Lista caminelor pentru batrani

Casa Sfanta Maria

Camine de batrani particulare Bucuresti si Ilfov

Centru de ingrijire pentru batrani "Casa Sfanta Maria" si-a deschis portile pentru dumneavoastra. Ne dorim sa devenim o referinta in domeniu si sa putem oferi ceea ce noi am vrea sa primeasca parintii si bunicii nostri. De aici a plecat ideea acestui centru de ingrijire si de aceea "Casa Sfanta Maria" trebuie sa fie pentru rezidentii ei o casa familiala. Nu ne place si nu vrem sa asociem activitatea de aici cu ceeace se intampla in caminele de batrani sau multe din azilele existente acum. Ne dorim ca aici rezidentii sa se simta ca la ei acasa si suplimentar sa primeasca supravegherea, ingrijirea si grija necesara varstei lor. Din aceste motiv am realizam un ambient placut cu dotari moderne si de foarta buna calitate. Cu un personal selectat cu mare atentie si cu o atitudine calda si primitoare va asteptam sa deveniti rezidentiinostri!

Spatiu si dotari:

"Casa Sfanta Maria" este un centru de ingrijire pentru batrani desfasurat pe o suprafata construita de peste 635 mp si care este compusa din: 10 dormitoare, 5 bai, sala de mese, doua saloane de socializare si tv, spalatorie/uscatorie, 2 bucatarii, spatii de depozitare, balcoane, veranda, spatiu exterior amenajat pentru recreere. Spatiu este dotat nou si cuprinde de la internet, telefonie, televiziune digitala, mobilier nou, televizoare... amenajari deosebite din punct de vedere estetic cat si calitativ.

Tarife:

de la 1900 ron/luna

Servicii:
- Ingrijire persoane varstnice
- Ingrijire bolnavi
- Ingrijire bolnavi cu Alzheimer
- Asistenta medicala
- Evaluare clinica
- Gimnastica medicala
- Consult medical saptamanal
- Infirmiere

Altele:

mancare, cazare, asistenta medicala, supraveghere permanenta, administrarea medicatiei conform schemei de tratament, cosmetica (tuns, barbierit, manichiura, vopsit), toaletare zilnica, kinetoterapie (masaj saptamanal, manevre terapeutice pentru evitarea escarelor de decubit), spalatul hainelor personale, ridicarea retetelor cu medicatia gratuita/partial compensata de la unitatea farmaceutica si a consumabilelor specifice necesare residentului

Galerie fotografii Casa Sfanta Maria - Voluntari


Contact
Adresa: Costache Radu, Voluntari, Ilfov/Pipera
Telefon: 0728 256 064
Fax: 021 231 65 22
Email: Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza
Website: www.casasfantamaria.ro

Data adaugarii: 2011-10-18 22:40:53    Accesari: 10930 Cuvinte cheie: Consult medical saptamanal,  ingrijire varstnici,  ingrijire batrani,  centru de batrani,  camin de batrani,  Infirmiere,  Evaluare clinica,  Gimnastica medicala,  Asistenta medicala,  Ingrijire bolnavi cu Alzheimer,  Ingrijire persoane varstnice,  Ingrijire bolnavi


Comentarii:
Voteaza:  
0

Va recomandam

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Sondaj

Unde ati prefera sa-si petreaca batranetea varstnicii din familie?
 

Articole despre varstnici, camine de batrani, aziluri de batrani

Hipertensiunea arteriala la batrani

Hipertensiunea arteriala este una dintre cele mai intalnite afectiuni in cazul unor boli de inima, rinichi sau chiar accidente vasculare cerebrale. Hipertensiunea arteriala mai poate fi intalnita si sub alte denumiri, precum tensiune arteriala crescuta sau, mult mai simplu, hipertensiune.

Tratamente pentru Alzheimer

Alzheimerul este boala pe care o au o mare parte dintre batrani. Este o afectiune in urma careia rezulta tulburari de comportament, memorie si gandire asupra persoanelor afectate. Alzheimerul este o afectiune ce necesita un tratament complicat si de lunga durata, provocand in cele mai dese cazuri dementa.
Aceasta boala este una dintre cele care nu se vindeca, tratamentul oferit bolnavului este doar pentru a ameliora afectiunile principale aduse de aceasta cumplita boala. Tratamentul pentru alzheimer este unul strict, cu medicamente prescrise de catre un medic specialist.