Lista caminelor pentru batrani

Casa Privata Banciu

Camine de batrani particulare Bucuresti si Ilfov
Casa Privata Banciu

Din dorinta de a-i astepta zambind pe cei care intarzie am creat un nou concept unde experienta si devotamentul in domeniul socio-uman si medical al specialistilor nostri asigura zambetul si confortul rezidentilor.
Conceptul nostru este diferit - ne dorim ca rezidentii nostri sa fie activi si sa continue in ritm propriu modul de viata pe care l-au avut.
Am ales in oras astfel incat se ne putem adapta la orice necesitate si solicitare din partea rezidentilor nostri, pentru a nu-i indeparta de prieteni, rude, colegi care ii pot vizita, existand in apropiere mijloace de transport spre toate directiile orasului.
Linistea si increderea familiei rezidentului o dobandim prin seriozitate si profesionalism dar si prin climatul familiar.
Cu ajutorul nostru familia Dvs. va fi absolvita de orice griji, incat poate sa se dedice linistita activitatii profesionale, poate organiza un weekend fara griji, un concediu de vis, noi luandu-va locul cu aceeasi caldura.

Spatiu si dotari:

-Spatiul este compus din P+2,200 mp/nivel
-aer conditionat in fiecare camera
-camere single, duble sau cu 3 paturi

Servicii:
- Ingrijire persoane varstnice
- Ingrijire bolnavi
- Ingrijire bolnavi cu Alzheimer
- Asistenta medicala
- Consiliere psihologica, Pshihoterapie
- Evaluare clinica
- Gimnastica medicala
- Recuperare medicala
- Consult medical saptamanal
- Infirmiere
- Geriatrie

Altele:

-vizionarea de spectacole de teatru,opera , excursii.

Galerie fotografii Casa Privata Banciu - Bucuresti


Contact
Adresa: Luica nr. 4, Bucuresti, Sector 4
Telefon: 0721 550 387
Email: Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza
Website: www.camindebatrani.com.ro

Data adaugarii: 2012-01-17 12:19:23    Accesari: 22039 Cuvinte cheie: Asistenta medicala,  Consiliere psihologica,  centru privat ingrijire,  ingrijire varstnici,  ingrijire batrani,  centru de batrani,  camin de batrani,  Pshihoterapie,  Evaluare clinica,  Gimnastica medicala,  Recuperare medicala,  Consult medical saptamanal,  Infirmiere,  Geriatrie,  Ingrijire persoane varstnice,  Ingrijire bolnavi,  Ingrijire bolnavi cu Alzheimer


Comentarii:
0 
ingrijire batran
de Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza
la March 20, 2017
Tatal meu are 75 de ani. Acum i sa depistat o tumoare pulmonara, va avea nevoie de ingrijire iar eu nu ma pot descurca cu el deoarece sunt bolnava de artrita psoriazica. Imi puteti spune daca ar putea fi ingrijit la dvs. si cat ar costa lunar.
0 
Informatii
de Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza
la September 25, 2016
Ma bucur sa ma adresez institutiei dumneavoastra - Dupa decesul mamei mele l-am luat pe tata sa locuiasca la mine. Timp de 4 ani ne-am descurcat si am putut sa-mi desfasor activitatea la servici in parallel cu ingrijirea tatalui.Din pacate inaintind in virsta au aparut complicatii ca diabet si instabilitate locomotorie. Dat fiind faptului ca am un servici stressant si cu ore lungi de lucru tatal meu nu poate fi lasat de unul singur tot acest timp si are nevoie de ajutor pentru a merge la baie si o ingrijire corespunzatoare cu nevoile virstei. In concluzie as dori sa stiu costul lunar al pachetului de baza.
Cu multumiri anticipate, Gabriela
0 
Pre?uri
de Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza
la May 4, 2016
Buna ziua,
Ma intereseaz? pt tat?l meu cu avc si Parkinson care sunt condi?iile si tarifele practicate.
0 
Mama , detalii
de Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza
la November 14, 2015
Doresc sa o internez pe mama mea, are 65 de de ani
si unele probleme legate de bautura. Sta singura acasa si nu o pot face sa se abtina. As dori daca se poate mai multe detalii legate de pret conditii si mai multe informatii pe care dumneavoastra ati crede ca sunt necesare de stiut.
Va multumesc
0 
internare
de tudorache marian
la August 10, 2015
doresc sa o internez pe mama in virsta de 86 de ani si nu stiu care sunt coditiile, pret cazare etc
va rog sa ma contactati la tel 0720152362
0 
informatii
de Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza
la June 11, 2013
vreau s-a o aduc pe matusa mea la dvs. dar nu stiu despre ce este vorba si cat costa. As vrea si eu cateva informatii daca se poate. Va multumesc
Voteaza:  
0

Va recomandam

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Sondaj

Unde ati prefera sa-si petreaca batranetea varstnicii din familie?
 

Articole despre varstnici, camine de batrani, aziluri de batrani

Hipertensiunea arteriala la batrani

Hipertensiunea arteriala este una dintre cele mai intalnite afectiuni in cazul unor boli de inima, rinichi sau chiar accidente vasculare cerebrale. Hipertensiunea arteriala mai poate fi intalnita si sub alte denumiri, precum tensiune arteriala crescuta sau, mult mai simplu, hipertensiune.

Tratamente pentru Alzheimer

Alzheimerul este boala pe care o au o mare parte dintre batrani. Este o afectiune in urma careia rezulta tulburari de comportament, memorie si gandire asupra persoanelor afectate. Alzheimerul este o afectiune ce necesita un tratament complicat si de lunga durata, provocand in cele mai dese cazuri dementa.
Aceasta boala este una dintre cele care nu se vindeca, tratamentul oferit bolnavului este doar pentru a ameliora afectiunile principale aduse de aceasta cumplita boala. Tratamentul pentru alzheimer este unul strict, cu medicamente prescrise de catre un medic specialist.