Lista caminelor pentru batrani

Family House

Camine de batrani particulare Bucuresti si Ilfov

Family House este un camin independent de ceea ce inseamna asistenta sociala de stat, avand servicii personalizate pentru fiecare rezident in parte, identificand astfel "Family House" cu siguranta, liniste, asistenta de calitate, prieteni.
Family House este specializata in a acorda cea mai buna comunitate si calitate vietii rezidentilor nostri. Reputatia si excelenta au fost castigate prin eforturile personalului bine pregatit, angajatilor dedicati in permanenta ridicarii calitatii vietii celor care se afla deja in familia noastra de la "Family House

Calitatea serviciilor este inima si principiul de existenta al "Family House" si tot ceea ce facem reflecta standardele inalte la care incercam sa ne ridicam zi de zi. Avand un caracter exclusivist, pensiunea gazduieste un numar de maximum 12 persoane.

Spatiu si dotari:

Vila cu 2 etaje, gazduire maximum 12 persoane

Tarife:

preturi incepand cu 1800 ron pe luna

Servicii:
- Ingrijire persoane varstnice
- Asistenta medicala
- Consiliere psihologica, Pshihoterapie
- Evaluare clinica
- Consult medical saptamanal
- Infirmiere
- Geriatrie
- Asistenta medicala domiciliu


Contact
Adresa: Str. Trandafirilor Nr. 8, Clinceni, Ilfov
Telefon: 0735 126.199
Email: Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza

Data adaugarii: 2010-02-09 09:14:46    Accesari: 9910 Cuvinte cheie: centru privat ingrijire,  ingrijire varstnici,  ingrijire batrani,  centru de batrani,  camin de batrani,  Ingrijire persoane varstnice,  Asistenta medicala,  Consiliere psihologica,  Pshihoterapie,  Evaluare clinica,  Consult medical saptamanal,  Infirmiere,  Geriatrie,  Asistenta medicala domiciliu


Comentarii:
0 
Dl.
de Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza
la August 12, 2015
Din pacate batranii suferinzi de boli sau dizabilitati cu mobilitate redusa sunt "uitati" complet de personal sau in cel mai fericit caz primesc atentie cand cineva isi mai aduce aminte de ei. Acest camin lasa impresia unui "Lagar de exterminare"!
Voteaza:  
0

Va recomandam

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Sondaj

Unde ati prefera sa-si petreaca batranetea varstnicii din familie?
 

Articole despre varstnici, camine de batrani, aziluri de batrani

Hipertensiunea arteriala la batrani

Hipertensiunea arteriala este una dintre cele mai intalnite afectiuni in cazul unor boli de inima, rinichi sau chiar accidente vasculare cerebrale. Hipertensiunea arteriala mai poate fi intalnita si sub alte denumiri, precum tensiune arteriala crescuta sau, mult mai simplu, hipertensiune.

Tratamente pentru Alzheimer

Alzheimerul este boala pe care o au o mare parte dintre batrani. Este o afectiune in urma careia rezulta tulburari de comportament, memorie si gandire asupra persoanelor afectate. Alzheimerul este o afectiune ce necesita un tratament complicat si de lunga durata, provocand in cele mai dese cazuri dementa.
Aceasta boala este una dintre cele care nu se vindeca, tratamentul oferit bolnavului este doar pentru a ameliora afectiunile principale aduse de aceasta cumplita boala. Tratamentul pentru alzheimer este unul strict, cu medicamente prescrise de catre un medic specialist.