Lista caminelor pentru batrani

Egregora Geriatrics Clinic

Camine de batrani particulare Bucuresti si Ilfov

Egregora Geriatrics Medical - Pentru copii si parinti o viata fara griji!

Locatia este una de exceptie, fiind amplasat in zona rezidentiala Pipera respectiv in imediata vecinatate a Gradinii Zoologice din Padurea Baneasa.

Daca doriti sa deveniti rezident al centrului nostru, aveti la dispozitie mai multe posibilitati de cazare si anume:
cazare pentru o zi
per saptamana
per luna
perioada nedeterminata

Rezidentii beneficiaza de conditii ALL INCLUSIVE absolut deosebite: cazare la standard hotelier de 4****, supraveghere, ingrijire medicala permanenta (24/24 ore), meniu variat si atent pregatit; recuperare; ajutor pentru igiena si ingrijire corporala si deplasare; servicii de monitorizare a starii de sanatate si coordonare; alte servicii de recuperare in ambulatoriu, consumabile, etc.

Centrul nostru geriatric cu standard hotelier si servicii de lux - unice in Romania, functioneaza ca un centru de excelenta geriatrica si de ingrijire a persoanelor varstnice dar si ca centru de recuperare, detinand departamente de fizioterapie si kinetoterapie pentru stari post operatorii, AVC, Alzheimer, etc., alcatuit din medici cu renume care au la dispozitie dotari de ultima generatie; vom lucra alaturi pentru a identifica cele mai bune tratamente, pentru imbunatatirea conditiei dumneavoastra de sanatate.

Alte departamente: geriatrie, memory care, recuperare, day care center, fizioterapie.

OBIECTIVELE NOASTRE: intretinerea si imbunatatirea conditiei medicale, fizice si psihice a fiecarei persoane rezidente intr-un mediu intim, select si rafinat, curat, protejat, ajutor de specialitate si sustinere morala !

Noi lucram cu sufletul alaturi de dumneavoastra !

Spatiu si dotari:

Locatia este una de exceptie, centrul fiind amplasat in zona rezidentiala Pipera respectiv, in imediata vecinatate a Gradinii Zoologice din Padurea Baneasa.

Daca doriti sa deveniti rezident al centrului nostru, aveti la dispozitie mai multe posibilitati de cazare si anume:
cazare pentru o zi
cateva saptamani
per luna
perioada nedeterminata

Centrul nostru geriatric cu standard hotelier de 4**** functioneaza ca un centru de excelenta geriatrica si de ingrijire a persoanelor varstnice dar si ca centru de recuperare, detinand departamente de fizioterapie si kinetoterapie pentru stari post operatorii, AVC, Alzheimer,etc., alcatuit din medici cu renume care au la dispozitie dotari de ultima generatie; vom lucra alaturi pentru a identifica cele mai bune tratamente de imbunatatire a conditiei dumneavoastra de sanatate.

Tarife:


Servicii:
- Ingrijire persoane varstnice
- Ingrijire bolnavi
- Ingrijire persoane cu handicap
- Ingrijire bolnavi cu Alzheimer
- Asistenta medicala
- Consiliere psihologica, Pshihoterapie
- Evaluare clinica
- Gimnastica medicala
- Recuperare medicala
- Recuperare neuromotorie
- Consult medical saptamanal
- Infirmiere
- Reflexoterapie
- Geriatrie
- Asistenta umanitara
- Asistenta sociala

Galerie fotografii Egregora Geriatrics Clinic - Pipera


Contact
Adresa: Str. Dimitrie Cantemir Nr. 7, Pipera, Ilfov
Telefon: 0742 109 109
Fax: 021 269 04 22
Email: Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza
Website: www.egregora.ro

Data adaugarii: 2014-09-03 18:14:36    Accesari: 4482 Cuvinte cheie: Ingrijire persoane varstnice,  Ingrijire bolnavi,  Ingrijire persoane cu handicap,  Ingrijire bolnavi cu Alzheimer,  Recuperare neuromotorie,  Consult medical saptamanal,  Infirmiere,  Reflexoterapie,  Geriatrie,  Asistenta umanitara,  Asistenta sociala,  Asistenta medicala,  ingrijire varstnici,  ingrijire batrani,  centru de batrani,  Evaluare clinica,  Gimnastica medicala,  Recuperare medicala,  camin de batrani,  Consiliere psihologica,  Pshihoterapie


Comentarii:
Voteaza:  
0

Va recomandam

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Sondaj

Unde ati prefera sa-si petreaca batranetea varstnicii din familie?
 

Articole despre varstnici, camine de batrani, aziluri de batrani

Hipertensiunea arteriala la batrani

Hipertensiunea arteriala este una dintre cele mai intalnite afectiuni in cazul unor boli de inima, rinichi sau chiar accidente vasculare cerebrale. Hipertensiunea arteriala mai poate fi intalnita si sub alte denumiri, precum tensiune arteriala crescuta sau, mult mai simplu, hipertensiune.

Tratamente pentru Alzheimer

Alzheimerul este boala pe care o au o mare parte dintre batrani. Este o afectiune in urma careia rezulta tulburari de comportament, memorie si gandire asupra persoanelor afectate. Alzheimerul este o afectiune ce necesita un tratament complicat si de lunga durata, provocand in cele mai dese cazuri dementa.
Aceasta boala este una dintre cele care nu se vindeca, tratamentul oferit bolnavului este doar pentru a ameliora afectiunile principale aduse de aceasta cumplita boala. Tratamentul pentru alzheimer este unul strict, cu medicamente prescrise de catre un medic specialist.