentii se pot bucura de o masa delicioasa intr-un spatiu functional si primitor.
Cabinetul medical este dotat cu aparatura de fizioterapie si investigatii medicale non-invazive de ultima generatie astfel rezidentii nostri pot beneficia de tratamente cu unde ultrascurte, ultrasunete, laser, electroterapie|respectiv de monitorizarea hemodinamica a managementului hipertensiunii arteriale. Sala de kinetoterapie permite rezidentilor mentinerea unui regim de viata activ.
Nu in cele din urma rezidentii nostrii se pot relaxa pe terasele insorite sau in gradina resedintei.

Tarife:

Tarifele depind de volumul de ingrijiri medicale necesare precum si de gradul de dependenta a fiecarui rezident.

Servicii:
- Ingrijire persoane varstnice
- Ingrijire bolnavi
- Ingrijire persoane cu handicap
- Ingrijire bolnavi cu Alzheimer
- Asistenta medicala
- Consiliere psihologica, Pshihoterapie
- Evaluare clinica
- Gimnastica medicala
- Recuperare medicala
- Recuperare neuromotorie
- Consult medical saptamanal
- Infirmiere
- Geriatrie

Altele:

Optimizarea tratamentului antihipertensiv, prin momitorizarea parametrilor hemodinamici prin metoda bioimpedantei toracice.

Galerie fotografii Fundatia Longevita - Pipera


Contact
Adresa: Str. Petru Aron Nr. 8, Pipera, Ilfov
Telefon: 021 310 79 59
Email: Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza
Website: www.fundatialongevita.ro

Data adaugarii: 2012-01-26 15:28:21    Accesari: 8710 Cuvinte cheie: Ingrijire persoane varstnice,  Ingrijire bolnavi,  Ingrijire persoane cu handicap,  Ingrijire bolnavi cu Alzheimer,  Asistenta medicala,  Consiliere psihologica,  Pshihoterapie,  centru privat ingrijire,  ingrijire varstnici,  ingrijire batrani,  centru de batrani,  camin de batrani,  Evaluare clinica,  Gimnastica medicala,  Recuperare medicala,  Recuperare neuromotorie,  Consult medical saptamanal,  Infirmiere,  Geriatrie


Comentarii:
0 
Multumiri!
de Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza
la November 21, 2016
Multumim intregi echipe in frunte cu domnul dr Login pentru ingrijirile acordate sotului meu Cristea Ion!
0 
de Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza
la January 13, 2014
Doresc sa stiu daca se poate sa vina cineva si pe perioada limitata 2-3 luni si care este tariful pentru o persoana independenta fara scutece ,fara boli mentale care doar trebuie sa i se aduca aminte tratamentul si eventual ceva consiliere psihologica
0 
avem locuri disponibile!
de Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza
la July 17, 2012
Avem locuri disponibile in saloane cu 3 si 4 paturi,atat pentru doamne cat si pentru domni. Pentru detalii asupra serviciilor noastre de ingrijire va rugam sa accesati site-ul nostru la adresa www.fundatialongevita.ro.In cazul in care aveti intrebari suplimentare sau doriti mai multe detalii va invitam sa vizitati centrul nostru de recuperare si geriatrie din str Petru Aron nr 8 Pipera-Voluntari. Va asteptam cu drag
0 
locuri libere?
de oprea mariana
la May 20, 2012
Intrebarea mea este: pentru o persoana de 75 de ani care se deplaseaza cu cadrul si foloseste scutece dar are doar 720 de lei pensie exista vreun loc in caminul dvs?
Multumesc.
10 
Pentru varstnici, cu grija
de Crina Matei
la January 29, 2012
Un loc foarte frumos, facut special pentru persoane in varsta, de niste oameni inimosi!
Voteaza:  
0

Banner

Va recomandam

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Sondaj

Unde ati prefera sa-si petreaca batranetea varstnicii din familie?
 

Articole despre varstnici, camine de batrani, aziluri de batrani

Hipertensiunea arteriala la batrani

Hipertensiunea arteriala este una dintre cele mai intalnite afectiuni in cazul unor boli de inima, rinichi sau chiar accidente vasculare cerebrale. Hipertensiunea arteriala mai poate fi intalnita si sub alte denumiri, precum tensiune arteriala crescuta sau, mult mai simplu, hipertensiune.

Tratamente pentru Alzheimer

Alzheimerul este boala pe care o au o mare parte dintre batrani. Este o afectiune in urma careia rezulta tulburari de comportament, memorie si gandire asupra persoanelor afectate. Alzheimerul este o afectiune ce necesita un tratament complicat si de lunga durata, provocand in cele mai dese cazuri dementa.
Aceasta boala este una dintre cele care nu se vindeca, tratamentul oferit bolnavului este doar pentru a ameliora afectiunile principale aduse de aceasta cumplita boala. Tratamentul pentru alzheimer este unul strict, cu medicamente prescrise de catre un medic specialist.